INTERVIEW MET MICHA DOOR STEVE BROWN

LEES EN ZIE HET HELE VERHAAL OP DE SITE VAN STEVE * NU IS ER EEN GOUDEN KANS DE ZWARTE PEDO-MAFIA VAN ARD, HERMAN EN JORIS TE VERSLAAN: STEUN MICHA IN ZIJN STRIJD TEGEN DE PLUNDER-PEDOFIELEN! * MICHA’S VOORMALIGE ADVOCAAT MATTHIJS KAAKS -DIE MICHA VAN DE ENE OP DE ANDERE DAG DUMPTE NET ALS 10 ANDERE ADVOCATEN: ‘KATS STRAF IS FORS’


[wp_ad_camp_1] De vergelijking met Badr Hari is om nog een andere reden interessant. Bij Badr zag je dat advocaten stonden de dringen hem te mogen bijstaan en dat hij kon beschikken over een van de hotse strafpleiters van Nederland die vrijr toegang heeft tot alle media en programma’s: Benedicte Ficq. Dat geeft aan dat die zaak wordt ‘ondersteund’ door het establishment en de MSM. Het is dus in feite een nep-zaak, een media-event zoals Steve ook zegt. Micha kan niet beschikken over een bekende advocaat, zelfs niet over een gewone advocaat. De MSM besteden vrijwel geen aandacht aan zijn zaken. Dat betekent dat het hier om echte zaken gaat, zaken die niet worden ‘ondersteund’ door the powers that be omdat ze een serieuze bedreiging vormen. Hetgeen overigens volledig in lijn is met wat de hoogste Europse rechter ziet als de kerntaak van de journalist: het zijn van public watchdog.

6 Replies to “INTERVIEW MET MICHA DOOR STEVE BROWN”

 1. “Het is dus in feite een nep-zaak, een media-event zoals Steve ook zegt”

  Klopt en ze steunen en maken propaganda voor ALLE frauduleze politieke en maatschappelijke agenda punten waar talloze miljarden mee weg geroofd worden tegen alle Feiten in. Zijn botweg een industrietak van de mafia.

 2. Citaat:

  “Tarik Z, een loser in neppak, moet 2,5 jaar brommen. Is dat niet een beetje veul? Eerder deze week werd ook al Micha Kat, een andere doorgeslagen NOS-criticus, veroordeeld tot 10 maanden cel! Beiden heren hebben kortsluiting in hun hoofd, maar zijn tamelijk onschuldig.”

 3. Inderdaad probeert men steeds onwelgevallige zaken driedimensionaal van alle kanten (!) af te zwakken als het geheel onder de pet houden niet gelukt is.
  Denk aan SS’er Bernhard die “slechts” automatisch er bij de REITER ss als keurige onbeschreven adellijke ruitersporter was ingerold, terwijl die REITER ss bij het Neurenberg Tribunaal ook niet is aangemerkt als “criminele organisatie gedurende WOII”.
  Men (PB’s RVD) “vergeet” dan te vermelden, dat de harde kern van de REITER SS tamelijk veel ‘Reiters’ bevatte die ook tot de oerkern van het Nazidom te rekenen zijn, waarbij PB regelmatig kon worden waargenomen en dat de meerderheid van alle ‘Reiters’ toen de REITER SS voor het uitbreken van WOII werd opgeheven (hetgeen ook verklaart dat de term “criminele organisatie GEDURENDE WOII” er niet op van toepassing KON zijn) naadloos is overgegaan naar de (criminele organisatie) WAFFEN SS.
  Zo doet “men” dat als iets onhandig uitkomt.
  Afgrijselijk en krankzinnig kolossaal geallieerd HORROR oorlogsMISDRIJF “Dresden” en de enorm brede en diepe psy-op er omheen die tot op heden doorgaat, is van hetzelfde laken een pak.

Geef een reactie