IT’S NOW OR NEVER: ALS DE NWO, RUTTE EN DE PP-ELITE HET OVERNEMEN IS HET EINDE VERHAAL VOOR DE MENSHEID

STEUN MICHA, DEZE SITE EN HET VERZET TEGEN DE ONZEGBARE SLECHTHEID EN HET NIET TE BEVATTEN SADISME VAN DE ELITE EN MAAK EEN BEDRAG OVER OP DE REKENING VAN ONZE STICHTING [OP TE VRAGEN VIA drsmkat@yahoo.com]

[wp_ad_camp_1]

2 Replies to “IT’S NOW OR NEVER: ALS DE NWO, RUTTE EN DE PP-ELITE HET OVERNEMEN IS HET EINDE VERHAAL VOOR DE MENSHEID”

 1. Inderdaad wordt het elke seconde die met het TESTEN EN UITNEMEN van (m.n. binnen overheden geïnfiltreerde) psychopaten van (het -grenzenloos ‘pure evil’- “ruimdenkende”) Prins Bernhard kaliber wordt gewacht, het moeilijker om je aan de strop die geniepig om je (de gehele normale niet PROACTIEF-:gewelddadige mensheid wordt bedoeld) hals wordt gelegd, te onttrekken.

  Het moment nadert inderdaad, dat dit in de realiteit/praktijk geheel niet meer mogelijk zal zijn.

  Het is inderdaad NU OF NOOIT en het ziet er eerlijk gezegd naar uit, dat het NOOIT gaat worden.

 2. Het is inderdaad zo, dat indien psychopaten niet worden uitgenomen, alle menselijke inspanningen en creativiteit door hen zullen worden overgenomen, worden geperverteerd tot corrupte macht en TEGEN de normale mensheid (worstelend om de levensomstandigheden te VERBETEREN) zullen worden ingezet.

  ABSOLUTE ( = perverse = over leven of dood van het gruwelslachtoffer) macht en controle, daar zijn deze MONSTERS grensoverschrijdend en onverbeterlijk op uit.

  Niet in het belang van bijv. de ECHTE (niet meer bestaande want extreem glad geassimileerde) Staat der Nederlanden, want kleine staatjes worden (in verholen werkelijkheid) door psychopathocratieën uitsluitend gezien als een begeerlijke PROOI die geen soeverein bestaansrecht heeft en die opgeslokt moet worden.

  Alle invoelbare en behoorlijke wetgeving (ook een poging om de levensomstandigheden te verbeteren) wordt daarbij door de (nu eenmaal ‘alien’) ‘mindset’ pervers geïnterpreteerd of in het uiterste geval compleet en evident aan de laars gelapt.

  Dit is extreem fnuikend voor de intelligentste ondernemers, die dit spelletje dóór hebben en beseffen dat door in dit “psychopathische drijfzand” je met de beste bedoelingen energiek te bewegen op de manier van echte entrepreneurs, je er alleen verder in wegzakt, omdat alles wat je doet uiteindelijk TEGEN (!) jou EN JE NAGESLACHT gebruikt zal worden.

  Daarom: EERST TESTEN EN UITNEMEN!!!!!!

Geef een reactie