‘INTEGERE’ CHEF VERBRANDINGSOVENS HENRY KEIZER KRUIPT NU WEG ACHTER DE DUURBETAALDE RUG VAN… CHARLES HUIJSKENS!

ONGEKEND DRAMA TEKENT ZICH AF VOOR KEIZER, DE VVD EN NEDERLAND * PARTIJ VAN MARK RUTTE IN HALLUNICERENDE VRIJE VAL VAN CORRUPTIE, ZWENDEL, ZAKKENVULLERIJ EN PEDOFILIE * WE ZIEN UIT NAAR DE CONFRONTATIE MET OME CHARLES DIE WE GOED KENNEN UIT HET VERLEDEN * WAT ZEGT OME CHARLES OVER HET CV VAN HENNIE EN OVER ZIJN PERIODE IN NEW YORK? * STAY TUNED!

HET DRAMA VOOR MARK RUTTE IS NU AL NIET MEER TE OVERZIEN: DE DOOR HEM ‘INTEGER’ GENOEMDE CHEF VERBRANDINGSOVENS HEEFT DE DUURSTE CRISISMANAGER VAN NEDERLAND NODIG! * BETAALT DE VVD CHARLES HUIJSKENS? * HOEVEEL GAAT DE PARTIJ UITGEVEN OM DE PEDO- EN VERBRANDINGS-BEERPUTTEN GESLOTEN TE HOUDEN?

[wp_ad_camp_1]

DEN HAAG – Henry Keizer, de onder vuur liggende VVD-voorzitter en topman van crematiebedrijf De Facultatieve, heeft crisismanager Charles Huijskens in de arm genomen. Huijskens is partner van het Amsterdamse communicatiebureau HuijskensBickerton, dat naar eigen zeggen regelmatig wordt ingeschakeld door ’nationale en internationale ondernemingen, politici en overheden in crisissituaties waarbij de reputatie op het spel staat’.

5 Replies to “‘INTEGERE’ CHEF VERBRANDINGSOVENS HENRY KEIZER KRUIPT NU WEG ACHTER DE DUURBETAALDE RUG VAN… CHARLES HUIJSKENS!”

  1. HuijskensBickerton komt over als Bell&Pottinger (minmaal 500 miljoen betaald om allerlei video’s te produceren om de Irak oorlog recht te praten) die overal ingezet wordt om “aangedaan onrecht” goed te keuren. Zelfs in Zuid Afrika kwamen zij om de Gupta’s story tot een zo keurig mogelijk verhaal te praten. Als Keizer HB nodig heeft, dan moet er nog veel meer stront aan de “integere knikker” zijn. Mag hij vallen in zijn eigen zwaard aub?

  2. wat voor schimmig limousine bedrijfje runde Keizer in New York van 1993-1997? En voor wie waarna hij in NL z’n zakken mocht gaan vullen?

  3. Met een vette knipoog naar mijn MAUDJE!; Als je binnen de westerse systemen wenst te blijven voortkruipen (ja ook jij daar in dat Ierland van je Kat!) is het of inactief langs de kant marginaal onberoerd je hoofd net boven water zien te houden, of er volop in meegaan en als een bij de kloten verlamde loonslaaf gevangen binnen het betaalsysteem net zo lang als verdienmodel gemolken dienen te zijn totdat je van krakkemikkige ouderdom erachter moet komen dat er zelfs dan geen geld meer over is om je incontinentie nog fatsoenlijk te kunnen of mogen behandelen. Een tussenweg is er gewoonweg niet mensen! Enige optie om als mens nog enigszins waardig te kunnen blijven voortbestaan is dus de totale destructie van hen die onze samenlevingen tot een menselijke vorm van intensieve veehouderij zo goed als onleefbaar hebben verkloot. Gewapende opstand zoals geweldenaren alleen nog maar van hun onderdanen gewend zijn te verstaan, of ergens daar in de ‘3e’ wereld lekker de kennisfilantroop zonder enig mentale of fysieke druk van patjepeeërs lopen uithangen, want met Dickhead/fred t., Pjotr De Vies dan wel DIT SCHAAMTELOZE GESTOOK, gaan we nooit meer iets fatsoenlijks met en voor onszelf aan onze tot monetaire slaafjes geboren & crimineel afgerichte kindertjes nog nalaten ook…

    1. “If it wasn’t for anti-demonites throughout history, exposing the diabolical nature of JEWS, there would not have been 109 expulsions of Jews. Humanity cannot afford the JEW to win their anti-human supremacist goal.” TOP COMMENT HIERONDER!

Geef een reactie