JORIS DEMMINK IN HET DUISTER EN BIJNA IN HET GEHEIM DEFINITIEF WITGEWASSEN

IN DE VS ZWELLEN DE PROTESTEN TEGEN DONALD TRUMP AAN MET DE DAG HETGEEN MOET LEIDEN TOT HET BEGIN VAN EEN NIEUWE BURGEROORLOG OP 20 JANUARI * MAAR HET NEDERLANDSE VOLK LAAT DE MAN DIE DE COMPLETE RECHTSTAAT HEEFT VERNIETIGD EN HET LAND HEEFT VERANDERD IN EEN HEL WAARIN GEEN KIND MEER VEILIG IS GEHEEL MET RUST -EN NEEMT WAARSCHIJNLIJK ZELF DE HOED AF ALS ZE DE -VERMEENDE, LET WEL!- PEDOFIEL TEGENKOMEN IN DE AH OF OP DE PADEN VAN PARK CLINGENDAEL

3 Replies to “JORIS DEMMINK IN HET DUISTER EN BIJNA IN HET GEHEIM DEFINITIEF WITGEWASSEN”

 1. Een pedofiel vermoord geen kinderen en snijdt ze niet aan stukken.

  Een psychopaat die een uitlaatklep zoekt voor zijn (keurig of überkeurig onder een ‘mask of sanity’ verholen) moordzucht kan dat wel doen.

  Het is bekend dat psychopaten nogal eens neigingen in die richting hebben, omdat het zo ‘pure evil’ is.

  Als het klopt wat over Demmink gefluisterd wordt, dan is het een dergelijke (logisch intelligente én met name…..’adapted compensated’) psychopaat.
  Dat is dan het WERKELIJKE probleem diep onder het aan de oppervlakte waargenomen abjecte gedrag.

 2. Ja wat dacht je, VVD is aan de macht. 1 op de 3 a 4 kiesgerechtigden zou VVD hebben gestemd. In heel Nederland. Zelfs in Wassenaar halen ze dat niet eens. In de peilingen staan ze nog steeds op 1 op de 5 a 6 mensen zou VVD stemmen. Rutte gewoon 8 jaar niets gedaan, NL afgebroken en nog zo groot in peilingen.

  Dat kan toch alleen maar fake zijn.

  Als je 1000 willekeurige mensen vraagt, door heel Nederland, op wie ze stemmen: ik denk dat nog geen 10% op de VVD stemt. 1 op de 10 mensen, maximaal.

Geef een reactie