JEROEN HOOGEWEIJ EXPOSED OP POWNED; TOTAL INFOWAR ROND MANUEL

BREAKING: KOEN VOSKUIL EN HET AD DOOR DE STRONT GESLEURD OP POWNED * LINK TUSSEN JORIS DEMMIK EN MANUEL SCHADWALD BIJ HEEL NEDERLAND BEKEND BEHALVE BIJ KOEN VOSKUIL * JEROEN HOOGEWEIJ OPNIEUW EXPOSED ALS TROL VAN JUSTITIE EN JORIS DEMMINK * MICHA ZAL DE OPPER-TROL VAN DEMMINK, IVO HOMMES, ONDER EDE PLAATSEN ALS VOORLOPIGE GETUIGE
[wp_ad_camp_1]
Haaaa, de Koreaanse Slet, die hoofdredacteur van barracuda en swapichou, zijn echte naam is jeroen hoogeweij, die al jaren joris demmink loopt te verdedigen met hand en tand, denkend dat justitie hem zal helpen en beschermen! alles over en van jou ligt nu ook op straat he Jeroen? binnenkort ga je down for ever jongen, dat weet je toch he? het volk is slijmballen als jij en Peter r de Vries strontzat! googel maar eens op jeroen hoogeweij jongens! Weet je hoe ze zulke mensen in 40-45 noemden?: nou? NSB ers! die slijmden met het toenmalige gezag mee, zo ben jij nu Jeroentje, je weet toch dat je nog diverse lijstjes staat he? komt goed jongen, tot gauw!!!!
thepinkpainter | 11-07-15 | 22:33 | niet ok!

6 Replies to “JEROEN HOOGEWEIJ EXPOSED OP POWNED; TOTAL INFOWAR ROND MANUEL”

 1. De kaaskop krijgt zijn straf:

  Schachtschneider denkt mogelijk dat het in PB BV beter en legitiemer is, dat de rechters de naam “rechter” hier wél verdienen:

  ========================
  Alle ‘kredieten’ die vanuit dit fonds worden verstrekt om een instabiel land overeind te houden, zijn dan ook illegaal, mede omdat deze ‘kredieten’ worden gewaarborgd met het (belasting)geld van andere volken.

  Ondanks alle bailouts groeide de Griekse staatsschuld van 130% naar 180% van het BNP tot een enorme € 320 miljard (andere bronnen: € 340 / € 360 miljard). De zogenaamde herstructurering van de Griekse schulden in 2012, op kosten van de schuldeisers, heeft dus geen enkel effect gehad.

  Dat het Europese Gerechtshof deze bailouts heeft goedgekeurd, zegt niets, vindt Schachtschneider. Net als de Europese Commissie ontbreekt het dit Gerechtshof namelijk aan democratische legitimiteit. ‘Het is het voortvloeisel van een systeem van onrecht dat de Europese integratie heeft geschapen.

  ×××××××××××××××
  Hierdoor is het een rechtbank waarvan de rechters deze naam niet verdienen.’
  ×××××××××××××××
  NET ALS DE PB BV RECHTBANK!

  De uitspraken van deze rechtbank zijn dan ook uitsluitend bedoeld om de illegale politiek van de EU (of PB) een legitiem ‘sausje’ te geven.
  ====================

  1. Als het waar zou zijn wat dat artikel beweert, dan zou men een erg groot deel van de media kunnen opsluiten, en vergeet niet de haatcampagne van Frans Timmermans en Marc Rutte jegens Rusland.

   Media maken nogal wat haat campagnes elke dag. Tegen Joegoslavië, tegen de Taliban, tegen Assad, tegen Ghadaffi, tegen Pim Fortuyn, tegen Theo van Gogh, tegen Sadam Hussain, tegen de Serviërs, tegen Afrikaners, tegen links, tegen rechts.

   Misschien dat als Koen Voskuil vermoord wordt, dat men dan dergelijke valse aanklachten door evident corrupte rechtbanken serieus kan nemen, maar dan zullen ze toch eerst de aanstichters van haat campagnes tegen enige genoemde voorbeelden door mij genoemd voor het gerecht moeten dagen.

 2. Hoor ik een gejuil uit Delft
  Als uit een donkerbruin graf
  Het lijkt een naargeestig palaver
  Als van een orerend kadaver
  De kaaskop krijgt zijn straf

 3. “PB BV Justitie” goed beschouwd…..een absolute contradictio in terminis dus.

  Ik hoor uit de richting van Delft een ‘dead inside’ evil grin…..

Geef een reactie