IS CHRIS KLOMP NU IN DIENST BIJ AB OSTERHAUS? MYSTERIEUZE ‘ZOMBIE-ZIEKTE’ VANUIT IRAK NU IN VS

WE ZIEN DE LAATSTE WEKEN STEEDS WEER BERICHTEN OPDUIKEN OVER NIEUWE SOORTEN VOGELGRIEP HETGEEN WIJST OP HERNIEUWDE HORROR-ACTIVITEITEN VAN DE OSTERHAUS-MAFIA * MAAR HET VERSPREIDEN VAN DE ‘ZOMBIE-ZIEKTE’ SLAAT ALLES * IS LEISHMANIASIS HET NIEUWE WAPEN VAN DE NWO NA HET ZIKA-VIRUS?

Leishmaniasis is appearing in more U.S. patients, often stumping doctors, the journal Clinical Infectious Diseases reported. Leishmaniasis is a parasitic infection which allegedly came to America from Iraq and Afghanistan and makes the human bodies literally rot alive and fall apart. Opnieuw een stuitend geval van in your face -in deze context een zegswijze met een wel heel macabere betekenis. De NWO is al jaren bezig met projecten de wereldbevolking uit te roeien met in laboratoria vervaardigde horror-virussen zoals de Mexicaanse Griep, de Varkensgriep, SARS, MERS, vogelgriep, Zika-virus, H5N1-virus, Ebola… Het voornaamste laboratorium voor dit alles bevindt zich in Rotterdam en staat onder leiding van A. Osterhaus. Lees ons artikel uit 2012 nog eens na onder de kop De Horror-viroloog Spreekt. Nu dus opeens, het lijkt wel vanuit het niets, het ‘zombie-virus’….Zijn de Klombies onder leiding van Chris Klomp in dienst getreden bij Ab Osterhaus? Het is verdacht stil de laatste tijd in doofpotters-kringen…

2 Replies to “IS CHRIS KLOMP NU IN DIENST BIJ AB OSTERHAUS? MYSTERIEUZE ‘ZOMBIE-ZIEKTE’ VANUIT IRAK NU IN VS”

 1. Gezien de tenenkrommende propaganda die we elke dag al jaren lang lezen in de Telegraaf. Kunnen we toch ook wel concluderen dat hersenweefsel etende bacterien ook al jaren in Nederland aanwezig zijn.

  1. Er is hoop, zie de verkiezingen in de USA, elite en decadentie horen nu eenmaal bij elkaar. Heeft u het ook gemerkt hoe zuur sommige politici zijn hier in Nederland. Het Miezerige mannetje en de snotneus weten niet hoe ze zich moeten gedragen.

   Deze typen zwelgend in een waandenkbeeld dat zij nog steeds de Nederlanders een rad voor de ogen kunnen draaien leren niets bij, door hun verkrampte geest is zelfs de Amerikaanse verkiezingsuitslag niet louterend, wekt namelijk niet meer bij hen.
   De propaganda van de USA / Europa / Nederlandse media heeft niet gewerkt, opiniepeilers die moesten sturen, moesten de boel verneuken, daar is niet naar geluisterd, ook de NOS stond met de mond vol tanden, ze hadden zo hun best gedaan.
   Dat is uiteindelijk de hoop doordat de wal het schip altijd zal keren.
   Nu dreigt er een nieuw probleem, D.Trump gaat praten met Poetin, ojee nou hebben ze straks ook geen boze man meer in het oosten.

Geef een reactie