INEESTORTING TELEGRAAF ZET ZICH VERSNELD VOORT – MAAR MET DE PRODUKTEN IS ‘NIETS MIS’!

EEN KRANKZINNIGE SITUATIE: NEDERLAND KEERT ZICH MASSAAL AF VAN DE PEDOFIELEN-BESCHERMERS EN OORLOGS-PROPAGANDISTEN VAN TMG MAAR ELKE DISCUSSIE OVER DE KWALITEIT VAN DE PRODUKTEN IS NOG STEEDS TABOE * TMG IS DE ZWAKTE SCHAKEL IN DE KETEN VAN DE NEDERLANDSE NWO DUS MOETEN ALLE AANVALLEN ZICH DAAROP RICHTEN

Opnieuw een sterk dalend bedrijfsresultaat nu zelfs na een gigantische bezuinigingsoperatie ten bedrage van 20 miljoen over de eerste negen maanden van dit jaar. In rond Nederlands zou dat betekenen: over en sluiten. Einde business. Geen verdienmodel meer in zicht. Maar als het gaat om TMG werkt dat allemaal anders. Immers: de Haagse pedo- en plunder-elite hebben TMG nodig om zichzelf wit te wassen en het volk in de waan te houden (zolang dat nog mogelijk is) dat zij het ‘algemeen belang’ dienen. Ergo: hoe dramatisch de resultaten ook zullen zijn, Den Haag zal TMG coute que coute in de lucht moeten houden. Het gevolg: nog meer pedo-journalistiek en nog meer oorlogspropaganda met als gevolg nog meer weglopende lezers en nog verder dalende bedrijfsresultaten. Ziehier de death trap waarin TMG thans is gevangen. Het zou nu het beste zijn dat de Staat De Telegraaf volledig overneemt. Dan kan dit vod de geschiedenis ingaan als opvolger van De Pravda, Der Sturmer en Volk en Vaderland.

15 Replies to “INEESTORTING TELEGRAAF ZET ZICH VERSNELD VOORT – MAAR MET DE PRODUKTEN IS ‘NIETS MIS’!”

 1. Media politiek en alle tv is ook heel veel van dittem:

  II. HOLLYWOOD’S ROLE IN DESENSITIZING THE POPULATION AS TO THE ILLUMINATI’S AGENDA:

  It isn’t the mediocre nature of the plot that worries me here. It is the clear correlation of the themes and plot with the true accounts of the CIA mind control program MK Ultra. Even in so much as the title, which is a clear reference. This could be seen by less jaded, more optimistic eyes as some sort of disclosure or drip-feeding of truth to the masses. Which, to some extent it is, but I fear that its actual agenda is far more dangerous.

  Similarly to Men In Black, another film dealing with the more secretive side of the American governments, is that the film is shown in order to desensitize its audience to the facts. To put these facts within a fictional narrative and universe, thus taking away any credibility for the true parts of the story. What would your everyday folk who sustain themselves on mainstream media say if you brought up the men in black to them? “Oh I liked Will Smith in that movie, it’s hilarious.” They wouldn’t even begin to be aware of the actual theories involving black suited agents and various government cover-ups

  http://right.is/politics/2015/10/confession-of-an-illuminati-human-programmer-and-hollywoods-role-in-the-illuminati-44142.html?currentSplittedPage=0

 2. Uiteraard is de Telegraaf vanaf 1945 (daarvoor…..laat maar) doorspekt met dergelijke “kleine menselijke vergissingen” waarvan uit mijn onderstaande bijdragen moge blijken dat die in werkelijkheid niet bepaald klein zijn en die ondertussen geheel Nederland extreem gewiekst het totale (VALSE) beeld/”de matrix” voorspiegelen van de psychopaat als vertrouwde bezorgde huisvader of -moeder op wereldomspannende schaal.

  Alles is goed geregeld en je begint er toch niets tegen, waarom zou je ook.

  Een prettige paraplu waaronder het goed toeven is……..

 3. Zie hieronder ook de kenmerkend verbijsterend hondsbrutale ‘pure evil’ mindset (psychopatentest eigenlijk niet meer nodig of slechts voor een laatste honderdste deel van het puntje op de i) van prins Bernhard aan het malen:

  Hij doet een eerder slachtoffer (Aantjes) dat door hem (op de achtergrond touwtjestrekkende Bernhard) zo zwaar in de problemen is gebracht, dat hij (doods)noodgedwongen tot intelligent kunst- en vliegwerk moest overgaan om vanuit Güstrow met zijn Nederlandse dienstpet op net voor de oprukkende Russen uit naar Nederland terug te komen, ‘dead inside’ doodleuk (DID) de das om, met een ijskoude verdraaiïng van dat slimme doch onschuldige levensreddende kunst- en vliegwerk van Aantjes, waarbij ook de stiekum diep gehate Jood (!) Lou de Jong zich op TV onsterfelijk voor aap zet.

  Dit met het “nobele” doel om t.z.t. de plaatsing van (ondenkbaar krankzinnige, legitiem niet inzetbare) Amerikaanse/NAVO nucleaire wapens op Nederlands grondgebied doorgedrukt te (kunnen) krijgen.

  ‘Pure evil’ mensen: wetenschappelijk gezien (!) een (schoolvoorbeeld!) intelligente ‘adapted compensated/corporate psychopath’ die ijskoud zijn weg hakt DOOR het hem omringende leven.

 4. Een psychopaat heeft als (in welke uiterlijke verschijningsvorm dan ook) seriemoordenaar pur sang, altijd grotere belangen dan die van het menselijk individu dat daaraaan zonder meer opgeofferd mag worden.

  Probeer het artikel in de Telegraaf maar eens gerectificeerd te krijgen in de trant van:

  Aantjes was in Nederland ambtenaar (staat ook op zijn CV: PTT ambtenaar te Güstrow).

  De (burger) ‘Arbeitseinsatz’ was niet van toepassing op ambtenaren.

  De waanidee dat Nederlandse ambtenaren als een soort arbeidsinzet naar Duitsland werden “uitgezonden” als ‘Abgeortneten’ (officiële vertegenwoordigers) van de -zoals België- “slechts” militair bezette Nederlandse staat, komt regelrecht uit de koker van de NSB (die Mussert als leider van een t.o.v. Duitsland zelfstandig Nederland wilde zien) en is later gretig overgenomen door idolaat grensoverschrijdende (!) oranjegezinden binnen de ambtenarij.

  Aantjes moest echter op onderstaande wijze als ambtenaar van de vazalstaat (op dienstbevel) een nieuwe ambtelijke standplaats in Güstrow accepteren.

  De (met huid en haar juridisch overgeleverde) vazalstaat is ontstaan door het hoogverraad van staatshoofd Wilhelmina (die overigens mindere goden, voor véél mindere vergrijpen/minder plichtsverzuim genadeloos voor het vuurpeloton liet slepen) hiertoe n.a.w. aangezet door haar SS/RSHA (Nazi-staatsopgeleid) juridisch referendaris schoonzoon Bernhard zur Lippe B..

  Het is NORMALITER (wettelijk en moreel) ondenkbaar, dat de kleinzoon van deze grootste landverrader uit de Nederlandse geschiedenis enige maatschappelijke rol vervult, laat staan die van “koning”.

  Hoogst vermoedelijk is ook ‘adapted compensated/corporate’ psychopathie in het spel (de optelsom van ware krankzinnigheid) en ligt genetische overdracht sterk (!) in de lijn der verwachtingen.

  Gaat dat lukken? Zoniet, dan helpen ze “de macht” (PB BV als USA/GB vazalstaat) Nederland proactief (crimineel) te besodemieteren, wat ze verder ook beweren bij TMG (en andere MSM)!

 5. Dat woordje in de Telegraaf ‘Arbeitseinzats’ (s en z verkeerd om) voor werkloze BURGERS (niet voor beamten), zet geheel Nederland FUNDAMENTEEL op het verkeerde been, betreffende de ware aard van “De moeder en Führer van het (illegaal) verzet te Londen”.

  De Telegraaf bewijst het “Oranje” systeem hiermee zijn GRENZENLOZE trouw tot in de hel en zet dus geheel Nederland IJSKOUD EN FUNDAMENTEEL op het verkeerde been, maar zal het (als er al een enkele wakkere Nederlander hier ooit bezwaar tegen aantekent en……ergens gehoord wordt…) afdoen als piepklein, o zo menselijk foutje, zou puntje ooit nog bij paaltje komen.
  Terwijl ze altijd de aller-onderste steen boven weten te halen, indien de (krankzinnige) projecten van Bernhards terroriserende psychopathocratie daarmee gediend zijn. Dat dan weer wel.

  Het is (in psychologische zin) net of ze dit land dwaas grijnzend als Jimmy Savile necrofiel aan het schenden zijn.

  1. “Terwijl ze altijd de aller-onderste steen boven weten te halen, indien de (krankzinnige) projecten van Bernhards terroriserende psychopathocratie daarmee gediend zijn. Dat dan weer wel.”

   Ja hun nazi commenters alhier gestationeerd doen dát óók met regelmaat vd klok …op zn oostindisch gewetenloos meedogenloos

   Rechters en officieren ter rechtbanken weten zich zó ook al eeuwen geperfectioneerd te gedragen..krenten uit de pap en jij dé dood…en uiteraárd hún fatwavodjes ook

 6. Het BEWIJS (!!!) is daar (maar ‘never mind, the law does not apply to them/psychopaths’):

  ================
  Maar dat was dus mogelijk geworden door het hoogverraad van Wilhelmina/Bernhard.
  ================

 7. Dit moeten rechtgeaarde (!) democraten dus allemaal niet willen, behalve als ze door de wijd geopende poort democratisch de lonkende hel willen induiken achter Prins Bernhard aan…..

 8. Aantjes heeft, geïmponeerd door dit psychopathisch machtsvertoon van “hogerhand”, lafjes eieren voor zijn geld gekozen en is (na zwak verweer in de trant van wat de Telegraaf in het betreffende artikel stelt) zich verder bij de Kampeerraad verdienstelijk gaan maken.

  Zulke politici, daar mag je uit kiezen in de democratische vazalstaat van de krankzinnige gruwelmoordenaard van Dresden: PB BV……

 9. Interessant is het artikel onder T9 in de Telegraaf van vandaag 23 okt. 2015 aangaande (het overlijden van) mr. Willem Aantjes.

  Proactieve (!) psychopathische leugens zijn (bewust) op voorhand vaak als menselijke lichtzinnigheid of fout te kwalificeren. Als iemand het ondekt, kan het gemakkelijk daarop worden afgewenteld en komt de psychopaat er alsnog mee weg.

  Zo staat in het artikel m.b.t. zijn “SS” verleden (niet te verwarren met dat van prins Bernhard….) dat Willem Aantjes om zijn Abeitseinzats (s en z precies verkeerd om, maar dat is van minder belang) in Nederland te kunnen doorbrengen lid is geworden van de Germaanse SS.

  Hij zat echter niet als arbeider/burger i.h.k. van de Arbeitseinsatz in Nazi-Duitsland, maar op dienstbevel als ambtenaar conform art. 1 Ambtenarenwet op grond van Duitse ambtenarenwetgeving uit 1937.

  Nu is het (en was het zeker destijds) ondenkbaar, dat ambtenaren binnen een andere jurisdictie bevoegd in functie zijn.

  Maar dat was dus mogelijk geworden door het hoogverraad van Wilhelmina/Bernhard.

  IJskoud heeft SS psychopaat Bernhard, die Aantjes als fractieleider van het CDA als een gevaarlijk projectiel zag (gezien ook projecten van de NAVO met -voor legitieme overheden ondenkbare- nucleaire wapens), hem kaltgestellt. Dit blijkt ook uit de (de normale programmering onderbrekende) zendtijd die aan Lou de Jong op meerdere kanalen tegelijk (!) werd toegewezen. Een zelden vertoonde toestand.

  Dit wijst op onze nationale zwaluwenredder SS psychopaat/”onder”koning.

 10. lekker belangrijk dat een krant down gaat ……. over de gehele linie van bladen is er inkrimping van de verkoop.

  En hoogstwaarschijnlijk bestiert de Telegraaf een doelgroep die het meeste te lijden hebben onder de crisis, en deze doelgroep vervolgens de hand op de knip houd en dus vervolgens voor de dalende cijfers zorgt van de Telegraaf.

  En er dus inderdaad niks is met de inhoud maar met de klantjes, andere bladen bestieren andere groepen in de maatschapij die niet zo n probleem hebben met de crisis en dus meer steady zijn en dus gewoon hun krantje kopen

 11. De waarheid volgens Bernhard en het algemeen Bernhard belang.
  Ook zo trouw gediend door PB BV en Bernhards RVD.

  Hoe Wilhelmina als “moeder van het (illegaal) verzet” glorieus, theatraal en (kenmerkend) grenzenloos schaamteloos over de meelstreep stapte als Hillary Clinton over Bills naargeestige Lewinsky ‘cigar’.

  Ja het is een weerzinwekkend bedrijf: TMG weg ermee!

  1. LS,DSR,

   Over de streep stappen is een ding, dan nog een beetje met het voetje over de grond schuren is ook een ding.

   Maar heeft iedereen zich wel eens afgevraagd wie die petten waren die daar bij stonden?

   Waar waren die petten 1 mei 1940?

   Waar was het praktisch gehele oppercommando op 1 mei 1940?

   Dat was ook een ding.

 12. Telegraaf is eigenlijk ook gewoon eigendom van de staat. De bezitters zijn de elite, die ook Den Haag aansturen, zij bezitten de Telegraaf. Je ziet ook de verwevenheid tussen politiek Den Haag en telegraaf door benoeming van Paul Jansen als chef. Als bedankje voor bewezen diensten in Den Haag voor de VVD. Telegraaf is gewoon een propagandakanaal van de elite voor het volk, dus dat gaan ze in de lucht blijven houden ook al maakt het geen winst, sterker nog ze betalen er voor.

Geef een reactie