JO COX: NA FOLKERT JENSMA WEER NRC-MAN SCHULDIG AAN OPHITSING TOT MOORD

BREAKING! OM TERRORISEERT Telegraaf-i – 17 juni 2016 – Internetactivist vervolgd voor belaging college OPNIEUW EEN BRON TEGEN JORIS DEMMINK: ‘INTERNET-ACTIVIST’ HANS HOLTROP; LATER MEER!

IN 2003 LEIDDE HANS NIJENHUIS ALS CHEF BUITENLAND VAN NRC HANDELSBLAD DE GROOTSTE EN SMERIGSTE -EN DOOR MICHA ONTHULDE- FRAUDE UIT DE GESCHIEDENIS VAN DE NEDERLANDSE JOURNALISTIEK: DE MANIPULATIE VAN DE ENQUETE NAAR DE EUROPESE GRONDWET. IN 2016 INTERVENIEERT DIEZELFDE NIJENHUIS IN ENGELAND IN HET BREXIT-REFERENDUM

[wp_ad_camp_1]

In 2002 werd daags na het beruchte ‘demoniseringscommentaar’ van NRC-hoofdredacteur Folkert Jensma Pim Fortuyn vermoord. In 2016 wordt daags na de krankzinnige actie van AD-hoofdredacteur Hans Nijenhuis [VIDEO] het Engelse parlementslid Jo Cox afgeslacht. De ‘interventie’ van Nijenhuis anti-Brexit is uitgebreid behandeld in de Engelse en zelfs in de Ierse media. De relatie tussen het Brexit-referendum en de moord op Cox wordt all over gelegd, ook in Nederland (door De Telegraaf). Hier onze analyse. De moord op Cox is een wanhopige poging van het Remain-kamp de sfeer pro-EU te laten omslaan en moet de booschap verspreiden: de Brexitters zijn moordenaars en terroristen. Hans Nijenhuis, die wordt betaald door het Ministerie van BuZa en op instigatie van de ‘Apenrots’ de enquete pro-EU vervalste, is thans mede-verantwoordelijk voor het scheppen van het hysterische klimaat waarin een dergelijke moord mogelijk werd. Precies zoals Jensma dat destijds was voor de moord op Fortuyn. Het laatste NRC-nieuws: de ene na de andere corrupte collaborateur verlaat het zinkende schip.

9 Replies to “JO COX: NA FOLKERT JENSMA WEER NRC-MAN SCHULDIG AAN OPHITSING TOT MOORD”

 1. nah wat een taal weer …….

  ik ben gewoon benieuwd wat voor belangrijks Holtrop heeft voozien aan Kat.

  Voor Kat kan het veel waarde hebben terwijl het regulier nada noppes van betekenis is

  1. Ik zou als ik jou was Micha, zou ik hier meteen het halve boek neerplempen dan heeft die lul van een WCS tenminste wat te lezen vandaag.

  1. Holtrop is een bekende van de politie in Voorburg, enkele jaren terug zijn ook al computers in beslag genomen wegens haatmails over moslims. Die haat ligt ten grondslag aan zijn strijd tegen het asielzoekerscentrum.

   1. Het is toch ook zo fijn een asielzoekerscentrum voor je deur. Het begint al dat je kat ineens weg is en je kinderen op weg naar school lastiggevallen worden. Natuurlijk eindigd het dat je vrouw aangerand wordt en jij een kopje kleiner gemaakt wordt. Niks aan de hand jongens gewoon doorlopen.

 2. L.S.,

  Het wordt nog langdurende zware kraamnachten eer de bevalling komt.
  Totdat de ware Nieuwe Eeuw komt en het Licht gaat schijnen in de duisternis.
  Dat wordt Brune Boanen inslaan en een goede opener achter de hand houden.
  Vis uit blik, sperciebonen uut blik enzovoort enzovoort… et cetera.

  1. Daar heb je zeker gelijk in. Maar niet alleen lullen maar ook echt doen. Oja vergeet een waterfilter niet want zonder water houd je het nog geen week vol. Het wordt gewoon Madmax 2016. De NWO zit in tijdnood als ze het niet deze winter laten ploffen dan lukt het ze niet meer. Waarom denk je dat alles nu zo snel gaat. Ze doen niet eens meer de moeite om het te verbergen. 900.000 moslims in Nederland.Dan hebben we het nog niet eens over alle illegalen en wat er nog binnenkomt deze zomer. Vergeet al die toekomstige visumvrije turken ook niet. Die turken zijn al goed georganiseerd in de smokkel van heroine, de overstap naar wapens is een peuleschil. Zou het genoeg zijn voor chaos,ik denk het wel.

Geef een reactie