3 Replies to “INTERVIEW MET WAYNE MADSEN, AUTEUR VAN HET ARTIKEL OVER DE PEDO-GERUNDE EU WAARVAN DEMMINK MEDE-GRONDLEGGER IS”

  1. Is inderdaad een aanrader om te kijken en voorgeet ook Belgie niet waar even 32 mensen spontaan dood gingen rondom de Dutroux zaak. Als je in die context naar Demmink kijkt is dat een amateur. Dan wil ook even terugkomen op Morkhoven. Morkhoven weet ook dat de hele Belgische en Nederlandse politiek opblaast als hij met beelden komt. Dit laat de EU nooit gebeuren dus is dit een extreem domme zet. Niet alleen dit maar als Morkhoven een daadwerkelijk gevaar is voor de EU dan zouden ze allang vermoord zijn. Zou het kunnen dat Morkhoven Morkhoven niet meer is maar nu als gatekeeper voor de pedofielen werkt. Net zoals de stichting KLOKK met Guido Klappers nu ook voor Deetman werkt. Donk die ook de naar andere kant overgelopen is. Mensen veranderen en clubjes worden overgenomen.

  2. Ik heb niets tegen een wereldregering (dat wordt overigens wel wat onoverzichtelijk en grootschalig) of een koningshuis……mits e.e.a. niet gerund wordt door (onopvallend geïnfiltreerde) ‘political/corporate adapted compensated psychopaths’ van prins Bernhard kaliber.

    En deze op zo totaal mogelijke macht en controle uitzijnde MONSTERS willen dát nu juist.

    Als je het daar niet mee eens bent, ben je een gestoorde ‘warmonger’ (zoals “de vader” van de EU Winston Churchill) die niets geleerd heeft van het verleden.

    ‘Psychopaths do NOT learn from the past and turn tables -exactly- around to make YOU the culprit’

Geef een reactie