JAN KEES ‘MET RENTE’ DE JAGER TEKENT DOODVONNIS KPN

ONGEKENDE ZWENDEL IN DE TOP VAN HET NEDERLANDSE BEDRIJFSLEVEN LAAT ZIEN: DE ONDERGANG IS DAAR * DE LAATSTE WANHOOPSPOGING HET VERTROUWEN OVEREIND TE HOUDEN: TOPMANNEN KOPEN EIGEN AANDELEN * INEENSTORING VAN MCDONALDS ZET ZICH VERHEVIGD DOOR * DE ZWANENZANG VAN AHOLD: DE ‘WANHOOPSFUSIE‘ * SLACHTINGEN BIJ SHELL EN KLM-AIR FRANCE * MAAR WIE VULLEN WEL HUN ZAKKEN? HET ADVOCATENKANTOOR VAN KONING WILLEM EN HANS WESTENBERG, GOLDMAN SACHS EN MCKINSEY
[wp_ad_camp_1]
En daar gaat ie weer: in your face. Malloot Jan Kees de Jager, de man die Nederland tientallen miljarden armer heeft gemaakt -via het verkopen van de meest smerige en doorzichtige leugens- heeftt ‘eigen geld‘ gevestereerd in aandelen van zijn werkgever KPN. Nou ja, ‘eigen geld’ is wat te veel eer daar het natuurlijk geld betreft van KPN zelf. Maar goed, wij weten dat dergelijke moves van topmannen in de regel zijn bedoeld als ultieme wanhoopspogingen het vertrouwen in de onderneming overeind te houden. In mijn boek Boekhoudfraude (2009) citeer in meerdere vergelijkbare gevallen. Als het goed zou gaan met KPN zou Jan Kees zijn geld toch gewoon in de zak houden of spenderen aan kleine jongetjes in de Pinokkio-bar? Vervolgens wordt deze dappere ‘investering’ van ome Jan Kees natuurlijk ‘gelekt’ naar De Telegraaf zodat die het groot kunnen brengen als ‘signaal naar de markten’. Ach, wat is alles toch voorspelbaar en doorzichtig. En wie vullen weer de zakken? Het zijn steeds dezelfde partijen: advocaten, accountants, bankiers en consultants.

6 Replies to “JAN KEES ‘MET RENTE’ DE JAGER TEKENT DOODVONNIS KPN”

 1. Je zou ook kunnen zeggen: de economie is weer eens kapotgegraaid en oktober 1929 (Wallstreet Crash) ligt opnieuw vóór ons. Maar de beschaafd graaiende elite gaat eerst nog even de zakken vullen. En noemen dat “bankencrisis”.

   1. “Onassis was an extremely close friend of Winston Churchill. The Freemason Winston Churchill is a descendent of a family that has been part of the elite that have secretly run the world. Winston Churchill on several occasions told Onassis that the only one he could trust in W.W. II was Joseph Stalin. (This is a far cry from the picture given in history books.) Winston Churchill spent a great deal of time on Onassis’s yacht Christina. Onassis was also friendly with Winston Churchill’s friend of Bernard Baruch. It was Bernard Baruch who convinced Winston Churchill to join the Illuminati conspiracy.
    x
    x
    x
    “He asked Churchill to come watch something important in NY in 1929, and then he showed Churchill how they could destroy the Stock Market. That show of power brought Churchill on board. “( Om Amerika de oorlog die zou komen in te trekken)””
    x
    x

    http://samuel-heinemann.blogspot.de/2012/01/oorlog.html

 2. Heel langzaam gaan ze down, als een reus op lemen voeten. De “hulp aan de Grieken” die -mèt rente!- zou terugkomen beloopt inmiddels 360 miljard…en allemaal “verdampt”. Als je het geloven wilt. Want de één zijn verlies is altijd de winst van een ander en de “hulp voor de Grieken” zit nu in de zakken van de institutionele beleggers. En dat zijn de bankiers.

  Follow the money!

Geef een reactie