JORIS DEMMINK, PEDOFIELE MOORDENAAR

ER IS GEEN WEG MEER TERUG: HAAGSE ‘ELITE’ OPNIEUW EXPOSED ALS SATANISCHE EN SADISTISCHE MASSAMOORDENAARS * FANASTISCH DEBUUT VAN ERWIN LENSINK ALS NIEUWE MEDIA-REPORTER * CAMIEL EURLINGS NET ALS JORIS DEMMINK EEN SPIL BINNEN SATANISCH NEDERLAND * KAN HET ERGER? KAN HET BLOEDERIGER? JA, ALTIJD IN HET NEDERLAND VAN MARK RUTTE, HET HUIS VAN ORANJE EN JORIS DEMMINK

EXTRA: NA HET BEDROG VAN JUSTITIE MET JASPER S. OM DEMMINK CS. AF TE DEKKEN IS BART VAN U. IN DE ZAAK-BORST EEN STAP TE VER


Steeds duidelijker wordt het waarom Joris Demmink en Camiel Eurlings -en tal van anderen- moeten worden beschermd tegen elke prijs. We hebben al eerder gezegd: nog liever blazen Rutte en King Willem heel Den Haag op met honderdduizenden doden dan dat Joris of Camiel ooit voor de rechter zullen worden gebracht. Als Joris en Camiel vallen, is het einde verhaal voor de ‘elite’. Maar dat einde gaat er so wie so wel komen. We will be victorious! Erwin, bedankt!

2 Replies to “JORIS DEMMINK, PEDOFIELE MOORDENAAR”

 1. Betreft dit filmpje:
  Als ik over deze zaak spreek met mensen, vergelijk is Jasper Steringa altijd met Sander Vreeswijk, die hetzelfde delict pleegde met Millie Boele, maar slechts 3 jaar gevangenisstraf kreeg, omdat hij politie agent was/is. Jasper Steringa kreeg 20 jaar, want dat is een boer.

  Dit verder terzijde van de inderdaad ook voor mij overtuigende onschuld van Jasper Steringa, want deze 17 jaar extra gevangenisstraf is niet alleen omdat hij boer is, dus enorm gehaat door alle ambtenaren die nog liever sterven dan toegeven dat boeren al hun voedsel leveren, maar ook omdat dergelijke lange gevangenisstraf overtuigend moet werken op laffe romanisten, waar het huidig staatsbestel zich op baseert.
  De leugen regeert, want als de waarheid aan het licht komt, … leve de Geuzen.

 2. Kom ik op die website van Martin Vrijland, zie ik eerst een hoop nonsens van die niets wetende sensatie freak, dan 3 agressieve artikelen tegen Micha Kat.
  Alsof Sean Ross iets anders zou zijn dan wraak voor justitie corruptie die evengoed in Nederland plaatsvindt. Oja, Vlag van Zwitserland op het Bilderberg Hotel, Sean Roos maakt in ieder geval genoeg grappen, maar wanneer zal Martin Vrijland zelf ooit getuigen van enig gevoel voor humor? Die man heeft niets te vertellen!

  Nou, ik hoop dat Erwin u in ieder geval met respect behandelt Micha.
  Jij bent de man Micha, bij u komt men behalve een uitstekend gevoel voor humor, ook inzicht in politieke en pers zaken tegen.

  Ik heb zelf slechts aanvaringen gehad met de waxine licht werper op internet. Mijn beschuldigingen naar hem zijn, dat hij het Plakkaat van Vertalinge verkracht, dat DNA afname iets is waartegen men juist moet protesteren niet aanvragen, zo nog wat zaken. Is verder niet persoonlijk, respect voor het leven dat Erwin brengt in de brouwerij, maar is puur de intellectuele insteek. En dat botst nogal tussen ons twee. Op zich leuk voor publiek misschien, maar wij zelf worden alleen kwaad op elkaar.

  Martin Vrijland heeft geen recht u aan te vallen.
  Deze aanvallen zijn nooit inhoudelijk maar ad hominum voor zijn eigen reputatie.
  Dat gaat ie verliezen of verloor hij al.

  Succes met jullie samenwerking gewenst.
  We kijken uit naar jullie producties!

Geef een reactie