JEANINE HENNIS IS EEN NIEUWE HENRY KEIZER: DE BEERPUTTEN VAN DE VVD GAAN DIEPER EN DIEPER

EXTRA: NICO VAN DEN HAM, MELDER VAN MISSTANDEN, DOET VERSLAG VAN DE DAG VAN DE ZWARTE MAFIA, MUST SEE DEEL 1 EN DEEL 2! * OOK NICO VAN DEN HAM GAAT NU DEEP BEHIND ENEMY LINES!

STEEDS MEER INFO DAT JEANINE HENNIS EEN VOORMALIGE CALL GIRL WAS VOOR DE PARTIJTOP ZOALS OOK AYAAN HIRSI ALI OOIT WAS * HEEL DEN HAAG TREKT DE HANDEN NU VOL WALGING AF VAN DE ‘NUMMER 2’ VAN DE VVD * ALS DIT GEEN CONSEQUENTIES HEEFT VOOR MARK RUTTE IS NEDERLAND ZWAAR KRANKZINNIG

[wp_ad_camp_1]

OOK DE TELEGRAAF ZIET NU IN DAT WE MET HENNIS TE MAKEN HEBBEN MET EEN NIEUWE ‘HENRY KEIZER’: IEMAND DIE DOOR HET VERLENEN VAN SEKSUELE DIENSTEN AAN DE PARTIJTOP IS BOVEN KOMEN DRIJVEN

De laatste 24 uur is de stemming rond de ex-secretaresse Jeanine Hennis volledig omgeslagen. Dat heeft waarschijnlijk te maken met ‘bepaalde informatie’ over haar die ‘strategisch is uitgezet’. Wij krijgen door dat deze informatie een variant is op de info die de val van Henry ‘mr. Onkreukbaar’ Keizer (chef Verbrandingsovens VVD) heeft ingeleid. Jeanine Hennis zou bij Yab Yum hebben gewerkt. In you face. De pedo-beschermers van De Telegraaf hebben ook een draai gemaakt van 180 graden en melden nu dat ‘niemand meer een stuiver voor Hennis geeft’. Dat was vroeger dus wel anders during those happy days in het bubbelbad! Nog even ten overvloede: het is natuurlijk niet haar verleden dat Hennis nekt -ook ex-hoeren kunnen in principe uitstekende ministers zijn- maar haar werkelijk hysterische incompetentie.

5 Replies to “JEANINE HENNIS IS EEN NIEUWE HENRY KEIZER: DE BEERPUTTEN VAN DE VVD GAAN DIEPER EN DIEPER”

 1. -ook ex-hoeren kunnen in principe uitstekende ministers zijn-
  —————
  Vooral de hoer met het gouden hart…….

  Wat Guinness (de schuilnaam zegt het al) als grote talenten ziet, zijn ruggenstekende SS psychopaten als Prins Bernhard (zaliger nagedachtenis) en lieden met een vergelijkbare ‘mindset’, die -onherkend door de tot idolatrie gebiologeerde goegemeente- in yet ondermaanse steeds a.h.w. “spontaan omhoog vallen”.

 2. Het is weer tekenend dat Micha niet verder komt dan het seksualiseren van een in opspraak geraakte minister. Niets inhoudelijks, geen woord over het takenpakket van Hennis, niets over de crisis binnen het Ministerie van Defensie (maak je geen zorgen Micha: de Demmink Squads vallen onder het ministerie van Jusititie zodat ze probleemloos kunnen worden ingezet tegen de eigen bevolking). Nee, Micha’s eigen seksuele frustratie in combinatie met zijn incompetentie maakt dat hij niet verder komt dan het besmeuren van Hennis met fantasieën over haar arbeidsverleden. “Jeanine Hennis zou bij Jab Jum hebben gewerkt.” Welke bronnen beweren dat precies, Micha? Geen enkele hè? Je grenzeloze jaloezie op mensen met macht en talent zorgt dat je niet verder kunt kijken dan hoe iemand eruit ziet. Op zich ook niet zo gek als je zelf steeds meer op een stereotiepe dak- en thuisloze begint te lijken.

  1. Je vraagt naar feiten en bewijzen, Guinness, maar dat is niets voor Micha. Zijn feiten komen uit zijn dikke duim die hij beschouwt als een zeer betrouwbare bron.

   1. ” e vraagt naar feiten en bewijzen, Guinness, maar dat is niets voor Micha. Zijn feiten komen uit zijn dikke duim die hij beschouwt als een zeer betrouwbare bron.”

    Mispoes!

Geef een reactie