JEROEN DE JAGER, CHRIS KLOMP, GERLOF LEISTRA, MARCEL HAENEN EN ADVOCAAT GERARD VAN DER MEER VOOR DE RECHTER: NIBURU.CO

EXTRA: BART MOS VAN DE TELEGRAAF IS NIET OPGEROEPEN MAAR WAT GAAT HIJ WEER OP ZIJN BEK NU IS VAST KOMEN TE STAAN DAT HILLARY HEEFT BETAALD VOOR DE ‘GOLDEN SHOWER-HOAX’ ROND TRUMP -WAAR BART MOS WEER ALS EERSTE ‘BIJ WAS’ OM OLIE OP HET VUUR TE GOOIEN HETGEEN HEM EEN TWITTERVERBOD OPLEVERDE!

Het gebeurt natuurlijk steeds vaker dat iets dat eerst leek op een complottheorie wel degelijk waarheid blijkt, omdat er wel degelijk sprake was van een complot. Een complot tussen de Staat der Nederlanden en een aantal mainstream journalisten om iemand uit de alternatieve media het zwijgen op te leggen, leek misschien vergezocht, tot nu…… In de tijd dat wij Micha Kat kennen, hebben we al heel wat rechtszalen van binnen gezien, want bij Kat spelen er altijd wel een aantal. Uitzonderlijk veel zelfs voor een doorsnee journalist. Micha is dan ook tot de slotsom gekomen na al die jaren dat veel van de zaken die tegen hem werden gestart het resultaat waren van een samenspanning tussen de Staat der Nederlanden via het Openbaar Ministerie en/of de rechterlijke macht en een aantal Nederlandse mainstream journalisten met de bedoeling om hem het zwijgen op te leggen. LEES VERDER OP NIBURU.CO

10 Replies to “JEROEN DE JAGER, CHRIS KLOMP, GERLOF LEISTRA, MARCEL HAENEN EN ADVOCAAT GERARD VAN DER MEER VOOR DE RECHTER: NIBURU.CO”

 1. Complottheorie?
  Waarom nemen jullie journalisten altijd propaganda termen direct over, zonder enige reflectie of terughoudendheid?
  MAAR NOOIT VAN MIJ

  Zoek het maar uit.
  Je maakt propaganda Micha, door propaganda elders klakkeloos over te nemen.
  De term complottheorie is verzonnen door de CIA, vlak na de moord op John Fitzgerald Kennedy, om publicisten in een kwaad daglicht te zetten. En dat doe je nu, jezelf en anderen in een kwaad daglicht zetten, door die term te gebruiken. Dat begrijp je niet merk ik, zal het anders zeggen dan. Je maakt jezelf ongeloofwaardig door de term te erkennen als een bestaand woord, want dat is het niet.

  Het woord “com-plot-theo-rie” klinkt als een kleuter die snoepje aan het stelen is. Geven ze geen filosofie bij klassieke Talen? Je moet toch Plato vertalen daar? Ik neem althans aan, dat je geen Grieks krijgt uit de Bijbel, zoals het hoort, van de Jezuïeten. En hun vele onderdanen in het intellect.

  Werelds meedoen.
  Net zoals alle Joden die ik zie publiceren in dit land, ze zijn die waardige naam niet waardig.
  Heidenen die synagoges bezoeken.

  Heidenen die van afstamming Joods zijn, maar ondanks hun fanatieke heidendom nog steeds vervolgd worden alsof het Joden betreft. Bekeer je Micha, jij en de andere Joden in dit land. Naar gezond verstand, verwerpen van afgoderij. Je aanbidt de woorden, niet de betekenis van die woorden.

 2. Niburu heeft geen informatie van diep achter de schermen.
  De Staat der Nederlanden bestaat sedert 1945 niet meer. Het is in het geniep Prins Bernhard BV geworden, een vazalstaat van onze “bevrijders”. Deze verholen ‘deep state’ Nazi heeft in 1945 gemene zaak gemaakt met de USA/GB ‘deep state’, allebei proberend om met hun typisch ijskoude psychopathische gruweldaden weg te komen……en hier “vrolijk” (conform de ‘alien mindset’ dan en zoals het een gestoorde persoonlijkheid betaamt: zonder enig inzicht in de eigen WARE krankzinnigheid) mee door te kunnen gaan.

  Wat o.a. (de 100% narcistische ‘alien mindset’ van Allen Dulles en zijn dito netwerk w.o. Bernhard in aanmerking genomen) de ijskoude moord op J.F. Kennedy tot gevolg heeft gehad, alsmede de ijskoude gruwelbombardementen GERICHT op de burgers van Noord Korea enz. enz. enz.

  1. Gelul kerel.
   Of je het verzint, of overneemt van andere heidenen, dat weet ik niet, maar je verspild onze tijd en die van jezelf met dergelijke onzin.

   De Staat der Nederlanden is vernietigd in 1795, bij de inval van Frankrijk.
   Jullie noemden jullie zelf toen patriotten, in plaats van stoute revolutionairen. Jullie hebben onze republiek vernietigd en deze monarchie gesticht met jullie ketterij, waarvan je commentaar een uitstekende illustratie is.

   Ik weet het ook beter betreffende de achtergronden van de andere zaken die je verteld. Allan Dulles en Prins Bernhard, zit je er niet ver naast, maar John F Kennedy is vermoord vanuit orders of officiële toestemming van Jean Baptiste Janssens. Een naam die je niet eens kent, anders zou je die wel vermelden rond de moord op JFK.

   1. Het is toch wat, al die jezuïeten die maar in dat hoofd van Geuz rondspoken. Wat mogelijk ook zijn gebrekkige grammatica verklaart. Wel een volledige boekenkast omgooien, al blijft het wartaal, en de d’s en t’s maar niet op hun plaats krijgen.

Geef een reactie