IN YOUR FACE: GERARD PEDO-BOUMAN OP SCHOPSTOEL

HET IS NIET TE GELOVEN: GAAN DAN ALLE VIJANDEN VAN MICHA DOWN? * DOOR DEMMINK BENOEMDE HORROR-PLUNDERAAR GERARD BOUMAN ‘ZIET HET NIET MEER ZITTEN’ * COMPLETE POLITIE-TOP VAN NEDERLAND IN DIENST VAN DE PEDO-MAFIA EN DE GIGA-PLUNDERAARS * WORDT CONFLICT MET ONDERBETAALDE DIENDERS BOUMAN NOODLOTTIG?

Aldus Micha anderhalf jaar geleden. Sindsdien is er veel gebeurd. De positie van Bouman is zwaar ondermijnd. Maar in plaats van zich als een kerel op te stellen en het volk te beloven zijn werk te gaan doen, of althans zijn leven te gaan beteren, jankt de overbetaalde politie-topman in Het Parool: Ik ben weg als iemand het beter kan! Hier zien we weer de weerzinwekkende lafheid en verdorvenheid van de pedo-mafia: eerst de boel helemaal slopen en dan huilend de aftocht blazen. Net als Lippens en Eurlings.

2 Replies to “IN YOUR FACE: GERARD PEDO-BOUMAN OP SCHOPSTOEL”

  1. LS…

    Heftig en moedig ! Maarrr ook in Nederland zijn al oefeningen geweest met zwaar gemilitariseerde politie eenheden die hele woonblokken leeghaalden met zogenaamde terroristen etc. A la de voorbeelden in de USSA en wereldwijd ! Hoe dan ook MOEDIG en blijf waakzaam ! Maar dat hoef ik je niet te vertellen…

  2. Ah weet de Politie al dat zelfs de per 2004 en 2009 door ex hogeraadslid en ndrangheta(rotchild centraalbankiers) generaal ybo buruma ongehuwde ingevoerde agenten(oa miltenburg en die creatieve politiechef) van de bankenmafia ~ 200 euro meer verdienen dan hun gehuwde tegenhangers met zes jengelende kinderen te hoge mafiakartelhuren en vele dienstjaren ?

Geef een reactie