IS DE NIEUWE BAAS VAN HET OM OOK LID VAN MINERVA? HET OM WEIGERT TE ANTWOORDEN

MEER DAN EEN MAAND GELEDEN VROEGEN WE HET OM OF DE NIEUWE SUPER-PG OOK LID IS VAN MINERVA EN WE KREGEN GEEN ANTWOORD * DEMMINK, OPSTELTEN, VAN DER STEUR, KONING WILLEM, BEATRIX EN VELE ANDERE PROMINENTEN VAN DE PP-ELITE LID VAN MINERVA

micha kat May 13 at 2:21 PM
To: Vis, B. (Parket-Generaal)

Hi Bart, Dank dank. Iets anders. Ik zie dat jullie nieuwe topman heeft gestudeerd in Leiden. Is hij daar lid geweest van Minerva? Met vriendelijke groet, Micha.

Geen antwoord. Gerrit van den Burg is de man die verantwoordelijk is voor de pedo-cover up in de zaken Romy en Savannah. Opvallend in zijn CV is de prominente positie van Breda waar hij zelfs plaatsvervangend hoofdofficier was. Ed Nijpels, een van de pijlers van de Nederlandse VVD-pedonetwerken, was daar burgemeester van 1990 tot 1995. In precies die periode was Van der Burg daar Officier van Justtie. Het waren de jaren van Sexclub Paradise met ‘roze Ed’, Demmink, Donner en Hirsch Ballin als vaste gasten. Lees deze link voor meer details (alleen voor volwassenen) [voor de echte liefhebbers: de explosieve Paradise-mails van ex-raadsheer Wicher Wedzinga aan Micha]. Breda is ook verbonden met opper-pedo Jan Wolter Wabeke die daar van 1994 tot 2001 hoofdofficier was. Tijdens de laatste twee jaar van het ‘bewind Wabeke’ in Breda was Van der Burg zijn tweede man. Tussen haakjes: in die jaren (1999-2002) liep daar op het parket te Breda ook nog ene Hugo Hillenaar rond, fixer van Demmink in ondermeer de Baybasin-zaak! Laten we het zo zeggen: Gerrit heeft een hoog ‘pedo-gehalte’! Maar er is meer. Want Gerrit heeft ook zeven jaar lang aan knoppen gezeten van een groep basisscholen in opnieuw… Breda! Wij zeggen er niets van, hoor…. Maar mogen we aub weten of Gerrit van den Burg, de man die mede-verantwoordelijk is voor de moord op Romy en Savannah door de echte daders uit de wind te houden, lid is geweest van Minerva?

Eén reactie op “IS DE NIEUWE BAAS VAN HET OM OOK LID VAN MINERVA? HET OM WEIGERT TE ANTWOORDEN”

  1. Bij Minerva schijnen ze een voorkeur te hebben voor moreel debiele windbuilen zoals Hans van Baalen.

    Zou dus zomaar kunnen inderdaad.

Geef een reactie