6 Replies to “INZET VERKIEZINGEN: MAAK NEDERLAND ALS ZWEDEN -STEUN ASSCHER, RUTTE EN REMARQUE”

 1. Niburu: ‘Afgezien van de politieke standpunten van Adams is Natural News toch een website waar op het gebied van gezondheid ontzettend veel waardevolle informatie te vinden is.’

  Natural News is echt vier keer zo erg als Niburu en dat zegt wat.

 2. En jij denkt nog steeds dat je onderzoeksjournalist bent?

  Je bent een simpele webmaster die kritiekloos vuige filmpjes doorplaatst zonder enig eigen onderzoek. Seaman is doelmatig afgeserveerd en vele andere zullen hopelijk volgen.

  Voor jouw informatie:

  De massa-immigratie in Zweden heeft niet tot een golf geweldsmisdrijven geleid. Sterker, die daalden in 2015 zelfs met 12 procent. Er worden vrijwel net zo veel moorden gepleegd als tien jaar geleden. En veel minder dan in de VS, 1 tegenover 5 op de 100 duizend inwoners. Vorig jaar werden alleen al in Washington DC meer moorden gepleegd dan in heel Zweden (135 tegenover 105).

  Een epidemie van verkrachtingen is er evenmin. Dat Zweden meer aangiftes van verkrachting telt dan andere landen, komt vooral doordat het land zo feministisch is: de definitie van seksueel geweld is dankzij een nieuwe wet verruimd en vrouwen worden aangespoord aangifte te doen. De invoering van de nieuwe wet leidde tot 66 procent meer aangiften.

  Met de toestroom van moslim-immigranten heeft dit alles niets te maken, aldus Stina Holmberg van de Nationale Raad voor Misdaadpreventie tegen persbureau Reuters. Dat kun je uit de statistieken ook niet opmaken: de Zweedse politie registreert de etnische afkomst van verdachten niet. De enige misdaad die stijgt is die tegen moslims, met 90 procent tussen 2012 en 2015. Rechtsextremisme is een van de grootste problemen van Zweden, zei contraterrorisme-expert Magnus Ranstorp deze week tegen CNN.

  Feiten doen er echter niet toe als je doelwit bent van een desinformatie-campagne. Zweden figureert bij alt-rechtse Amerikaanse media als Breitbart en de samenzweringswebsite Infowars van Alex Jones al jaren als een immigratie-dystopie. Een verloren paradijs dat wordt overlopen door moslims die niet integreren en misdrijven plegen die door de autoriteiten worden verhuld, zoals vermeende massaverkrachtingen tijdens een muziekfestival in 2015.

  ‘De laatste decennia duiken artikelen van het soort Trouble in Paradise geregeld op bij de American Right’, stelt Steven Kelman, hoogleraar politieke wetenschappen aan Harvard. Het doet denken aan de manier waarop Nederland jaren geleden onder Tea Party-Republikeinen figureerde als schrikbeeld voor euthanasie. De stukken vol verzonnen en verdraaide feiten zijn soms afkomstig van Zweedse auteurs, zoals Tobias Andersson die werkt voor Breitbart en lid is van de extreem-rechtse Zweden Democraten.

Geef een reactie