IT GOES ON AND ON: DE LIJKEN VAN DE MARIANNES, DASCHA’S EN ANNE’S VAN MORGEN ‘VERDWIJNEN’ NU IN BELGIE

DIT IS RUTTE/DEMMINK III: DE LIJKEN VAN DE VERMOORDE KINDEREN EN VROUWEN ‘KUNNEN NIET MEER IN NEDERLAND WORDEN ONDERZOCHT’ * ELKE KANS OP EEN GEWETENSBEZWAARDE OF EEN KLOKKENLUIDER DIE DE SATANISCHE PEDO-WANTOESTANDEN NIET MEER KAN AANZIEN NU GEMINIMALISEERD * GERT JAN SEEGERS VAN DE CU VERNAM DIT NIEUWS EN ZAG DAT HET GOED WAS: DE ZEVENDE DAG VAN RUTTE/DEMMINK III

[wp_ad_camp_1]

Nederland is onder Mark Rutte en Joris Demmink zo’n beschaafd land geworden, dat het de handen niet langer wenst vuil te maken aan de lijken van de door de elite verkrachte en vermoorde baby’s, peuters, kinderen en vrouwen. Nee, die worden nu naar onze zuiderburen ‘geexporteerd’ zodat de ‘forensisch deskundigen’ daar de organen van baby’s kunnen ‘kwijtmaken’ zoals eerder gebeurde bij het NFI in de zaak van de Geleense baby’s. Of zijn er niet genoeg medeplichtige forenisch pathologen meer te vinden die willen meewerken aan de coverups van het NFI omdat ze beseffen dat het regime van de Haagse pedofielen compleet op instorten staat? Opvallend dat niemand aanslaat op dit werkelijk verbijsterende nieuws dat vrijwel een schuldbekentenis is van de pedo-netwerken. Welke nieuwe minister van Veiligheid en Justitie wordt verantwoordelijk voor het NFI en dus ook voor de naar Belgie geexporteerde anaal en vaginaal verkrachte lijken van de Anne’s van morgen?

Eén reactie op “IT GOES ON AND ON: DE LIJKEN VAN DE MARIANNES, DASCHA’S EN ANNE’S VAN MORGEN ‘VERDWIJNEN’ NU IN BELGIE”

  1. Het NFI heeft zichzelf om zeep geholpen bij de laatste reorganisatie: alle deskundigen eruit wegbezuinigd, met dit als resultaat. Well done, dat was weer kassa voor alle management consultants! Oftewel: hoe kunnen we geld over de balk gooien om steeds slechter te functioneren.

Geef een reactie