JANSEN: WEER MYSTERIEUZE ‘THEO VAN GOGH-DODE’

NA THEO VAN GOGH ZELF EN PAMELA HEMELRIJK NU OOK OPEENS ARABIST HANS JANSEN DOOD * THIS IS SUSPICIOUS, HIGHLY SUSPICIOUS * CRIMINEEL GEENSTIJL WAST MOGELIJKE MOORD OP HUN COLUMNIST WIT * GREGORIUS NEKSCHOT EN MICHA KAT NOG NET NIET VERMOORD, MAAR DAT IS DAN OOK ALLES * DEMMINK-SQUADS DRAAIEN OVERUREN THESE DAYS

We gaan hier niet zeggen dat PVV-Arabist Hans Jansen is vermoord. We weten dat niet. Maar een ding weten we wel: this smells as hell. Dit is nu al de vijfde vaste medewerker van de beruchte Theo van Gogh-website met wie vreemde dingen gebeuren. Een dode. Twee raadselachtige sterfgevallen out of the blue. Twee slachtoffers van staatsterreur zoals ons land nog niet eerder had gezien. Statistici: ga er maar aan staan. Maar nu effe serieus: Hans Jansen hield zijn mond niet. En dat is bij uitstek een motief hem te vermoorden. Net als Pamela Hemelrijk. En Micha Kat. De verdenkingen worden nog eens versterkt door het complete taboe binnen de MSM op het benoemen van de beschreven lotgevallen van het team-Theo dat met zoveel vreugde en plezier werkte aan zijn website De Gezonde Roker. Geenstijl gaat voorop in het witwassen wat wat wij denken een moord is geweest. Een verder motief Jansen te killen is gelegen in zijn uiterst succesvolle track records tegen de zwarte mafia. Hij exposte de landelijk bekende top-rechter Tom Schalken als corrupt. En wij weten: kom je aan rechters, kom je aan Demmink en voor je het weet rijden de squads uit. Jansen zou een acuut probleem kunnen zijn geworden vanwege de ISIS-hoax, de door de VS gecreeerde en betaalde opvolgers van Al Qaida en cruciaal in de strategie van de NWO. We hebben eerder gezien hoe keihard ‘Isis-ontkenner’ Yasmina Haifi werd aangepakt. Motieven te over zouden wij zeggen. Maar het belangrijkste bewijs dat Jansen -we zeggen het nu toch maar gewoon- zeer waarschijnlijk is vermoord is natuurlijk het complete taboe op alles wat ook maar zou kunnen wijzen op een rol van de Demmink-squads en op alles Jansen in verband brengt met de andere vermoorde of geterroriseerde schrijvers voor de site van Theo.

5 Replies to “JANSEN: WEER MYSTERIEUZE ‘THEO VAN GOGH-DODE’”

 1. LS…

  Iedereen kan roepen dat ISIS = Mossad = CIA = USSA = Saudi Arabië = Israhel = NATO etc. Maar dan gelooft de goegemeente het niet. Zou Hans het zeggen dan wordt het toch anders voor de criminele oh zo bange satanisten bilderbergers NWO ers. En dan moet je daud ! Simpel toch !

 2. 70 jaar goede gezondheid nog vol op maatschappelijk betrokken…?

  Hij sterft..en mijn ingeving is ook gelijk ..moord!

  En wat zie ik prompt hij dood is…

  Dat er aan zijn overlijden 1 ampel klein mededelinkje op zijn eigen blog aanwezig was van de metro collega´s anders had ik nooit van zijn dood vernomen.

  Dat er opeens een middenoosten deskundige op tv ..niet Hans Jansen zijnde .. wordt getoond.

  Dat de MSM penose bericht geeft en Hans Jansen´s collega´s Metro nog nooit eerder vertoond als bron aanhalen. Is daar handjeklap gedaan of wisseling van ceo´s of eigenaars? Leuke contractjes nog af gesloten laatste tijd?

  Dat geen enkel zender collega of PVV Hans Jansen noemt.

  Al dat versterkt mijn ingeving wel..en nu nog anderen die dat ook denken…t stinkt inderdaad..

  Daar er geen bericht was van ongelukken of uiteen gereten lichamen denk ik een injectie dat ze graag bezigen als ook bij mij pogende vorig jaar nog er een eind aan maakte.

 3. Hans Jansen en Theo van Gogh voerden toch JUIST de Zionistische NWO agenda uit om islam als het grote gevaar neer te zetten zoals begin vorige eeuw ook gebeurde met een andere ‘minderheid’. Op bevrijdingsdag overleden aan z’n haat tegen de pislam. Tsja, als marionet van de NWO. Lijkt me geen foul play, te veel haat, niet goed voor de hersenen of dat nou tegen moslims is, Joden, negers. Het is gewoon niet gezond.

  Las dat AIRVD ook weer terug is.

  https://airvd.wordpress.com/2015/05/14/toekomst

  1. Dat zie ik ook zo DeRol. Van Gogh heeft als geen ander de islam als een gevaar neergezet. Met een volslagen gebrek aan visie en menselijkheid.

 4. In de jaren die volgen, is Jansen een raadgever en vertrouweling van Theo van Gogh, die onder meer bezig is met de serie Najib en Julia, over de liefde tussen een Marokkaanse jongen en een Nederlands meisje. En die later ook de film Submission van Ayaan Hirsi Ali zou maken. Als Van Gogh in 2004 wordt vermoord, is dat voor Jansen een grote schok. ‘Het kwam allemaal wel erg dichtbij. Zeker in die laatste maanden voor de moord hebben we elkaar veel gesproken.’ De moord, de brief van Mohammed B. met de bedreigingen aan het adres van Wilders en Hirsi Ali: het sterkte Jansen alleen maar in zijn ideeën over de gevaren van de islam, waarvan hij kond wilde doen. ‘Ik voelde de morele plicht niet te voorzichtig te zijn.’

  Bron: Vrij Nederland
  http://www.vn.nl/Archief/Politiek/Artikel-Politiek/Hans-is-steeds-banger-geworden.htm

Geef een reactie