IS HET MOMENT NU DAAR DAT DE JUNTA-RUTTE VOL MET PEDOFIELEN EN PLUNDERAARS EINDELIJK INSTORT ONDER HET GEWICHT VAN ZIJN EIGEN ZWENDEL EN LEUGENS?

VLAK VOOR HET CRUCIALE SCHOLTE-DEBAT IN DE HELDER OVER HET CRIMINELE WANBELEID VAN EEN VVD-BURGEMEESTER IS HET NU OPNIEUW DE VVD DIE ONS LAND ONGEKENDE SCHADE TOEBRENGT * WIE GRIJPT IN?

DEZE SITE WEES AL EERDER -NATUURLIJK- OP HET ONGEKENDE EURLINGS-STYLE RAMPENPROJECT ERIC ‘WONDERBOY’ WIEBES DIE OOK MEDE AAN DE KNOPPEN ZAT BIJ HET LOTERIJVERLIES-DRAMA EN DE BELASTINGDIENST EIGENHANDING OM ZEEP HIELP * VIA CRIMINELE SCAMS EN WAARSCHIJNLIJK OP BASIS VAN PED0-CHANTAGE HIELP MARK RUTTE ZIJN CORPORATE VRIENDEN EN LOOG DAAROVER TEGEN DE KAMER

DEN HAAG – Het kabinet doet nogmaals schimmig over de afschaffing van de dividendbelasting. Minister Wiebes (Economische Zaken) blijkt tijdens de formatie hoogstpersoonlijk een memo te hebben gekregen over de gevolgen van zo’n politiek besluit. Met wie hij deze informatie deelde, weigert hij te vertellen. LEES VERDER BIJ DE TELEGRAAF

2 Replies to “IS HET MOMENT NU DAAR DAT DE JUNTA-RUTTE VOL MET PEDOFIELEN EN PLUNDERAARS EINDELIJK INSTORT ONDER HET GEWICHT VAN ZIJN EIGEN ZWENDEL EN LEUGENS?”

  1. Het leger zou moeten ingrijpen onder leiding van “onze” (eerst “om te turnen” zodat ie Prins Bernhard niet langer als Führer van de Binnenlandse Strijdkrachten te Londen ziet….) PB BV Oranje-held Marco Kroon.

Geef een reactie