JULIAN ASSANGE NU VIJF JAAR IN HIDEOUT: STEUN DE KLOKKENLUIDERS EN DE WAARHEIDS-JOURNALISTEN WERELDWIJD!

VRAAG HET REKENINGNUMMER VAN MICHA’S STICHTING OP VIA drsmkat@yahoo.com EN STEUN DE KLOKKENLUIDERS EN DE WAARHEID

ZOWEL JULIAN ALS MICHA WORDEN VERVOLGD DOOR DE CRIMINELE NWO OP BASIS VAN VERZONNEN ‘DELICTEN’ * MICHA EN JULIAN VOEREN DEZELFDE STRIJD MAAR WERKELIJK NIEMAND STEUNT MICHA * DAT HEEFT ER ZEKER MEE TE MAKEN DAT MICHA STRIJDT TEGEN DE PEDOFIELEN, EEN GROEP ZO MACHTIG DAT VRIJWEL NIEMAND IN BEWEGING DURFT TE KOMEN

[wp_ad_camp_1]

Listed participants in Sunday’s anniversary events include Patti Smith, Brian Eno, PJ Harvey, Noam Chomsky, Yanis Varoufakis, Ai Weiwei, Vivienne Westwood, Michael Moore and Ken Loach. Het is een mooie grap: terwijl Julian wordt gesteund door vele kopstukken verkommert hij in een zweethokje in Londen; Micha wordt door werkelijk niemand van ‘naam en faam’ gesteund -integendeel; hij wordt louter beschimpt en voor gek verklaard- maar hij zuipt zich elke dag op kosten van zijn ‘donateurs’ klem aan de Guinness in Ierland en ligt te naaien in de duurte bordeels van Ierland! Het kan verkeren. Wie is nou de slimmere klokkenluider, Micha of Julian? Nee effe serieus mensen: waar het natuurlijk om gaat is dat de vrije pers en de journalistiek de afgelopen tien jaar volledig zijn verwoest. Micha en Julian en enkele anderen zijn de laatst overgebleven journalisten van de ‘oude garde’. Is -vrij naar Asterix en Obelix- heel de wereld in handen van de pedo-journalisten en de Hansjes Nijenhuis? Nee: twee plekjes blijven moedig weestand bieden: de ambassade van Ecuador in Londen en Micha on the run in Ierland. Steun hen! Laat Micha doorzuipen en door-neuken OP UW KOSTEN!!!! (Joris Demmink mocht dat toch ook??? LOL) Het is immers in uw eigen belang! Een van de belangrijkste redenen dat niemand Micha steunt is natuurlijk ook dat hij Nederlander is. Werkelijk NIEMAND interesseert zich voor wat in Nederland gebeurt. Zo heeft Micha tientallen keren aandacht proberen te vragen voor de zaak-Demmink bij Davod Icke en Alex Jones maar hij kreeg zelfs nooit een reactie! En dat terwijl Micha nota bene bekend is bij Alex Jones en op zijn site heeft gepubliceerd [o.a. dit baanbrekende stuk]! Het heeft ook te maken met de jaloezie en de domheid van Micha’s Nederlandse ‘medestanders’ die steeds hebben geprobeerd -en dat nog doen- persoonlijk gewin te boeken door met zijn werk aan de haal te gaan waarbij ze in plaats van Micha te bedanken hem proberen de demoniseren. Wat is Nederland toch een walgelijk land! wat ben ik blij met mijn Guinness en mijn bordelen! Nee, dat van de bordelen is natuurlijk een joke. In Ierland zijn geen bordelen.

2 Replies to “JULIAN ASSANGE NU VIJF JAAR IN HIDEOUT: STEUN DE KLOKKENLUIDERS EN DE WAARHEIDS-JOURNALISTEN WERELDWIJD!”

 1. Met een paar duizend (vastberaden) man rol je het hele walgelijke stinkzaakje zo op. Maar Nederlanders zijn zulke wezenloze bekrompen mufkeutels.

  Ik geloof dat er nog fatsoenlijke mannen bij leger en politie dienst doen, maar die zijn zodanig diep gebrainfuckt dat ze echt denken dat PB BV de Staat der Nederlanden is en dat zij natuurlijk goed bezig zijn.

  Ze zouden hun eigen vader nog neerschieten om eertijds bijv. Friso van Amsberg te beschermen.

 2. Nee, dat van de bordelen is natuurlijk een joke. In Ierland zijn geen bordelen
  ==========================
  En als ze er wel zouden zijn ben je echt gek om je daar aan je eigen lichaam te gaan bezondigen met iemand die iets verkoopt wat niet van haar is.

  Matt Meldon komt in het interessante hoorspel “De Gesluierde Planeet” uit 1970 al tot de eindconclusie: “De totale nucleaire holocaust is wat jullie inderdaad verdienen, laffe weerzinwekkende aterlingen” (iets dergelijks althans).

  https://archive.org/details/MattMeldonCyclus1970-DeGesluierdePlaneet

Geef een reactie