IS DIT DAN EINDELIJK HET LAATSTE SCHANDAAL VAN HET PEDO-OM VAN GERRIT VAN DER BURG?

EN DAN ZOU ER GEEN SPRAKE ZIJN VAN ‘POLITIEKE INMENGING’ IN DE 10 STRAFZAKEN TEGEN MICHA? * DEMMINK HEEFT NOTA BENE ZELF AANGIFTE TEGEN MICHA GEDAAN SAMEN MET ZOWAT DE HELE TOP VAN HET OM! * MAAR WE HEBBEN HET AL ZO VAAK EERDER GEZEGD MENSEN: DE PEDO-DEEP-STATE GAAT DOWN, DAAR KUNNEN GEEN 100 CHRISJES KLOMP MEER IETS TEGEN DOEN!

KIJK MET NAME NAAR HET MINDBLOWING EN VERBIJSTERENDE EINDE VAN DEZE VIDEO (VANAF 5:30)!!!!!!!!!!!!!

Geert Wilders doet aangifte tegen officieren van justitie Wouter Bos, Birgit van Roessel en Gerard Sta vanwege het ernstige vermoeden van valsheid in geschrifte. Dat laat de PVV-leider op Twitter weten.
Bos was als officier van justitie betrokken bij de vervolging van Wilders die diende voor de rechtbank van Den Haag. Van Roessel en Sta zijn de advocaten-generaal (benaming officier in hoger beroep) in het hoger beroep dat dinsdag verder gaat. Wilders zegt bewijs te hebben dat het Openbaar Ministerie (OM) overleg heeft gevoerd met het ministerie van justitie over onder meer de aangiften tegen de PVV-leider na zijn uitspraken in maart 2014.

Eén reactie op “IS DIT DAN EINDELIJK HET LAATSTE SCHANDAAL VAN HET PEDO-OM VAN GERRIT VAN DER BURG?”

 1. In een psychopathocratie zoals Prins Bernhard BV is er geen scheiding der staatsmachten.

  Hoe vaak moet ik dit nog zeggen???

  Psychopaten herkennen elkaar en spelen elkaar onderling het balletje toe welke staatsmacht ze ook geïnfiltreerd hebben.

  Democratie wordt tegelijkertijd de hemel in geprezen……omdat het een prima ‘mask of sanity’ voor de psychopathocratie is.

  Prins Bernhard was ook een enorme, haast buitenissige of ‘overdone’ Jodenvriend.

  Reden: Na de oorlog kon het (als onderdeel van dekmantel om “zuiver op de graat” te lijken) prima dienen “om ermee weg te komen”.

Geef een reactie