IN YOUR FACE: DEMMINK’S STRAFADVOCAAT ZIT NU OP ELITE-KANTOOR OP SCHOOT BIJ DE DEKENS

PER DIT JAAR IS JAN LELIVELD PARTNER BIJ VAN DOORNE IN AMSTERDAM, HET KANTOOR DAT DE VORIGE LANDELIJK DEKEN LEVERDE EN DE HUIDIGE AMSTERDAMSE DEKEN * DAARMEE IS HIJ TUCHTRECHTELIJK NIET MEER AAN TE PAKKEN EN KAN HIJ LIEGEN, BEDRIEGEN EN MANIPULEREN WAT HIJ WIL * VAN DOORNE HEEFT EEN GITZWARTE REPUTATIE VAN LIST, BEDROG EN OVER-DECLAREREN

[wp_ad_camp_1]

Jan Leliveld, de pedo-horror-advocaat die de grootste crimineel en de meest weerzinwekkende pedofiel en kindermishandelaar uit de Nederlandse geschiedenis ‘bijstaat’ -zonder enige twijfel op kosten van de gemeenschap- blijkt sinds dit jaar te zijn verbonden aan het Amsterdamse elite- en zwendel-kantoor Van Doorne. Toen Leliveld Demmink aannam als client, zat hij nog bij Wladimiroff Advocaten in Den Haag, genoemd naar de tuchtrechtelijk veroordeelde (in de zaak-Baybasin) oplichter Mischa Wladimiroff [files KLOL]. Zijn overstap naar Van Doorne leidt niet alleen tot een verdubbeling van zijn declaraties, maar ook tot een positie van tuchtrechtelijke onaantastbaarheid daar Van Doorne zowel de vorige landelijk deken Walter Hendriksen leverde als de huidige Amsterdamse deken P. van Regteren Altena. Ook de civiele advocaat van Demmink, Harro Knijff, is vebonden aan een super-elite-katoor dat mijlenhoog boven wet en gebod is verheven -De Brauw Blackstone Westbroek. Deze move is waarschijnlijk ingegeven door de wens Leliveld te vrijwaren van een zepert zoals zijn voormalige kantoorgenoot en baas Wladimiroff heeft gemaakt. Advocaten die zijn verbonden aan elite-kantoren kunnen niet tuchtrechtelijk worden veroordeeld! Wladimiroff kon dat wel, want die had zijn eigen kantoor! Lelivelt zat trouwens ook nog eens in de Algemene Raad van de Nederlandse Orde van Advocaten, het hoogste bestuursorgaan. Van Doorne speelt ook een leading rol namens de staat in het kaltstellen en kapot maken van de Stichting Loterijverlies die een gerechtvaardigde en door de Hoge Raad gesanctioneerde claim van rond de 400 miljoen heeft op de Staatsloterij. Via list en leugen ‘ontmantelt’ Van Doorne deze claim.

Eén reactie op “IN YOUR FACE: DEMMINK’S STRAFADVOCAAT ZIT NU OP ELITE-KANTOOR OP SCHOOT BIJ DE DEKENS”

  1. Ach, al die individuele gevallen……

    We moeten gaan TESTEN en de psychopaten (‘pure evil’ -getrapt- uitstralend en dit driedimensionaal alle kanten op) uitnemen.

    ‘Dead inside’ schépt en bevordert namelijk doelbewust de voedingsbodem voor dit soort (van corruptie en amiesjes-politiek naar ontbinding riekende….) wegrottende aleppo-builen.

Geef een reactie