IS HET TOEVAL DAT DE DOOD VAN KARHOF EN RIBBINK SAMENVALT MET DE MOORD OP JOURNALISTEN IN MALTA EN SLOWAKIJE?

DE PP-ELITE MOET NU OVERGAAN TOT HET UITMOORDEN VAN ALLE KRITISCHE GELUIDEN BINNEN DE MSM ALSMEDE ALLE TRUTHERS DIE VEEL INVLOED KRIJGEN * HET IS IN NEDERLAND ALLEMAAL BEGONNEN MET DE MOORDEN OP PIM FORTUYN EN THEO VAN GOGH * NU KNIPPERT DE ELITE NIET MEER MET DE OGEN OM IEMAND OM TE LEGGEN OF UIT TE SCHAKELEN

DE ELITE ACCEPTEERT DE VERNEDERING OVER HET VERLOREN SLEEPWET-REFERENDUM NIET: HIER LIGT EEN 18-KARAATS MOTIEF VOOR MOORD

4 Replies to “IS HET TOEVAL DAT DE DOOD VAN KARHOF EN RIBBINK SAMENVALT MET DE MOORD OP JOURNALISTEN IN MALTA EN SLOWAKIJE?”

  1. Demmink is, kenmerkend in psychopathocratie Prins Bernhard BV, omhooggevallen omdat hij (test nog nodig ter afronding van de wetenschappelijke indicatie) een psychopaat is (en niet omdat hij een baby’s aan stukken snijdende “pedofiel” is of zou zijn).

    Een dergelijk (abnormaal energiek) actief psychopathisch, de staat ondermijnend en de Trias Politica buitenspel zettend, netwerk van ‘common collusions’ ervaart proactief uitgeleefde geweldsneigingen richting weerlozen w.o. jeugdigen/kinderen, de zgn. pedofiele comorbiditeit van sommige (niet alle!) psychopaten, eerder als (begrijpelijk en op zich wel acceptabel….) NADELIG, omdat het de aandacht kan vestigen op iets dat (met alle -driedimensionaal- geweld) VERHULD moet blijven voor de goegemeente.

    Een goegemeente die, oververmoeid en vaak niet al te intelligent of de intelligentie bedolven onder emotionele lasten en kwellingen, liever rondzwemt in een zee van leugens, dan zich verdere lasten op de hals te halen (psychopaten gaan zich immers uit alle macht verzetten, als puntje bij paaltje komt en ze hun -perverse- zin niet krijgen) of zichzelf (een naar gevoel) fundamenteel bedrogen te voelen trouwens.

  2. Vind zo bizar: ene keer kom je met rake en eerlijke observatie over de nieuwsuur moorden en dan blog later met totale onzin dat ze vermoord zijn om een of ander lullige onzin debat over WIV waar machthebbers totaal schijt aan hebben, wel of geen wet zij doen toch wat ze willen en geen enkele corrupte rechter die daar iets tegen gaat doen. Motief moet iets veel groters zijn, misschien iets met MH17, of zelfs iets met Demmink, mogelijk hebben ze iets gezien, is iets verklaard aan hun. Zoiets moet het zijn.

Geef een reactie