20 Replies to “INTERVIEW MET SREBRENICA-KLOKKENLUIDER MARC VAN DER TIER; CHANTAGE NEDERLAND MET PEDO-DOSSIERS. EN HOE ZIT HET BIJ MH 17?”

 1. “journalisten worden vermoord en kaltgesteld ……….””

  Blijkens dit zogezegde intervieuw behoor jij dus niet tot deze beroepsgroep!!

 2. “”Dit is verreweg het raarste ‘interview’ dat ik ooit heb gehoord.””

  Inderdaad!!! schaamteloos !! een belediging voor de persoon die met het verhaal aan komt!!!

  En vervolgens noemt KAT zich onderzoeksjournalist ME REET!!!
  Enige wat Kat doet is kijken of hij er een Demmink saus over kan gieten of er persoonlijke ego draai er aan kan geven.

  Kat is nog niet een geintresseerd en is verbaasd over het boek die de man op de wereld heft gezet, lijkt me wat vreemd aangezien normalerwijs heel google wordt uitgegraven om wat neggatieve info te vinden over medewerkers van het OM en andere personen die de revue zijn gepasseerd.
  Maar bij dit persoon is Kat nog te lui om zich wat te verdiepen in de zaak die de man aanbrengt.

  En vervolgens zijn er nog mensen die geloven in KAT ………. tsssssss

  De man had nog beter bij Nico van der Ham aan kunnen kloppen, die heeft op zijn minst intresse in een bepaalde story.

  Overigens eveneens overeenkomsten tussen hoe Kat van der Ham behandeld en de Marc van dit intervieuw.

  Kat kapt gesprekken af om dat het hem geen reet uitmaakt, en bij Nico had hij het opeens druk.

 3. Ik heb de tijd en moed gevonden om het gesprek tussen jou en Marc te beluisteren, vraag me niet hoe.

  Dit is verreweg het raarste ‘interview’ dat ik ooit heb gehoord.

  Om te beginnen: waar zat je in godsnaam? Het klinkt alsof er ter plekke baby’s aan stukken werden gesneden Micha. Leuk om zo bij iemand een interview af te nemen. Misschien moet je jezelf volgende keer even afzonderen op de slaapzaal van het hostel in plaats van in de ballenbak te gaan zitten?

  Ik vraag me na dik 17 minuten maar een ding af: als je zo vreselijk verveeld bent, waarom ga je dan überhaupt iemand interviewen? Je klinkt mat, passief, ongeïnteresseerd en lui. En nog erger: je luistert helemaal niet. Dat wordt pijnlijk duidelijk op 8:00 minuten van het gesprek. Je geeft te kennen dat je geen idee hebt waar het verhaal van Marc over gaat. Luister het nog maar eens terug: http://tinyurl.com/nhchk62. Even later probeer je de schade te repareren door maar heel vaak ‘exact’ en ‘inderdaad’ te gaan zeggen, alsof je begrijpt waar hij het over heeft.

  Steeds als je zijn verhaal interrumpeert, blijkt dat je het eigenlijk alleen maar over Demmink wilt hebben. Toen je ROL begon, meldde je dat je klaar was met Demmink omdat er niets meer over die zaak te melden zou zijn. Je hebt het ongeveer een week volgehouden en ook nu weer probeer je je eigen agenda aan je gesprekspartner op te dringen. Hij heeft het woord Demmink niet eenmaal in de mond genomen, je komt er zelf steeds mee aanzeilen. Misschien is dat wel omdat Marc te kennen geeft dat hij niet het koningshuis maar de politiek wil aanschrijven. Daar zit jij als a-politieke fantast natuurlijk niet op te wachten, jij pakt liever mensen die zichzelf niet kunnen verdedigen, zoals leden van het koningshuis. Je zal eens echt in dialoog moeten, zoals met een politicus…

  Ook raar dat je helemaal niet vraagt naar de achtergrond van deze militair. In welke eenheid zat hij? In welke shift kwam hij in Srebrenica terecht? Wat heeft hij daar meegemaakt? Wat is hij na zijn militaire periode gaan doen? Hoe gaat het nu met hem? Lekker duidend ben je weer.

  En dan nog zo’n pareltje: als Marc begint over een opengesneden baby, onderbreek je hem bot en mag hij zijn verhaal niet afmaken. Waarom niet? Zijn opengesneden baby’s jouw domein? Je hebt het er met de regelmaat van de klok over maar een ander mag daar niks over zeggen? Eigenaardig, nietwaar?

  En dan de rol van Demmink. Zoals gezegd begin je er zelf over en zegt dan over diens rol in het hele verhaal: “vermoed ik”. Luister maar terug, je zegt het echt. En even later is het, hoe verrassend, opeens een vaststaand feit dat Demmink de reden is van de val van Srebrenica. Precies zoals we van je gewend zijn: eerst een suggestie wekken en even later geloof je al heilig in je eigen fantasie.

  Ook leuk dat je geen idee hebt wat de rol van Mink K.(ok) is in dit geheel. Je krijgt de eindjes maar niet aan elkaar geknoopt hè? 😉

  Nou, over twee dagen hebben jullie weer contact. Ik ben heel benieuwd of jullie er samen iets van kunnen bakken. Alvast een voorzichtige voorspelling: er gaat nooit een publicatie van jullie tweeën komen. “Er is geen journalist die door durft te pakken”, het zou de lijfspreuk van Michaatje Kat zelf kunnen zijn…

  1. Inderdaad, want om als journalist de waarheid te publiceren over Joegoslavië, het is vele malen gevaarlijker dan publiceren over Joris Demmink. Zijn al dooien bij gevallen.

   Kan me verder niet schelen hoe je die interviews doet Micha.
   Maar mijn advies zou wel zijn om in je achterhoofd te houden, dat mensen die wel weten waar de oorlog in Joegoslavië over gaat, erg woedend worden op de NavoNazi’s van Dutchbat. Vermits ze zich wat zouden kunnen verantwoorden voor hun ongelofelijke verhalen van achterlijkheid. Het is net Viking Jugend als je Dutchbat militairen hoort praten. Alleen met voetbal is er soms nog iets zinnigs te horen. Als je voetbal tenminste zinnig vind, dat laatste is ook al weer niet gemakkelijk te motiveren. Lala land met vuurwapens, waar de SS Handschar de grote held is van Das Hollandische Srebrenica Jungvolk.

 4. “Nu heb je de argumentatie naar chantage dicht”. Door een stel vragen te stellen maar nergens antwoord op te geven beargumenteer je helemaal niets.

 5. euke invalshoek – het wordt vaak (zo niet altijd) vergeten dat volgens de Bosnische moslims zelf de gewapende moslimmannen van Srebrenica hun wapens moesten inleveren als onderdeel van de deal dat ze internationaal “beschermd” zouden worden in de enclave; die wapens werden vervolgens volgens dat verhaal opgeslagen in een afgesloten loods, met de belofte dat de mannen hun wapens terug zouden krijgen als ze aangevallen zouden worden door de Serviërs om zich tenminste te kunnen verdedigen – die wapens zijn pas na een week of zo vrijgegeven door Dutchbat, toen de meeste mannen al vermoord waren dus. Wraaknemen – ook al klopt de beschuldiging – mag nooit een excuus zijn voor massamoord, volgens welke menselijke standaard dan ook.

   1. Dat artikel stopte ik met lezen, nadat AIRVD weer met zijn antisemitische zionisten verhaaltjes kwam.
    Helaas is zo, dat wat ik daar voor las in dat AIRVD artikel ten dele juist, maar dan weer zo opgesteld, dat het een leugen is gebouwd op uitstekende informatie. Ja, Dutchbat hielp bij een genocide, maar dat was hulp bij een genocide op de Serven. Niet op moslims.

    Nederlandse leger en politie helpt moslims waar ze maar kunnen.
    Nederlandse leger en politie moorden op Joden, Jehova’s Getuigen, Psychiatrisch verklaarde patiënten, Roma en Sinti, Servisch Orthodoxen, woonwagenbewoners en intellectuelen.
    Oorlog noemen ze vrede, vrede noemen ze oorlog, moord was zelfmoord op ziekte, doofpot stopt soms op hun sterfbed waardoor hun familie eindelijk hun terechte trauma’s gaat begrijpen.

 6. LS…

  Wanneer komt er een einde aan deze smeerlapperij ??? Nooit vrees ik zo lang dit land bestuurd wordt door ultieme smeerlappen. Straks mogen we Koerden gaan bombarderen omdat Erdogan het wil en ook nog het een en ander in het vat heeft…

 7. Is ook lichtje op Srebrenica als algemene afpersingsachtergrond

  https://stevenbrownsblog.wordpress.com/2015/07/29/griekenland-wordt-misbruikt-als-afschrikwekkend-voorbeeld-door-de-internationale-geld-maffia/comment-page-1/#comment-50642 http://www.ninefornews.nl/econoom-schrijft-brief-aan-minister-dijsselbloem/#comment-144414
  Hottstuf
  Je reactie is in afwachting van moderatie.
  JULI 29, 2015 @ 10:08
  Bonusje
  29 juli 2015 10:07 op 10:07

  Je reactie wacht op moderatie.

  Je redelijkheid kun je in je r##t stoppen zo gezegd

  Je bent outdated als je nou nog niet weet dat we onder internationaal mafiaregime leven als commonwealths van de asiatische aipac wereldadel en centraalbankiers eigenaren van het chinese keizerrijk en voorheen egyptische dynastien

  Dezen plunderen misbruiken en verkrachten de Wereld hun commonwealth en hun Slaven de Mensheid al millenia en hebben de situatie die jij zo redelijk wil weg cijferen juist met opzet geschapen ter terreur slaafhouding weerlooshouding misbruik en onderdrukking.

  Dat gaat met een rekenmachientje niet!

  1. Oa de huurlingen van de van vollenhovens zijn op moment Eritrea aan het leegschieten en hier heen aan het jagen…bedoel maar is just biz van hen … al eeuwen dagelijks werk

 8. Mijn militaire advies zou trouwens zijn geweest om niet in een dergelijke egelstelling te gaan zitten.Als ik met PB BV “militairen” zou willen en -redelijk- kunnen spreken dan. Zware wapens en luchtsteun of niet.

  Het riekt naar bepaalde weerzinwekkende walgelijkheid.

  1. Mijn advies zou zijn geweest om Mladic te helpen om die fanatieke Handschar moslims uit te moorden.

   En omdat ze het tegendeel deden, hoe dommer hun positie hoe beter, want van mij mag elke Nederlandse militair die collaboreert met deze SS Handschar Nazi’s sneuvelen.

   Bedankt voor je commentaar Stoute Revolutionair, maar je onbegrip van de militaire situatie gevolgd door het luchtssteun propaganda verhaaltje van de Nederlandse Klerikale Dutchbat Fascisten, is voor mij en nageslacht die de strategische situatie begrijpt juist walgelijk.

 9. Goed interview,
  Vragen die hij stelt, waar ik het antwoord op weet.

  Hij vroeg:
  Waarom werd Dutchbat daar heen gestuurd?
  Antwoord:
  Omdat alle ministers van staat hier Rooms Katholiek zijn!
  Als je dat niet weet, ben je niet geïnformeerd genoeg om militair te zijn.

  Servië wordt al gedurende een eeuw uitgemoord door de Katholieken, die daar ook moslims voor gebruiken.

  Voor mensen die willen weten waar die oorlog werkelijk over gaat en ging, de geschiedenis van de Bosnische Moslims is uitgebreid gedocumenteerd op internet in video’s en vooral ook platen, als je zoekt op SS Handschar Division.
  https://duckduckgo.com/?q=ss+handschar+division
  De teksten van de liederen op de youtube films gaan over het uitmoorden van het verzet tegen Hitler, de Partizanen.

  Srebrenica is een afleidingsmanoeuvre.
  Vergeet Srebrenica, het is onbelangrijk en vertroebeld begrip over die oorlog enorm. Een effectief intellectueel rookgordijn dat opgezet is met militaire bedoelingen. Kan die Srebrenica situatie wel uitleggen, maar heb dan veel tekst nodig.

  Weten waar die oorlog zelf over ging/gaat, dan begin je bij Kroatië, Tudzman, Ante Pavelic en de afspraken die Mussolini, Hitler en Pavelic maakten met het Vaticaan. Wat er in Joegoslavië bezig is, en was, wordt ook wel klerikaal fascisme genoemd. Klerikaal Fascisme, de Ustasha met de Franciscanen als hun officieren. Het verschijnsel is wel te vergelijken met Hertog Alva in de Nederlanden, als je tenminste dan ook weet dat Willem de Zwijger ons kwam ondersteunen tegen een zekere genocide, eenzelfde die nu afgelopen eeuw bezig is op de Serven.
  En dat is alles.
  Eenvoudig.
  Bronnen:
  Avro Manhattan, Alberto Rivera, Edmond Paris, Eric Jon Phelps, Jonathan Levy.
  https://en.wikipedia.org/wiki/Alperin_v._Vatican_Bank

  Vragen in het commentaar waar ik zo het antwoord op weet:
  Mladic zou geen wraak nemen, maar een vergelding. Hij was bezig met een vergelding voor het uitmoorden van Serven door Bosnische moslims. Deze eerdere moordpartij op Serven door Bosnische moslims heeft een Noorse camera ploeg redelijk goed gedocumenteerd. De vluchtelingen waren een mengsel van militairen en burgers. Ik weet niet wat Dutchbat zal doen als de Moslims hier in Nederland eenmaal machtig genoeg zijn, maar deze huidige invasie is dezelfde oorlog. Daar wil men Orthodoxen uitmoorden, hier wil men Calvinisten uitmoorden. Als dat raar klinkt, dit is allemaal letterlijk gebeurd in de 16de en 17de eeuw in dit land, is nooit gestopt, maar helaas hebben Katholieke intellectuelen veel macht gekregen in ons onderwijs.

  Slechts dames gaan op een vredesmissie. Het is niet mijn bedoeling iemand te beledigen, maar als ik die simpele propaganda zie die deze militairen geloven, dan zijn dat vijanden van zichzelf maar ook van de rest van dit land. Ik ben even te verontrust om nog meer vragen te beantwoorden.

  En jullie dominees werken vaak nog eerder voor de Katholieke Kerk dan een simpele onwetende priester, die opgroeide in een klooster of zo, eventueel te bekeren is. Met Bijbels werkt het beste, de meeste roomse priesters hebben weinig of geen Bijbel kennis.

  Maar zo zit het in elkaar.
  Simpel, en we hebben genoeg precedenten in onze eigen geschiedenis, eenieder die oplette op school bij wat vooraf ging de Gouden Eeuw zou dit moeten kunnen begrijpen. Het verschil tussen Orthodox en Calvinisme is natuurlijk, dat Orthodoxie al 1500 jaren langer bestaat dan ons Calvinisme. Calvinisme is overigens geen religie, maar een opvatting over een staatsbestel.

 10. De NAVO is Dulles en PB hun nagelaten (psychopathisch) netwerk.

  Bernhard is HOOGSTwaarschijnlijk o.a. de ijskoude verrader van “Market Garden”.

  Alles is dus GRENZENLOOS mogelijk, vooral lijkenbergen.

  Je moet niet buiten de ‘alien mindset’ rekenen!

 11. AANVULLING VAN MARC:

  HI Micha. Ik wacht even het eind resultaat af. Mijn advies, als ik dat mag geven, is dat je niet teveel verbonden zaken in 1 artikel plaatst. Lezers moeten punt voor punt overtuigd worden en pas dan kun je de connecties aanbrengen. Dus ik zou focussen op de kernvragen:
  Hoe wist de NAVO al in 92 dat Mladic wraak zou nemen?
  Waarom negeerde ter Beek alle militaire adviezen van Nederlandse en buitenlandse officieren om naar Srebrenica te gaan?
  Waarom werd de becijferde 27.000 benodigde militairen om de enclaves te beschermen genegeerd door NL en alle NAVO partners?
  Waarom werd Dutchbat niet bevoorraad met zwaar militair materieel? Had eenvoudig gekund. Bij tegenactie van Mladic had Nederland de oorlog kunnen verklaren en Chapter 5 van de NAVO kunnen inroepen.
  Waarom heeft Jaap de Hoop Schepper als voorzitter van de NAVO nooit onderzocht waarom Dutchbat in de steek werd gelaten?
  Waarom duurde het zo lang voordat Mladic van de Berg kwam en waarom deed Voorhoeve al die tijd niets?
  Waarom werd Dutchbat geschoffeerd door de politiek en media bij terugkomst?
  Waarom moest Nederland de schuld op zich nemen?
  Wat kregen we ervoor terug? VN tribunaal die de waarheid ook onderdrukt (zie artikel van Savich) met Holthuis (lid pedo-maffia als griffier). En Jaap de Hoop Scheffer als NAVO voorzitter. (dubbel genaaid houdt beter).

  Nu heb je de argumentatie naar chantage dicht en dan kun je linken naar vergelijkbare zaken als Baybasin, de volledige corruptie van het OM, etc.
  Een verwijzing naar het artikel van Savich is erg belangrijk. http://www.serbianna.com/columns/savich/051.shtml
  Het onderbouwt mijn verhaal. Ook de wreedheid van de Bosniak genocide in vergelijking met die van Mladic mag gerust genoemd worden Mladic was humaner (voor zover je dit woord kunt gebruiken) Het was zo wreed dat de wraak wel moest komen en dat verklaart ook waarom zelfs al een tot het westen gekeerd Servië, Mladic eigenlijk niet wilde uitleveren. Milosevic nadrukkelijk eerder dan Mladic!
  En tenslotte weet geen Nederlander dat Srebrenica ook in de steek werd gelaten door ruim 15.000 Moslim strijders. Natuurlijk hebben de Dutchbat veteranen gesympathiseerd met de Moslim bevolking en er alles aan gedaan om hen bij te staan. Dus het is lovenswaardig dat ze hebben geholpen bij het scheiden van mannen en vrouwen. Deze onthulling is de final insult aan alle Dutchbat veteranen! Ze zijn afschuwwekkend misbruikt door politici die niet de ballen hadden om tegen de chantage in te gaan. In plaats daarvan moesten maar gewone militairen hun leven in ernstig gevaar brengen!

  Helpt je dit?

  Groet,

  Marc

Geef een reactie