INFOWAR IN EXTREMIS: ‘GEEN BEWIJZEN VOOR CONTACTEN RUSLAND – TRUMP IN CAMPAGNE’ -GAAN DE NWO EN DE MSM ER DESONDANKS GEWOON MEE DOOR?

NEDERLANDSE MEDIA WEIGEREN VOORALSNOG DE SENSATIONELE ONTHULLING VAN DEVIN NUNES, HOOFD VAN HET INTELLIGENCE COMMITTE VAN HET HOUSE OF REPS, TE BRENGEN: HET HELE VERHAAL VAN DE BANDEN TUSSEN TRUMP EN PUTIN EN DE MANIPULATIE DOOR RUSLAND VAN DE VERKIEZINGEN IS EEN HOAX

MARCEL GELAUFF VAN DE NOS TOONT ZICH OPNIEUW EEN OORLOGSHITSER EN NAZI-STYLE WAARHEIDSVERKRACHTER

Als de Titanic van de leugen en de propaganda eenmaal op volle zee is en vaart heeft gemaakt, is deze door niets en niemand meer te stoppen. Maanden worden we nu al vergiftigd door de NWO en de MSM -en in Nederland door Nazi-journalisten als Gelauff en Klomp- met fake news dat de Russen onze ‘vijanden’ zouden zijn, dat de Russen hebben ‘geintervenieerd’ in het ‘democratisch proces’ in de VS opdat ‘hun man’ Trump kon worden gekozen, dat de Russen de giftige pizzagate-emails aan Wikileaks hebben gegeven om de DNC te demoniseren, dat de Russen ook in Europa van plan zijn de verkiezingen te saboteren….. and on and on and on. Feiten spelen voor deze ‘journalisten’ geen rol en daarom zwijgen ze over dit 13-karaats feit: de voorzitter van het Intelligence Committe van het Amerikaanse House of Representatives, Devin Nunes, heeft verklaard dat er geen bewijzen zijn voor contacten tussen de Trump-campagne en de Russen. Sputniknews en RT brengen het bericht, maar ook de BBC. Maar onze Marcel Gelauff zwijgt. En met hem vele andere news-outlets. Te veel. Nadat ze maandenlang het Rusland-vuurtje hebben lopen opstoken zijn ze niet meer in staat te backtracken. De leugen zal en moet in stand worden gehouden, ook als deze miljoenen doden tot gevolg heeft. Maar het gevecht om de feiten is nog niet verloren! We zien dat de hoax van het nep nieuws een stille dood aan het sterven is, dat de aangekondigde ‘Russische interventie’ in de EU-verkiezingen (zoals die in ons land) niet blijkt te hebben plaatsgevonden, dat de aanvallen van ‘Russische hackers’ ook opeens lijken op te houden. We zien zelfs dat het hetze van de Klombies tegen ‘complotdenkers’ zijn beste tijd gehad lijkt te hebben…. To be continued!

2 Replies to “INFOWAR IN EXTREMIS: ‘GEEN BEWIJZEN VOOR CONTACTEN RUSLAND – TRUMP IN CAMPAGNE’ -GAAN DE NWO EN DE MSM ER DESONDANKS GEWOON MEE DOOR?”

  1. De leugen zal en moet in stand worden gehouden, ook als deze miljoenen doden tot gevolg heeft.
    ———————-
    Daarom zit Balkenende/Golfoorlog II-fluisteraar Donner in de Raad van State i.p.v. in een EBI.

    Sleutelpositie om het vervolgen van (psychopathische) oorlogsmisdadigers te voorkomen.

  2. Hallo? De Nederlandse verkiezingsuitslag is volledig fake, de man hierachter is niet Putin maar Soros. VVD de grootste in Rotterdam terwijl niemand in Rotterdam VVD heeft gestemd, een arme arbeiderstad. Geenpeil die zogenaamd verkiezengen controleerde heeft dmv een referendum over een nietszeggend onderwerp vertrouwen vergroot in het stemmen, want een nee dus niet gemanipuleerd. Een nee waar ze hun reet mee hebben afgeveegd. Alleen bedoeld om vertrouwen in stemmen te vergroten ondertussen gigantische fraude met de echte verkiezingen.

Geef een reactie