INHOUDELIJKE BEHANDELING MICHA’S EAB VOORUIT GESCHOVEN NAAR 12-2

MICHA BRACHT VANMIDDAG 2,5 UUR DOOR IN DE RECHTBANK IN BELFAST MAAR KREEG GEEN RECHTER TE ZIEN EN OOK GEEN ADVOCAAT * RUWE CONFRONTATIE MET DE MORES VAN HET ENGELSE/NOORD-IERSE RECHTSBEDRIJF * STAGIAIR VAN DE ADVOCAAT VAN GRAPPERHAUS: ‘MAAR U HAD GEWOON ZELF DE RECHTZAAL IN MOETEN LOPEN!’

Krankzinnige toestanden, opnieuw, rond Micha en Belfast en zijn epische strijd tegen de pedo deep-state. Het stond zo duidelijk in het stuk dat Micha had ontvangen van de politie: To appear personally before and surrender to the custody of a (?) at Laganside Courthouse on 11 december 2020 at 2:00 pm. Aldus gedaan, een half uur van tevoren aanwezig naar goed Nederlands gebruik. Checken bij de infobalie: ja hoor, Micha Kat, u staat ingepland, Courtroom 16, 4th floor. Op die vierde etage was het vrijwel leeg, zo leeg als een IC in Corona-tijden. Af en toe zweefde een schoonmaakster met face mask voorbij die de deurknoppen van de toegangsdeuren naar de rechtzalen ‘corona-safe’ maakte. Heel sporadisch een groepje mensen e/o een sollicitor met pruik. Het werd 2 uur. Nothing happened. Geen beweging. Inmiddels had ik wel gezien dat in Courtroom 16 van alles gebeurde. Een soort bode was op mijn verzoek naar binnen gegaan om te informeren. Yes, you are on the list meldde hij mij waarna we een gesprek aanknoopten over Trump en Biden. Drie uur. Inmiddels had zich een Pool met mondkap gemeld. You are also scheduled in room 16? vroeg ik. Yes, at 2 o’clock! Shit! zouden ze twee EAB-zittingen tegelijkertijd hebben gepland? Polen is ook EU dus als die Pool om dezelfde tijd in dezelfde zaal moest zijn, dat moet het bij hem ook om een EAB gaan. Maar hoe kunnen ze nou 2 zaken parallel behandelen?? Het was inmiddels half 4 en de Pool hield het voor gezien. Weer alleen op de inmiddels geheel verlaten corridor. Om 4 uur kwam er een meisje naar buiten met een dossier. Ik schatte haar amper 18 jaar. Are you connected to my case? vroeg ik. Ja, zei ze: I am with the Crown Prosecutors Office. Aha. You represent the state of The Netherlands? vroeg ik. Dat bleek zo te zijn, met die aantekening dat die rol eigenlijk was weggelegd voor haar baas. Zij was ‘slechts’ een stagiair die hier een ‘leermoment’ opdeed want de echte sollicitor was slechts aanwezig ‘via videolink wegens Covid’. Dat gold overigens ook voor mijn sollicitor die gedurende dit hele gebeuren uiteraard niets van zich liet horen. De stagiair zei ‘dat ze niet wisten dat ik er was’ en dat ik ‘gewoon zelf naar binnen had moeten lopen’. Wtf! Ik wees op het papier van de politie: TO APPEAR PERSONALLY! Hoe konden ze dan niet weten dat ik er ‘persoonlijk was’? De stagair: maybe this is miscommunication. Wat een gekkenhuis! So what happens with the case? vroeg ik. Het meisje wist me te melden dat alles was verdaagd naar 12 februari maar dat ik verder toch ‘vooral moest communiceren met mijn sollicitor’. Ik vroeg of ze dat zeker wist, van 12 februari. Ze keek in de stukken en bevestigde dat: yes, the next hearing is the 12th of february.

Geef een reactie