IS ENE KAREL VAN OOSTEROM DE MAN DIE MEDE DE DERDE WERELDOORLOG GAAT ONTKETENEN?

HET STAAT NU VAST DAT DE HELE GIFGAS-AANVAL IS GESTAGED ALS FALSE FLAG DOOR DE NWO * DESALNIETTEMIN BLIJFT KAREL DE WAR MONGERING MYTH PROPAGEREN OVER HET ‘BEEST ASSAD’: ZIE ZIJN TWEETS * NEDERLAND FINANCIERDE DE WITTE HELMEN DIE DE FF HEBBEN GEORGANISEERD * VAN OOSTEROM WEET DAT NATUURLIJK EN VOERT DUS EEN SATANISCH TONEELSTUK OP WAARMEE HIJ POKERT MET HET LEVEN VAN DE BURGERS DIE HEM BETALEN

ANDERE NAVO-LANDEN ZOALS ITALIE NEMEN WEL DUIDELIJK AFSTAND VAN DE NWO; OOK DUITSLAND LIJKT ZICH NU TE WILLEN LOSSCHEUREN

Wie is Karel van Oosterom? Het is een carriere-diplomaat die al in elk geval vanaf 1998 rondloopt op BuZa. In de MSM lezen we vrijwel niets over hem. Bizar en absurd, want hij is op dit moment de belangrijkste man van Nederland als afgevaardigde in de VN Veiligheidsraad op het moment dat de wereld op de drempel staat van wat wellicht de laatste oorlog zal zijn. Natuurlijk, hij is als diplomaat een uitvoerder en geen beleidsmaker, maar gezien de complete onervarenheid en hallucinerende onkunde van zijn minister Stef Blok moet aan hem een uiterst belangrijke rol zijn toebedeeld. Saillant is in dit verband dat hij heeft gewerkt op de ambassade in Damascus.

Zijn tweets zijn duidelijk genoeg: Assad moet worden gedemoniseerd tegen alle feiten en omstandigheden in. Hier speelt natuurlijk een rol dat Van Oosterom krankzinnige dubbele petten draagt als vertegenwoordiger van het land dat zowel de MH 17-false flag organiseerde als mede-verantwoordelijk is voor de gifgas-false flag. Er wordt door de man dus een satanisch toneelstuk opgevoerd. Op twitter kunnen we zijn Security Council Statement lezen waarin hij stelt dat het volgens Nederland ‘highly likely’ is dat Assad zijn eigen bevolking heeft gegifgast. Deze kwalificatie betekent in feite ‘onschuldig’. Immers: als hij schuldig zou zijn, zou gewoon kunnen worden gezegd ‘hij heeft zijn eigen volk gegifgast’. Net als Pol Pot in Cambodja zijn eigen mensen uitmoordde. Toen werd ook niet gezegd: ‘het is highly likely dat Pol Pot zijn eigen volk uithongert’. Nu Assad niet schuldig is, moeten andere bewoordingen worden gekozen. As simple as that. Zelfs de VS MinDef Mattis ging niet zo ver als Van Oosterom in het beschuldigen van Assad. Er is ook een beetje goed nieuws over Van Oosterom: hij studeerde in Utrecht en kan dus geen lid zijn geweest van Minerva. Maar of dat genoeg is om de derde wereldoorlog te voorkomen? Overigens heeft Nederland -net als Italie en Duitsland- laten weten (voorlopig) niet mee te zullen doen aan een nieuwe coalition of the willing. Maar dit staat natuurlijk compleet los van het optreden van Van Oosterom in het kader van de VN Veiligheidraad die de facto optreedt als een ‘wereldregering’.

3 Replies to “IS ENE KAREL VAN OOSTEROM DE MAN DIE MEDE DE DERDE WERELDOORLOG GAAT ONTKETENEN?”

  1. Ik geloof dat de tijd dat Nederland nog zóveel invloed had op het wereldtoneel toch echt al een tijdje achter ons ligt. De uitvinding van de Bilderbergconferentie (wat daar ook moge gebeuren) en de CD zijn zo’n beetje onze laatste grote wapenfeiten volgens mij. O’ja, en de export van DJ’s en baggeraars. Maar verder? We délen onze zetel in de VN veiligheidsraad notabene.

Geef een reactie