IS MARCEL GELAUFF OP CRIMINELE WIJZE BETROKKEN BIJ DE DOOD VAN JOOST KARHOF?

ALS DE NOS WEIGERT INZAGE TE GEVEN IN DE FEITEN EN OMSTANDIGHEDEN ROND DE DOOD VAN KARHOF PROMOVEREN ZE ZICHZELF TOT VERDACHTEN VAN MEDEPLICHTIGHEID AAN MOORD * GELAUFF DEED VIJF KEER AANGIFTE TEGEN MICHA BIJ HET OM EN IS EEN VAN DE HOOFDSCHULDIGEN AAN DE VERNIETIGING VAN MICHA’S LOOPBAAN EN (NEDERLANDSE) LEVEN * GELAUFF DWONG JEROEN DE JAGER AANGIFTE TEGEN MICHA TE DOEN WEGENS ‘SMAAD’ NADAT HIJ HAD GEZEGD DAT DE JAGER HEM EEN ‘SMOELENBOEK’ HAD GEGEVEN VAN DE NOS * NU MOET HIJ MICHA INZAGE GEVEN IN DE DOOD VAN KARHOF

[wp_ad_camp_1]

Enige dagen geleden ontvingen wij deze email van een woedende burger over onze berichtgeving over de dood van Karhof: Lees eens iets, Kat, dan leer je misschien eens een keer iets bij en dan hoef je minder onzin te posten. https://en.wikipedia.org/wiki/Sudden_death https://en.wikipedia.org/wiki/Cardiac_arrest. Citaat: In the United States, cardiac arrest outside hospital occurs in about 13 per 10,000 people per year (326,000 cases).[8] In hospital cardiac arrest occurs in an additional 209,000.[8] Cardiac arrest becomes more common with age.[3] It affects males more often than females.[3] De Verenigde Staten hebben nu zo’n 325 miljoen inwoners, Nederland ruim 17. Dat zou betekenen in Nederlands jaarlijks zo’n 17 duizend gevallen buiten het ziekenhuis, ofwel 45 per dag. Misschien zijn het er maar 30 omdat Nederlanders iets gezonder leven dan Amerikanen. Maar dan nog: dat het van tijd tot tijd ook eens een bekende persoon overkomt, is statistisch onvermijdelijk. Dat bewijst dus helemaal NIETS over jouw onzinverzinsels in de trant vn “Demmink squads”. HOU GEWOON EENS EEN KEER OP GEKKIGHEID!!! Al was het maar omdat dit soort gelul zo pijnlijk is voor de nabestaanden, als het ze tenminste bereikt. Gelukkig meestal niet, omdat niemand je blog meer leest. Inderdaad, het is theoretisch mogelijk dat Karhof werd getroffen door een sudden death via hartfalen. Maar ons gevoel wijst op iets heel anders! Hoe dit zit en welke feiten en omstandigheden bij ons alle alarmbellen doen rinkelen hebben we uitgelegd in dit filmpje:

[wp_ad_camp_1]

Nu willen we gewoon antwoorden, en wel op de volgende vragen:

1. Wij willen de officiele medische papieren zien inzake de dood van Karhof waarop dus ondermeer de doodsoorzaak is genoemd
2. Wie waren er getuige van het sterfproces van Karhof en wat hebben zij te verklaren?
3. Wat waren precies de symptomen van de crisis van Karhof?
4. Welke medische handelingen zijn verricht om te proberen Karhof te redden en door wie?

We zullen morgen in elk geval de NOS benaderen met deze vragen. We hopen dat vele lezers van deze site dat ook zullen doen want samen staan we sterk.

4 Replies to “IS MARCEL GELAUFF OP CRIMINELE WIJZE BETROKKEN BIJ DE DOOD VAN JOOST KARHOF?”

  1. Nogmaals de beste wensen voor het nieuwe jaar.

    U begint alweer met een prachtige zelf-vervullende voorspelling. Want natuurlijk gaan deze mensen niet op u reageren, mocht het verzoek al de deur uit gaan. Ze hebben zulke dossiers immers niet, dus zelfs al zouden ze willen konden ze u niet verder helpen. Niet eens met het opstellen van een WOB-verzoek omdat het in dit geval informatie is die alleen de familie aangaat. Iets wat u mogelijk en hopelijk heel goed beseft.

    Kortom: Smeekt u de volgende keer gewoon zonder deze omhaal om geld. Makkelijker voor u, duidelijker voor anderen. En misschien betaal ik u dan een lekkere pint Irish beer.

    Het siert u trouwens wel dat u de optie van een natuurlijke dood open houd.

    1. Het zou u trouwens sieren als u dit jaar nu eindelijk de schuld niet alleen bij anderen maar ook bij uzelf zoekt. Dat moet toch lukken terwijl u bedelt.

Geef een reactie