JOURNALISTIEKE ‘LEGENDE’ SYTZE VAN DER ZEE TEGEN MARCEL GELAUFF: ‘MISSTANDEN AAN DE KAAK STELLEN, DAAR GAAT HET OM!’

JOURNALISTIEK GAAT OM HET CONTROLEREN VAN DE MACHT EN NIET OM HET IN SAMENSPANNING MET DIE MACHT KAPOT MAKEN VAN COLLEGA’S DIE DE JOURNALISTIEK NOG SERIEUS NEMEN ZOALS MARCEL GELAUFF DOET * DE NOS IS NU OFFICIEEL GEEN JOURNALISTIEKE ORGANISATIE MEER MAAR EEN MINISTERIE VAN VOLKSVOORLICHTING * LEES HET HELE INTERVIEW MET SYTZE VAN DER ZEE OP DE SITE VAN VRIJ NEDERLAND

[wp_ad_camp_1]

Het interview is in feite niets meer dat een zielige en nostalgische poging de ‘romantiek’ van het journalistenvak oude stijl te laten herleven in deze krankzinnige tijden van complete collapse van alles waar de journalistiek ooit voor stond. De ‘journalistieke legende’ Van der Zee komt uiteraard met geen woord te spreken over de nieuwe media die wel proberen de fakkel brandende te houden zoals deze site. De man heeft werkelijk geen enkel benul van wat er speelt anno 2018. Maar toch. Als hij zegt dat het allemaal gaat om ‘het aan de kaak stellen van misstanden’ heeft hij natuurlijk gelijk. Is kindermisbruik in de top van Justitie zo’n misstand? Vrij Nederland durft het niet te vragen. Maar volgens Marcel Gelauff van de NOS is het in elk geval geen misstand. Sterker: in zijn ogen is het een misstand als een journalist daarover schrijft of zelfs als hij er onderzoek naar doet zoals Jeroen de Jager en Micha Kat! We hebben Gelauff tot het einde van deze week gegeven om met een aanbod te komen over hoe Micha wordt opgenomen in de nepnieuws-show van 5 maart. Stay tuned!

4 Replies to “JOURNALISTIEKE ‘LEGENDE’ SYTZE VAN DER ZEE TEGEN MARCEL GELAUFF: ‘MISSTANDEN AAN DE KAAK STELLEN, DAAR GAAT HET OM!’”

 1. Inderdaad. Daar is journalistiek voor. Maar wel journalistiek gebaseerd op feiten, niet op aannames en weggelaten feiten zoals u doet en wat door critici ook met enige regelmaat aantonen.

 2. En als u ineens werkelijk (!) mocht inzien dat het tussen u/de NORMALE mens en “binnen de staat onherkend geïnfiltreerde psychopaten”, griezelig genoeg, ECHT om LEVEN of (afgrijslijke HORROR)DOOD gaat:

  BENADER RONALD VAN RAAK VAN DE SP of, wellicht met méér kans op enig positief succes…..: PIPO DE CLOWN VAN MAMALOE met het verzoek om de ‘dead inside’ psychopathische “‘deep state’ in de staat” adequaat en finaal de kop in te drukken……voordat we in verbijsterende chaos en kernstraling op gigantische LIJKENBERGEN EN ROKENDE PUINHOPEN zitten.

  Dit is het deskundig advies/plan van aanpak (iedereen is immers psycholoog en vooral forensisch psycholoog…) van een op latere leeftijd door de omheining van de latijnse school (uit)gebroken leraar LATIJN, die het hoogstpersoonlijk voor elkaar heeft gebokst, om in die staat (relatief lichtjes en “met oranje haarlak bedreigend naar psychopaten spuitend”) in aanvaring te komen met de vanaf 1945 projectmatig uitgebouwde, extreem naargeestige (USA/GB vazal) PB BV ‘deep state’:

  Mensen, word nu niet helemaal rete-gek van de (als je niet helemáál bewusteloos -gemanipuleerd- bent: TERECHTE) verstikkende en verpletterende angst en paniek, maar…..

  BENADER PIPO DE CLOWN VAN MAMALOE (of Ronald van Raak van de SP) als uw leven u lief is!!!

  ‘I kid you not’, in Godsnaam, we zitten hier in de allerzwaarste puree die je staatkundig bedenken kunt, een volbloed psychopathocratie onder een ‘mask of sanity’ van “vrije” verkiezingen, naar USA/GB model:

  BENADER PIPO DE CLOWN voordat het te laat is!!!

 3. Is een door psychopaten in Prins Bernhard BV gevormde staat in de staat die de Trias Politica in feite buitenspel zet een misstand of zijn het meerdere misstanden op elkaar gestapeld?

  Zoals de voor psychopaten kenmerkende getrapte leugen……

Geef een reactie