IN YOUR FACE: WIM DANKBAAR GETERRORISEERD MET PEDO-PSYCHIATER

JORIS DEMMINK STUURT ENE A.A.M. SMITS AF OP WIM DANKBAAR, EEN PSYCHIATER DIE ZWAAR IN DE PEDO-BUSINESS ZIT * MET MICHA PROBEERDEN ZE HETZELFDE * LEES HET HELE VERBIJSTERENDE VERHAAL OP NIBURU.CO * WIM MOET EEN KLACHT INDIENEN TEGEN A.A.M SMITS OMDAT DEZE OVERDUIDELIJK WERKT VOOR DE PEDOFIELEN * DOOR DEZE HELE GANG VAN ZAKEN WORDT ALLEEN MAAR MEER BEWEZEN DAT JASPER S. NIET DE MOORDENAAR IS VAN MARIANNE

6 Replies to “IN YOUR FACE: WIM DANKBAAR GETERRORISEERD MET PEDO-PSYCHIATER”

 1. Wat bij Erwin Lensink lukte, proberen ze nu bij iedereen.
  Maud Oortwijn werd afgelopen maanden ook lastig gevallen met DSM5 documentatie.
  Hulp door een arts kan je weigeren, psychiaters zijn dus geen artsen.

 2. Laat het toch over aan de top-journalisten van NRC, die waarheidsvinding zo hoog in het vaandel hebben staan.

  Dit alles om de goegemeente goed te informeren (wie niet goed geïnformeerd is, ook -en niet op de laatste plaats- aangaande de geschiedenis, wordt immers door psychopaten proactief finaal op de klippen gevaren) en het democratische proces te versterken.

  Fijne jongens en meisjes dus bij het NRC en de overige MSM.

  Jammer dat ze ons niet inlichten over de naoorlogse USA/GB ‘deep state’ vazalstaat Prins Bernhard BV, t.g.v. ijskoude wil tot medeplichtigheid aan krankzinnige gruwelmoord “Dresden” e.d., waarvoor “vrije” verkiezingen en democratie slechts een typische dekmantel vormen.

 3. Nog niet zo heel lang geleden verklaarde een van Dankbaars ‘bronnen’ De Visboer alias Riad op Rechtiskrom:

  ‘Wat de heer Mauritz over mij heeft geschreven in een boek over de moord op Marianne Vaatstra, is totaal niet waar. De verklaring die hij aan mij toeschrijft heb ik nooit gedaan en al helemaal niet onder ede bij een notaris. De heer Mauritz is gewoon een fantast en oplichter die alles heeft verzonnen, zijn Co.-auteur Wim dankbaar heeft bedrogen en verder alle lezers van dat boek.’

  Dat stukje heeft Dankbaar inmiddels verwijderd, want ineens de zogenaamde verklaring van De Visboer toch weer waar, anders krijgt Wim blijkbaar zijn rammelende theorie niet rond. Sterker: deze Riad wordt onder druk gezet door Dankbaar om toch te verklaren, liefst zoals Wim dat wenst. Die is daarvan niet gediend en heeft de hulp van een wijkagent ingeschakeld.

 4. Als je een beetje meegelezen had op RIK dan had je allang gezien dat Wim een vieze stalker is geworden, die iedereen lastig valt die maar een beetje in de buurt van de familie Vaatstra woont. Vind je het gek dat ze een psychiater op hem af sturen?

 5. Micha is verbaasd en verontwaardigd over het feit dat instanties mensen als Dankbaar en hem benaderen voor psychiatrische hulp. Die afweerreactie zie je vaak bij psychiatrische patiënten: men zit zo vast in de psychose dat men hulp niet meer als zodanig kan herkennen, laat staan dat men hulp kan aanvaarden. Dat is een tragische impasse. Er is sprake van ernstig psychisch lijden maar men ziet hulpverleners als bedreigingen. De hulpverleners staan machteloos tot het moment dat er een titel voor gedwongen opname ontstaat. Dat is in Nederland niet snel het geval, en dat is op zichzelf ook goed, maar het is wel tragisch dat als de gedwongen opname eindelijk plaatsvindt patiënten al zo diep in de psychose zitten dat behandeling weinig perspectief meer heeft.

Geef een reactie