IS DIT HET EINDE VAN DE ‘GEHEEL ONAFHANKELIJKE’ PATHOLOOG-ANATOOM FRANK ‘GOTHIC’ VAN DE GOOT?

FRANK VAN DE GOOT DEED AANGIFTE TEGEN MICHA EN IEDEREEN DIE DAT DOET HEEFT MAAR EEN OOGMERK: DE EIGEN DELICTEN VERDOEZELEN * VAN DE GOOT WERD ‘GEBRACHT’ VIA EEN JACK DE VRIES-STYLE MSM-MEDIACAMPAGNE DIE VAN HEM EEN SOORT PETER R. DE VRIES MOEST MAKEN * VAN DE GOOT IS DE A DECHARGE-OPVOLGER VAN DE A CHARGE OPERERENDE DANNY SPENDLOVE DIE NEDERLAND MOEST ONTVLUCHTEN NA TERREUR VAN DE DEMMINK-SQUADS * VAN DE GOOT BETROKKEN BIJ VELE SATANISCHE MOORDPARTIJEN ZOALS ANASS EN DASCHA GRAAFSMA

EXTRA: VIDEO OVER FRANK VAN DE GOOT VOL MET ALARMERENDE SATANISCHE SYMBOLIEK

5 Replies to “IS DIT HET EINDE VAN DE ‘GEHEEL ONAFHANKELIJKE’ PATHOLOOG-ANATOOM FRANK ‘GOTHIC’ VAN DE GOOT?”

  1. Dank Dinges, maar het gaat natuurlijk om de naam en die wordt ook niet gegeven door Omroep Brabant. Overigens noemt het AD het NFI niet om precies dezelfde reden als waarom ze Frank van de Goot niet zouden noemen als hij de betreffende PA was geweest: werkelijk niemand heeft vertrouwen in de onafhankelijkheid van het NFI dat werkt in opdracht van (en wordt betaald door) de Staat/Demmink/OM.

  2. Binnen 1 minuut had Kat kunnen achterhalen dat het gaat om een patholoog-anatoom van het Nederlands Forensisch Instituut. Daar heeft Van de Goot ooit gewerkt, maar die is al sinds 2010 zelfstandig, dus die kan het nooit zijn geweest. Sterk staaltje ‘journalistiek’ weer van onze complotspeurder.

    http://www.omroepbrabant.nl/?news/279334942/Verdachte+Angelo+S.+(17)+heeft+het+%E2%80%98zwaar%E2%80%99+tijdens+rechtszaak+over+moord+op+14-jarige+Savannah+.aspx

    1. Kat valt dagelijks door de mand, het patroon is simpel. Als je iets over Kat hebt gezegd of tegen hem hebt gedaan, dan ben je pedofiel en satanist. Het is van een treurig stemmende geestelijke armoede. Van nrc tot Telegraaf, van die Klomp tot Gelauff, allemaal zijn ze de vijand omdat ze Kat ooit met succes lik op stuk hebben gegeven.

      1. Ik heb over zowel C. Klomp als M. Gelauff nimmer gezegd dat zij pedofielen zijn. Van Gelauff heb ik wel gezegd dat hij ‘banden onderhoudt met pedo-netwerken’.

Geef een reactie