INTERVIEW MET MICHA KAT 18 SEPTEMBER 2017 DEEP BEHIND ENEMY LINES

EXTRA EN BREAKING: MSM EN MARCEL GELAUFF IN THE OVERDRIVE OM VERWOESTENDE KRITIEK VAN DE PREMIER VAN SINT MAARTEN OP DE NEDERLANDSE MARINIERS WEG TE SPINNEN

8 Replies to “INTERVIEW MET MICHA KAT 18 SEPTEMBER 2017 DEEP BEHIND ENEMY LINES”

 1. Aan al die Lui die zoveel kritiek hebben op Micha Kat:

  Is het jullie nou nooit eens opgevallen dat Micha –zij het achteraf– vrijwel altijd gelijk krijgt? Zou toch te denken moeten geven.

  Besef nou eens waar het allemaal werkelijk om gaat! Er worden gewoon kleine kinderen (ritueel) vermoord, een duivels goed georganiseerde dekmantelorganisatie weet de waarheid te verkrachten en heel dat laffe nederlandse ROTVOLK gaapt en kijkt toe.
  Hoe zat het met Anas in Wassenaar, met de Geleense Babies?
  Voor de moord op Els Borst moet je overigens zijn bij Pechtold, Opstelten, Demmink en Rutte.
  Het is allemaal zo overduidelijk.

 2. “”Ik vond het wel jammer dat ze geen vraag stelde over de rol van de Jezuïeten, vooral toen het woord “illuminatie” viel. “”

  Micha vind vooral zichzelf belangrijk, en om dat aan te duiden gebruikt hij af en toe de illuminati en andere grappen en grollen om zijn zielige positie aan te duiden.

 3. Hier een paar links aangaande “pedofilie”. Het leidt wat af van het fenomeen psychopathie, dat de onderliggende diepere aberratie is, waarbij deze ondenkbaar walgelijke toestanden (waarbij objectliefde kenmerkend geen rol speelt/kan spelen) in sommige gevallen comorbide zijn. Zonder deze spectaculaire, de goegemeente -indien dan eens een tipje van de sluier wordt opgelicht- ten zeerste aansprekende comorbiditeit, is bij deze optelsom van ware krankzinnigheid echter ijskoud ‘pure evil’ mogelijk, zoals het levend cremeren en in stukken hakken van complete steden vol kinderen, invaliden en bejaarden, of (indien de middelen daartoe voorhanden zijn) de gehele aarde.

  HOOGSTE TIJD OM TE GAAN TESTEN EN UITNEMEN want een dergelijke “verholen” door morele/emotionele debiliteit rots”stabiel” ogende (doch ijskoud krankzinnige) ‘mindset’ wil je niet de sleutel van een uitpuilende wapenkast met krankzinnig criminele -niet gericht aanwendbare- contrapties in handen geven……:

  https://isgp-studies.com/belgian-x-dossiers-of-the-dutroux-affair

  http://www.thelastamericanvagabond.com/outside-the-box/six-case-studies-massive-child-pedophilia-ring-highest-power-levels/

   1. De toegevoegde waarde is – uiteraard – het regelmatig doorprikken van de onzin die op deze site staat. Daaraan weet MisPoes al helemaal niks toe te voegen.

 4. Erg mooi interview.
  Bedankt weer jullie twee.

  Ik vond het wel jammer dat ze geen vraag stelde over de rol van de Jezuïeten, vooral toen het woord “illuminatie” viel. Maar ik wist het antwoord al, Micha weet daar weinig van. Vooralsnog is het enige boek dat ik ken als Nederlandstalige bron voor die informatie geschreven door ook een Jood, Ernst Friedman.
  https://vrijewereld.files.wordpress.com/2014/10/ernst-friedmann-de-jezuiten-en-hun-gedrag-jegens-geestelijke-en-weeldlijke-regenten-1826.pdf
  De belangrijkste bronnen er over zijn helaas nog niet in het Nederlands verschenen, maar Dr. Nico Verhoef PhD is Vatican Assassins naar het Nederlands aan vertalen.

  Nico Verhoef maakt ook Nederlandstalige radio programma’s, die kan je ophalen op /Nico Hour2/ hier:
  http://247worldradio.com/show-archives/
  Nederlandstalige programma’s over de rol van de Jezuïeten in de wereldpolitiek.

Geef een reactie