JEROEN DE MINK/MIVD/DEFENSIE HALEN BAKZEIL EN KRUIPEN TERUG IN HUN HOK

HET MINISTERIE ZAL DESALNIETTEMIN WORDEN AANGESCHREVEN OP DE WEERZINWEKKENDE EN NOOIT VERTOONDE STALKING VAN MICHA EN OP DE BESCHULDIGING DAT HIJ EEN PEDOFIEL IS * ALS ‘BEWIJS’ VOOR ZIJN STELINGEN KOMT DE MINK MET EEN ARTIKEL UIT BEGIN 2012 OVER DE VEROORDELING WEGENS HET AANBRENGEN VAN EEN WAARSCHUWING OP HET HUIS VAN DEMMINK (ZIE FOTO)

Jeroen De-Mink
Micha, je paranoia begint beangstigend te worden. Ik kap ermee, voordat je nog een hartaanval krijgt.
Het hele doel van mijn ‘stalking’ was om je te laten voelen dat je niet onaantastbaar bent, zoals je zelf denkt. Je zit niet heel stoer deeeep behind enemy lines, je bent kwetsbaarder dan je denkt. Van alle oproepen om te kappen met het belagen van bijvoorbeeld mensen die hun kind hebben verloren heb je je helemaal niets aangetrokken, vandaar dat ik het eens op een andere manier geprobeerd heb. Volgens mij is die boodschap wat beter over gekomen. Woorden begrijp je niet, daden misschien wel. Een simpel mailtje met een link naar een filmpje was genoeg. Dat hostel heeft blijkbaar de rest van je doopceel bij elkaar gegoogled, wat niet heel ingewikkeld is. Zoek eens op afbeeldingen met de zoekterm “Micha Kat”, dan heb je verder weinig woorden meer nodig. De Mink gaat op vakantie. Hij laat je met rust, voordat je helemaal doordraait tot in het ongezonde. Succes met je kutleven, Micha. Beter dan dit gaat het toch niet meer worden.
LikeShow likestoday at 9:40 amReply

Micha Kat replied to Jeroen
Jeroen, see you in court!
LikeShow likestoday at 11:09 amReply

Jeroen De-Mink
Ja Micha doe niet zo paranoia. Ik zit gewoon bij mijn moeder boven op zolder een beetje lol te trappen. Ik kom niet eens aan de slag als simpel kantoormedewerkertje laat staan bij de aivd. Je ziet spoken.
LikeShow likestoday at 11:34 amReply

9 Replies to “JEROEN DE MINK/MIVD/DEFENSIE HALEN BAKZEIL EN KRUIPEN TERUG IN HUN HOK”

 1. De ondraaglijke lachwekkendheid van Kats bestaan is nu wel volledig exposed!
  Iemand die driehoog op een stapelbedje in een goedkoop hostel de rest van zijn dagen moet slijten in afwachting van een fataal hartfalen.

 2. U verspreid over Jan en Alleman zoveel mogelijk laster zodat wanneer men hun namen opzoekt op internet, uw onzin bovenin verschijnt maar nu er over uzelf berichten naar boven komen (die nog waar zijn ook) is het ineens niet meer zo leuk.

  U bent een bijzondere man. Misschien moet u eens gaan praten met Micheal Spekkers, die lijkt ook niet meer te weten wat hij gedaan heeft ondanks de bewezen feiten.

 3. Dit is toch genieten. De ‘onderzoeksjournalist’ Micha Kat die kinderlijk eenvoudig door iemand op een zolderkamer keihard bij de neus wordt genomen. Mocht iemand nog denken dat Kat in de verste verte nog een journalist is: nu is wel 1000% bewezen van niet. Hilarisch dit. Als het niet zo intens droevig was.

  1. Nu op de juiste plaats mijn reactie. Jeroen de Mink heeft aangegeven dat de tweede reactie niet van hem komt, maar van iemand die zijn account imiteert. Voor de oplettende lezertjes dus!

   1. Ach, daar hebben we Caroly ook weer. Micha’s grote steun en toeverlaat. Eén van de laatsten der Mohikanen die nog in hem gelooft. Op die limburgse hazenlip na dan, maar ja, die gelooft zelfs de Microsoft Helpdesk…

    Schattig hoor, dat je Micha weer zo voortvarend te hulp schiet. Maar wat wil je nou eigenlijk zeggen? Dat Jeroen De Mink wél een AIVD medewerkers is, en dus wel degelijk een stevige partij is? Dat Micha zich écht niet door zomaar een reaguurder bij zijn moeder op zolder op de paraboïde kast laat jagen?

    Nou, ik heb nieuws voor je; Micha is echt helemaal niks anders dan een bron van vermaak voor mensen die hem toevallig op het spoor gekomen zijn en zin hebben in weer eens iets anders dan de platte-aarders of de chemtrail-gekkies. Hij is gewoon één van de vele beschikbare kermis attracties, de 21-ste eeuwse vrouw met de baard of siamese tweeling. Verder is zijn bestaan volkomen irrelevant voor enig wereldleider of anderszins subject van zijn doldwaze verhaaltjes en filmpjes die alleen worden geslikt door intelectueel gemankeerde volgers met een IQ lager dan hun schoenmaat.

    Misschien moet je maar weer eens bij hem langs gaan. Want hij zal inmiddels wel weer met een blauwe zak rondlopen en, laten we wel wezen, jijzelf zal toch zeker ook geen gevierd vedette bestaan leiden zeker?

     1. Als er in Nederland nog opruihitsige jodenratten bestaan dan wel die draadjesgeile ’terrier dell’ Kat! Kom op kerel, dat VK kanaaltje van je wordt toch door dit elektronische kankergezwel al jaren lang misbruikt om tegen zichzelf in meerdere aliassen ten overstaan van wie daar dan ook maar op wenst klaar te komen, de aandacht op zichtzelf te kunnen blijven behouden? Geef het gedrocht geen aandacht en benoem slechts dat mensenapen raggende kikebeest bij zijn satanische dan tevens eigengereide joden✡NAAM!

     2. Kankergezwel? Ik ben alweer sinds mei vorig jaar schoon verklaard van de longkanker hoor. En nee, ik ben al die aliassen niet, dat zijn wat ex plottertjes die in wezen net zo gestoord zijn als de plottertjes zelf, kijkend naar de obsessieve manier waarop ze zich vastbijten in volstrekte non entiteiten als Micha Kat of Wim Dankbaar, die natuurlijk al jaren niets van belang meer te melden hebben, volledig irrelevant zijn en die je dan ook het best stuk kan negeren.

      Ik ben wel vereerd door alle aandacht: Martin Vrijland die jaren na dato nog steeds krokodillentranen met tuiten huilt over wat ik hem zogenaamd allemaal aandeed, Don Quijotte die als gevolg van mijn transitie diep aan het nadenken is over transseksualiteit en geregeld onflatteuze foto’s van mij publiceert in een rijtje van andere wereldsterren van mijn statuur, jij die overal mijn sinistere onzichtbare hand in herkent, ik vind het heerlijk. Ik houd me serieus al jaren niet meer met jullie bezig en dat ik zo diep in jullie posttraumatische geheugen gebrandmerkt sta vind ik eigenlijk diep ontroerend.

Geef een reactie