IS HET SAMENSPANNEN MET PEDOFIELEN MET ALS DOEL EEN JOURNALIST KAPOT TE MAKEN REDEN OM GELAUFF TE ONTSLAAN?

MARCEL GELAUFF DEED IN SAMENSPRAAK MET JORIS DEMMINK EN DE PEDOFIELEN VAN HET OM 5X AANGIFTE TEGEN MICHA LOUTER EN ALLEEN OMDAT MICHA DEZE PEDOFIELEN AAN HET EXPOSEN WAS * ALS GEVOLG HIERVAN WERD HET COMPLETE LEVEN VAN MICHA OP ZIJN KOP GEZET EN KAN HIJ TOT OP DE DAG VAN VANDAAG NEDERLAND NIET MEER BINNEN OMDAT HIJ SUBIET DREIGT TE WORDEN GESQUAD * IS DAT GENOEG REDEN GELAUFF TE ONTSLAAN? * NIET IN NEDERLAND -NIEMAND MAG, DURFT OF WIL HIEROVER TE SPREKEN: NIET ARNOLD KARSKENS, NIET ROBERT JENSEN EN AL HELEMAAL NIET THIERRY BAUDET

Journalist Arnold Karskens vindt dat de hoofdredacteur van de NOS door de verantwoordelijke minister ontslagen moet kunnen worden, als die niet functioneert. “Als een burgemeester niet functioneert, vliegt hij er ook uit”, aldus Karskens in een interview met actualiteitenrubriek EenVandaag. Karskens houdt al jaren een zwartboek bij waarin de NOS in zijn ogen gekleurd, sturend of al dan niet bewust verkeerd bericht. Hij noemt dat een stelselmatige vooringenomenheid en dat past volgens Karskens niet bij een organisatie die uit algemene middelen wordt betaald.

Eén reactie op “IS HET SAMENSPANNEN MET PEDOFIELEN MET ALS DOEL EEN JOURNALIST KAPOT TE MAKEN REDEN OM GELAUFF TE ONTSLAAN?”

  1. Karskens is gek. ‘Controlled opposition’ van het Prins Bernhard SS gekkenhuis van walgelijke collaborateurs (onder dekmantel van “vrije” verkiezingen)?!

Geef een reactie