JEROEN PAUW VOLLEDIG GEKOCHT DOOR HET DEMMINK-KAMP

DIT GAAT ALLE BEGRIP TE BOVEN! * DE ‘GEHEEL ONAFHANKELIJKE’ JEROEN PAUW WIJST MET SNOEIHARDE WOORDEN EEN GAST TERECHT DIE PLEIT VOOR ‘NADER ONDERZOEK’ IN DE ZAAK-DEMMINK * JEROEN PAUW: ‘IK HEB HEEL VEEL MENSEN VAN ALLES HOREN ZEGGEN ZONDER DAT ZE MET BEWIJZEN KWAMEN’ * KIJK EN HUIVER VANAF 1:95

Wacht even, Jeroen.. misschien was je wat gestresst wegens al je problemen rond je Endemol-miljoenen, misschien maakte je je teveel zorgen dat je ook een tweede Amsterdamse peeskamer zou moeten verkopen, maar ben jij dit die twaalf jaar geleden dit item preseneerde bij NOVA? ‘Geen bewijzen’? Je zou beter moeten weten, Jeroen!

4 Replies to “JEROEN PAUW VOLLEDIG GEKOCHT DOOR HET DEMMINK-KAMP”

 1. Als Professor Ger van Roon gearresteerd wordt, dan valt heel het onderwijs in elkaar?

  Veel politici gebruiken seks-slaven.
  Die NOVA uitzending maakt de leugens om zulk een terechte observatie te ontkennen. Er zijn verschillende seks-slaven van politici naar voren gekomen in Amerikaanse publicaties, maar ook in de Amerikaanse en Britse media worden leugens gemaakt om de aantoonbare feiten te ontkennen.

  Moderne opleidingen van die slaven gebruiken trauma gebaseerde gedragsmanipulatie om deze mensen gehoorzaam te maken aan de wensen van de klant.

  1. Dat “onder de rechter” zijn, dat is niet zo.
   Slechts Gd kan over ons oordelen, mensen kunnen dat niet.
   De 10 geboden werden gegeven door de Heere, niet verzonnen door een stel chantabele bezetters met geheime agenda’s. Geheime agenda’s om bijvoorbeeld een miljoen nieuwe immigranten in Europa te plaatsen met als smoes dat het Syrische vluchtelingen zijn, om zo bombardementen op Syrië te beargumenteren.
   Zo’n mes snijdt van 2 kanten.

   De propaganda van NOVA en de andere actualiteiten programma’s en de kranten, het is samen te vatten als moordzuchtige leugens voor genocides.
   Vooral op Autochtonen, maar ook op Serviers, Afghanen, Irakezen, vrije mensen (Friezen) in Mali, Formosa, Atjeh en wat al niet meer!

   1. Geachte hr/mevr. Geuz,
    Met u eens zo werkt het, bij ons noemen ze dat plat gezegd ’n achteruutje’
    oftewel geloofwaardigheid creëren die er niet is/was. Alibi’s bouwen met overtuigende kracht en via een U bocht de werkelijkheid voorzien van het complot-label.

    Hier vind u raakvlakken waar bijna niemand meer over praat maar waar het net zo is gegaan maar dat was in de vorige eeuw, wetenschappelijk is allang uitgezocht dat als je iets lang genoeg onder embargo houdt, archieven aanpast, het waarheidsgehalte daarmee navenant devalueerd.
    maar ik noem een paar namen en de rest is invulbaar maar ook te vinden:Affaire Eulenburg Henry White en lord Balfour. Samuel Untermayer, Benjamin Freedman Willard hotel Washington DC.

 2. Morele achterlijken-debielen-ledigen zijn niet onafhankelijk/vrij. Ze vormen een (het menselijk individu/de menselijkheid proactief bedreigende) monoliet.

  En wie houdt er nu peeskamers op na behalve een dergelijk moreel gestoorde.

  Als je die überlegen, arrogante, dwaze, wereldwijze rotkop al ziet.

  Testen en uitnemen.

Geef een reactie