IS BART MOS TOO BIG TO JAIL EN HEEFT HIJ CARTE BLANCHE?

DE BEWIJZEN VOOR DE CRIMINELE MANIER VAN JOURNALISTIEK BEDRIJVEN DOOR BART MOS STAPELEN ZICH NU IN IJLTEMPO OP * STEUN MICHA IN ZIJN STRIJD TEGEN DE VOLLEDIG LOSGESLAGEN MSM DIE ALS ISIL-TERRORISTEN TEKEER GAAN!

7 Replies to “IS BART MOS TOO BIG TO JAIL EN HEEFT HIJ CARTE BLANCHE?”

 1. Mijn advies is verder, om de sleutel van de wapenkast, de geldpers e.d. niet in handen te geven of te laten van dergelijke ongezellig vreemde snijbonen.

  Alles wordt dan namelijk op zijn kop gezet, tot de Eskimo’s in Afrika leven en rovers en hoeren in de Raad van State zitten!

 2. Alles wat gelieerd is aan het ‘adapted compensated’ psychopathische netwerk van de gruwelslachters van Dresden en de atoombommensmijters van Hiroshima en Nagasaki, met als (diep krankzinnige) kopstukken o.a. Churchill, Dulles en Zur Lippe Biesterfeld (kwam die in de gevangenis?), zoals dus de MSM in PB BV, krijgt hulp van (professioneel geïndiceerde en bij herhaling op “vreemdigheden” betrapte) figuren als H.A.A.G. Vermeulen, K.J. Kraan e.d., om buiten het gevang (of uit de buurt van de wettige galg of het dito vuurpeloton) gehouden te worden.

  We moeten (dringend) op psychopathie gaan testen!!!

 3. De realiteit ontknopen blijft altijd nog gordiaans ingewikkeld, echter..;

  “I hope all of you realize that the media is not the “corporate media”, or the “mainstream media”, or the “CIA-controlled media”. It is the Jewish media, the Zionist media, the Khazar media. And I hope you realize that most of the people in the so-called truth movements are also Jews. If you realize this, then you should alter that last question to: “Why are the Jews in the media and on the Internet so obsessed with Goy-mongering?” READ ON

  1. Te onmisbaar afgericht voor het gevang is die zeker niet hoor Kat. Eerder too sick for sale? Want als opdracht gevende suikeroom kan je toch bijna onmogelijk nog meer aan welke juridische borgstelling voor Bartjens loslippigheid buiten minstens Vught in alle beperkingen voldoen? Of wacht, de slagers die ervoor moeten zorgen dan de Nederlandse samenleving verschoond dient te blijven van bedorven waren als loslopende psychopaten gelijk Mos, zijn dus tevens de machtsmisbruikers die vanuit strategische functies binnen de juridische wereld ervoor dienen te waken dat juist hoernalisten als Mos de massa’s via hun fake nieuws verraderlijk achterbaks en dan ook nog eens behept met het stockholmsyndroom achter de moeder aller leugens blijven aan geilen… Verbind daarom de onafscheidelijke & bestaande raakpunten maar intelligent aaneen, want je procedeert ze als het aan de realiteit binnen hun van de corruptionele stank ondoordringbare beerputten ligt, zeker op je gemak winstgevend en al van hun vele miljoenen in kas op jou wachtende claims tegelijk leeg?! Kom op Kat..;

   “KPMG keurt jaarrekening zomaar goed: Accountskantoor KPMG ontspringt de dans evenmin in het ‘schaakspel’ van tientallen miljoenen euro’s. Tegen beter weten in heeft zij, aldus Loterijverlies, de jaarrekeningen van de Staatsloterij goedgekeurd en zodoende medewerking verleend aan het uithollen van de schuldeiserspositie van de bedrogen deelnemers. Bij bijvoorbeeld het voormalige Fortis zijn wel direct voorzieningen getroffen naar aanleiding van een gewonnen collectieve rechtszaak. Bij de zaak van Loterijverlies heeft de Hoge Raad zelfs uitdrukkelijk bepaald dat de schade bestaat uit de aankoopbedragen van de Staatsloten en niet uit een door de Staatsloterij aangevoerd minuscuul kansverschil. KPMG vindt blijkbaar dat de Staatsloterij boven de wet staat, wat uiteraard niet zo is. En is dan ook mede gedagvaard om de honderden miljoenen euro’s die de bedrogen deelnemers toekomen op te verhalen.”

Geef een reactie