JACK DE VRIES AAN MARK RUTTE OVER HET REFERENDUM

EXTRA: BREEKT OP DE LAATSTE DAG VAN DE ‘FATALE MAAND’ SEPTEMBER DE DERDE WERELDOORLOG DAN EINDELIJK UIT?

van: jackdevries@pinokkiobarsnederland.nl
aan: mark@pinokkio.com
cc: jorisdem@pinocciointernational.com; fhuffnagel@hofnarretje.nl; steurard@pinokkiobardenhaag.nl; hillknowlton@childabusers.com
betreft: referendum Geenpeil

Beste Mark, amice!

In antwoord op je verzoek een eerste analyse te geven over hoe het Geenpeil-referendum te counteren de volgende rudimentaire lines of approach. Als alle partijen en alle media het referendum volledig doodzwijgen -wat wij bij Hill & Knowlton gemakkelijk kunnen regelen- kan ik je garanderen dat de opkomst ver onder de vereiste 30% blijft. Dan weet niemand dat er een referendum is. Als Geenstijl waar alle media zwijgen in de aanloop naar het referendum hysterisch gaat lopen doen, zal dat ons alleen maar in de kaart spelen. Dan openen we de aanval op Geenstijl in de zin dat die ‘hun wil proberen door te drijven in iets waar het Nederlandse volk helemaal niet van gediend is’. Mochten er media e/o journalisten zijn die toch aandacht aan het referendum willen geven, kunnen we daarop de Hill & Knowlton ‘demoniserings-strategie’ loslaten. Desnoods laten we deze media e/o journalisten strafrechterlijk vervolgen door het OM (de Micha Kat-benadering) of gebruiken we het ‘belastingwapen’ dat we eerder met zoveel succes inzetten tegen het Katholiek Nieuwsblad.
Mocht er desondanks een opkomst dreigen van boven de 30% kunnen we denken aan het ‘creatief tellen’ van de stemmen, een demoniserings-campagne van tegenstemmers via de publieke omroep en/of het uitspelen van de ‘Brusselse kaart’: Nederland zal worden gestraft als het referendum een ‘nee’ oplevert. Ultimum remedium is dat we Juncker cs. een wet laten opstellen en doordrukken die het houden van dergelijke referenda door lidstaten verbiedt.
We kijken nog naar de mogelijkheid de Kiesraad te laten zeggen dat Geenpeil de helft van de handtekeningen heeft vevalst. Punt is hier dat we dan ook het OM op de bloggers moeten afsturen en zelfs arrestaties zullen moeten verrichten. Dit heeft natuurlijk grote voordelen. Later meer hierover. Over twee weken krijg je een uitgebreid rapport van ons.

Tot nader!

Jack

Eén reactie op “JACK DE VRIES AAN MARK RUTTE OVER HET REFERENDUM”

Geef een reactie