JAIR BOLSONARO, PIM FORTUYN, FOLKERT JENSMA, PHILIPPE REMARQUE EN… MICHA KAT

WAAROM PHILIPPE REMARQUE, MARCEL GELAUFF EN FOLKERT JENSMA DE FACTO MOORDENAARS ZIJN * OOK CHRIS KLOMP EN ‘DOUWE RITSEMA’ HOREN IN DEZE CATEGORIE WANT ZIJ VERMOORDEN MICHA’S STEM EN DAT IS DE EERSTE STAP OP DE WEG VAN DAADWERKELIJKE MOORD

9 Replies to “JAIR BOLSONARO, PIM FORTUYN, FOLKERT JENSMA, PHILIPPE REMARQUE EN… MICHA KAT”

 1. Waarom zijn het toch altijd anderen die het gedaan hebben?
  Toegegeven: zij geven u aan, zij (laten) u voor gek verklaren etc. maar wat is de reden daarvoor? Dat u kritisch bent? Wellicht. Maar het kan ook zijn omdat u verkeerd kritisch bent. En dan bedoel ik niet uw onderwerpkeuzes, maar de manier waarop u die onderwerpen brengt en het gebrek aan deugdelijk bewijs daarbij.

  Of misschien kunt u een opbouwende kritiek geven.

 2. De narcist Kat denkt nog steeds dat wat hij vindt er ook maar iets toe doet.
  Best sneu dat Kat niet in staat is te erkennen dat Kats leven volstrekt mislukt is en zijn grijze grammofoonplaat helemaal uit is gespeeld.

  Het wachten is nog op een grijze steen met daarop:
  “Hier rust Kat.
  Hij ligt plat.
  Iedereen was Kat zat.”

 3. Het klopt dat ophitsen levensgevaarlijk is. Weet je nog Kat? Je stukken over pizzagate? Ken je de man nog die met een vuurwapen besloot om naar die pizzeria te gaan? Je bent zelf zo’n gevaarlijke man die door zijn eigen waanbeelden al eens valse bommeldingen deed, vernielingen en laster pleegde en een journalist met de dood bedreigde…of is dat weer anders?

   1. Dus je laat Demmink met rust omdat de vermeende feiten uit de jaren ’90 stammen? En pizzagate 10 jaar geleden? Je oorlogstaal richting echte journalisten?

Geef een reactie