JOURNALISTIEKE HORROR: DE NAZI-PRAKTIJKEN VAN DE GROENE IN HET DEMMINK-DOSSIER

HOE IS HET MOGELIJK DAT HET MEEST MARGINALE MEDIUM VAN NEDERLAND DAT DOOR WERKELIJK GEEN HOND WORDT GELEZEN HET FELST PRO-DEMMINK EN PRO-PEDOFIELEN IS? * BIJ DE GROENE WERKEN TWEE JOURNALISTEN DIE MICHA HEEL GOED KENNEN EN NAUW MET HEM HEBBEN SAMENGEWERKT: WAAROM ZWIJGEN ZIJ ALS HIJ DOOR DE STAAT LANGZAAM MAAR ZEKER WORDT VERMOORD? * LEES HET HELE VERBIJSTERENDE VERHAAL OVER EVERT DE VOS EN IRENE VAN DER LINDE OP NRCOMBUDSMAN

10 Replies to “JOURNALISTIEKE HORROR: DE NAZI-PRAKTIJKEN VAN DE GROENE IN HET DEMMINK-DOSSIER”

 1. BIJ DE GROENE WERKEN TWEE JOURNALISTEN DIE MICHA HEEL GOED KENNEN EN NAUW MET HEM HEBBEN SAMENGEWERKT: WAAROM ZWIJGEN ZIJ ALS HIJ DOOR DE STAAT LANGZAAM MAAR ZEKER WORDT VERMOORD? *

  Van de week speelde je inzake Donk nog het algemeen belang balletje …. met dit artikel verlies je die credits weer.

  Wederom het gebruik van goedkoop stigmatiseren …….Nazi ( het is wat als men niet naar de pijpen danst van het pedante mannetje Kat …. ) lijkt me niet echt dat de Groenen nou nog op een heer Kat zitten te wachten ……

  Toch knap hoe je de hele wereld om je heen kan affakkkelen in kort tijdsbestek, en dan vervolgens je gaan afvragen waarom advocaten geen trek hebben om met je samen te wereken, en dit vervolgens over de boeg gooit dat de advocaten worden bedreigd door het OM. Dit verkoopt natuurlijk beter …..

 2. “”WERKEN TWEE JOURNALISTEN DIE MICHA HEEL GOED KENNEN EN NAUW MET HEM HEBBEN SAMENGEWERKT:””””

  schijnbaar hebben ze je toen goed leren kennen, en waren al klaar met je ….

  “”WAAROM ZWIJGEN ZIJ ALS HIJ DOOR DE STAAT LANGZAAM MAAR ZEKER WORDT VERMOORD?””” ja en ondertussen leef je aardig tijdje zonder dat je een strobreed in de weg wordt gelegd, de meeste grappen heb je uitgehaald terwijl je in dienst was van familie Poot en je een aardig bedrag verdiende.

  Opgegeven moment kom je al je achterlijkheid weer tegen

 3. Bij politieke partijen als de PSP vanaf medio jaren ’60 ook een neiging richting tamelijk vergaande sexuele omgang met kinderen. Daar werd ook vaak De Groene gelezen. Soort huisblad daar. Die Van der Linde doet me een beetje aan dergelijke figuren denken. Vaak ook “kunstenaars” van het (psychopathische) Andy Warhol, Keith Haring e.d. type.
  Onder een ‘mask of sanity’ van warme sociale betrokkenheid, zit dan in werkelijkheid een knoeiend anti-sociaal bizar ijskonijn:

  =========================
  Binnen de Duitse Grünen heeft ook een pedofiliekwestie gespeeld, maar dat is min of meer wel netjes afgekocht. Daar had zich o.a. Cohn-Bendit in het verleden rare dingen met kinderen gedaan. Over de pedofilie-infiltratie in de Duitse Groenen is een studie verricht in opdracht van het partijbestuur. Ook bij de FDP is een enkele pedofiel betrapt.

 4. De Groene Amsterdammer. Ooit een abonnement erop cadeau gekregen. Het vod was bijna niet te lezen: de helft was volgeschreven door studentjes van een of andere journalistencursus van de Erasmusunief in Rotterdam. Niet te lezen zo klungelig en simplistisch. De andere helft was hetze in dienst van de VS en de NATO tegen Poetin, de Russen en andersdenkenden. Helaas hadden we geen kat of kanarie want de Groene was ideaal geweest voor de kattebak of de bodem van de kooi.
  Ik denk dat de Groene getrouw de gedachtenwereld weerspiegelt van weldenkend Nederland. Op dit moment is Nederland een gelijkgeschakeld land van NSB’ers, verklikkers, collaborateurs, meelopers, profiteurs, opportunisten, graaiers, patjepeeërs en geëxalteerde aanhangers van een achterlijk geloof.
  Voor wie een beetje kan nadenken is geen plaats, want daarvoor is Nederland te gevaarlijk: Micha Kat, Arthur van Amerongen, niet zo lang geleden nog Gerrit Komrij etc. WF Hermans moest ook al weg, Slauerhoff (“In Nederland wil ik niet wonen”), Busken Huet, Douwes Dekker, PA Daum.
  Sinds Nederland wordt geregeerd door de Neporanje’s en hun schoenpoetsers is het land eigenlijk onleefbaar voor intellectuelen.
  Het is niet anders.

 5. Dus de msm en buuren zagen evenals Kat ook de radicalisaties der Bevolking door de staat wet media en politiek geinduceerd aankomen

  Heden: tevens houdt de msm al heel de week de mond over dat er grote rellen en opstanden op moment in Engeland en Frankrijk zijn..dié radicalisaties door de eucommisie en overheden opzettelijk verwekt …en inderdaad hele regens brandbommen vliegen inderdáád! Weer een voorspelling van Katstradamus uit gekomen..

 6. Ingekomen bericht:

  Geachte heer Kat,

  Ik heb maart 2015 een mail naar de auteur Van Buuren van het artikel in De Groene Amsterdammer gestuurd. Ik kreeg onderstaand antwoord terug. Ik heb deze in mijn archiefmap opgedoken.
  Het heeft mij ook dat verbaas dat een voormalig verzetskrant als Vrij Nederland een pro-Demmink standpunt huldigt. Ik weet niet wanneer dit zich eindelijk eens gaat keren.

  Hierbij geef ik u nog de link naar de recente uitspraak van rechtbank Amsterdam inzake verschoningsrecht van o.a. F. Teeven.
  https://www.rechtspraak.nl/Organisatie-en-contact/Organisatie/Rechtbanken/Rechtbank-Amsterdam/Nieuws/Paginas/Voormalig-CID-officier-en-politieman-geen-verschoningsrecht.aspx
  en
  http://deeplink.rechtspraak.nl/uitspraak?id=ECLI:NL:RBAMS:2016:2584

  Op sommige punten moet de rechtbank dus toch toegeven aan de terechte wens om openbaarheid van zaken te geven in deze hele slepende affaire. Ik hoop dat ik dit zelf nog zal meemaken, dat zullen we dan nog zien.

  Groeten,
  Jozef van Kessel,
  Eindhoven
  (bestuurslid politieke partij De Groenen)

  PS: Binnen de Duitse Grünen heeft ook een pedofiliekwestie gespeeld, maar dat is min of meer wel netjes afgekocht. Daar had zich o.a. Cohn-Bendit in het verleden rare dingen met kinderen gedaan. Over de pedofilie-infiltratie in de Duitse Groenen is een studie verricht in opdracht van het partijbestuur. Ook bij de FDP is een enkele pedofiel betrapt.

  From: Buuren, G.M. van
  Sent: Friday, March 6, 2015 4:02 PM
  To: ‘Jozef van Kessel’
  Subject: RE: artikel De Groene Amsterdammer 26 februari 2015

  Geachte heer Van Kessel,

  Dank voor uw mail. In het artikel in De Groene omschrijf ik complotdenkers als grotendeels betrokken burgers die met hun boosheid over bepaalde zaken geen kant meer op kunnen. Ook stel ik dat het risico op een gewelddaad van een enkeling niet is uit te sluiten, maar dat dat om uitzonderingen en/of incidenten gaat. In mijn ogen gaat het dus absoluut niet om potentiële terroristen. Bij mijn weten staat nergens in het artikel dat ik ervan uitga dat dhr. Demmink (strafrechtelijk) niets te verwijten valt. En vrees niet, u komt niet op mijn lijst van potentiële van terroristen. Die heb ik namelijk niet.

  Met vriendelijke groeten,
  Jelle van Buuren

  From: Jozef van Kessel [mailto:vnkessel@dse.nl]
  Sent: woensdag 4 maart 2015 13:01
  To: Buuren, G.M. van
  Subject: artikel De Groene Amsterdammer 26 februari 2015

  Geachte heer Van Buuren,

  Met enige verbazing heb ik uw artikel in De Groene Amsterdammer gelezen over complotdenken. Gezien uw functie framet u op deze manier alle complotdenkers als potentiële terroristen. Ik denk dat u hiervoor onvoldoende wetenschappelijke onderbouwing aanlevert.
  Wat ik ook kwalijk acht is dat u er meteen van uitgaat dat de heer Joris Demmink strafrechtelijk niets te verwijten valt. Uit een recent artikel in het AD bleek dat Demmink wel degelijk gelogen heeft over bepaalde reizen naar het buitenland. En ook al zou hij in strafrechtelijke zin voor die zaken bij verjaring worden vrijgesproken, dan nog laadt hij de verdenking op zich dat hij de rechtsgang willens en wetens heeft beïnvloed. Dit staat bekend als ambtelijke corruptie, en dat is eveneens een strafbaar feit (dit moet tzt uiteraard ook via de gebruikelijke rechtsgang worden afgehandeld).

  De belangen die u verdedigt in uw artikel zijn verder geheel voor uw persoonlijke rekening. Ik neem aan dat ik met deze kritiek op uw lijsten van potentiele terroristen kom te staan, maar dat risico neem ik dan maar.

  Hoogachtend,

  dhr. J.M. van Kessel

Geef een reactie