JORIS DEMMINK IS HET ‘BREIN’ ACHTER DE MOORD OP PIM FORTUYN

EXTRA: HET WARE VERHAAL OVER MARIANNE VAASTRA IS NIET DAT VAN WIM DANKBAAR * CHRIS KLOMP IN THE OVERDRIVE IN PANIEK-POGING DANKBAAR KAPOT TE MAKEN * MICHA KAN PEROONLIJK GETUIGEN DAT HET VERHAAL VAN KLOMP VAN A TOT Z IS GELOGEN

OP 18 AUGUSTUS WORDT BESLIST OVER DE VERVOLGING VAN DEMMINK IN DE ‘TURKSE ZAAK’ * MAAR DAT IS SLECHTS 0,1% VAN ALLE MISDADEN VAN DEMMINK * ALS ‘CHIEF OPERATOR DEEP STATE’ ORGANISEERDE HIJ ZOWEL DE MOORD OP PIM FORTUYN ALS DIE OP THEO VAN GOGH, DAT DAN NOG NAAST ZIJN INGRIJPEN IN DE MOORD OP MARIANNE VAATSTRA EN HONDERDEN ANDERE ZAKEN

Eén reactie op “JORIS DEMMINK IS HET ‘BREIN’ ACHTER DE MOORD OP PIM FORTUYN”

  1. De Anjumer pensionmoorden. Timeline. Eind ’97. Modus operandi. Bedwelmen en inslaan hersens.Zaaksofficier: Gerard Veenstra, een jaar later doet hij de misbruikzaak Sexbierum.

    De vermoorde Belg Sonnemans woont in een filmstudio naast het pension … (een caravan, zie ook de moord op Suzanne Wisman). Vanuit Anjum gooi je stenen naar Kollum, bij wijze van spreken dan.

    Op 29 september 2012 wordt de in Dokkum geboren Durk Jelte Piersma vermoord door zijn partner/vriend, na eerst te zijn gedrogeerd. In 2010 wordt Sjoers Kooistra gezelfmoord.Een tijdje later wordt één van zijn Groningse werknemers, een man uit Assen geliquideerd, hij was een buurman van Chanel Naomi Eleveld.
    Beide mannen woonden in Ubbergen, beiden waren homoseksueel.

    En lieve lezers, satanische rituelen of drugs. Maak een keuze.

Geef een reactie