JUSTITIE BLIJFT MICHA-CLAIM SABOTEREN; MICHA GAAT PEDO-KAART SPELEN TEGEN WESTENBERG

ER HAD AL LANG EEN DATUM MOETEN ZIJN VOOR DE PLEIDOOIEN IN HET HOGER BEROEP VAN DE MICHA-CLAIM * JUSTITIE BLIJFT TE ZAAK SABOTEREN EN MANIPULEREN ZOALS ALLE MICHA-ZAKEN * ALS DE STAAT NIET MET EEN AANBOD KOMT GAAT MICHA DE PEDO-KAART UITSPELEN EN DE BANDEN BLOOTLEGGEN TUSSEN WESTENBERG EN DEMMINK

Justice delayed is justice denied. Steeds weer proberen de paranoide pedofielen bij Justitie net te doen alsof vervelende zaken niet bestaan door ze gewoon niet te laten voorkomen. De Micha-claim is hiervan een uitstekend voorbeeld. Juist omdat de zaak voor Micha reeds is gewonnen en zelfs de 1000 ‘briljantste’ aansprakelijkheids-deskundigen geen argument meer kunnen bedenken waarom Micha niet schadeloos moet worden gesteld voor de criminele terreur van de voormalige top-rechter, wordt de zaak uitgesteld en uitgesteld en uitgesteld… Als de Staat niet met een aanbod komt, heeft Micha geen andere keus dan de ‘pedofielen-kaart’ ter zitting uit te spelen en de banden bloot te leggen tussen Westenberg, Kalbfleisch en Demmink om aldus aan te tonen dat het de pedofiele ex-SG is die ook in deze zaak weer aan de knoppen zat. Daarnaast dient de vraag zich aan: wat waren de banden van Westenberg met de Haagse pedo-rechters en met pedo-kindermoordenaar Stolk die jarenlang zijn rechtstreekse superieur was?

5 Replies to “JUSTITIE BLIJFT MICHA-CLAIM SABOTEREN; MICHA GAAT PEDO-KAART SPELEN TEGEN WESTENBERG”

 1. Steeds weer proberen de paranoide pedofielen bij Justitie net te doen alsof vervelende zaken niet bestaan door ze gewoon niet te laten voorkomen.
  ——————
  Narcisten en psychopaten worden niet voor niets “de optelsom van WARE krankzinnigheid” genoemd.

  Als zij beweren dat gras meestal blauw is en de lucht groen, dan MOET iedereen dat ook vinden, want anders……

  Psyhopaten voelen zich geloof ik inderdaad afgeperst en bedreigd door een “ongeleid projectiel” als ze eens NORMAAL zouden moeten doen wat een normale overheid moet doen of had moeten doen…..zoals: SS hoogverraders en walgelijke ijskoude vuchtelingenkamp afslachters (internationaal) vervolgen, loyaal zijn aan integere collega’s, de Trias Politica niet ondermijnen, geen vals getuigenis afleggen/de zaken omdraaien om zelf met smeerlapperijen weg te komen (‘making YOU the culprit’), steeds ECHT waarheidsvinding nastreven, de Staten Generaal niet corrumperen tot pure dekmantel voor 100% narcisten enz. enz.

 2. Dus eigenlijk ga je justitie afpersen als ik het goed begrijp. Het lijken wel een stel criminelen daar niet van, maar of afpersen handig is.

 3. PEDRO GAAT LEK-KAART UITSPELEN WANNEER PAAY ALSNOG BUITEN DE LIJNTJES PLAST?!;

  “Het begon toen ze in de zomer van 2015 contact zocht met TV-persoonlijkheid Stal-lion B. de Dick (alias van R. de Vries), wiens ex en stiefdochter al jaren actief waren binnen de Amateur-porno-industrie. Voor hen was het de gewoonste hobby om verregaande dier, scat & pedoseksueel gerelateerde handelingen op beelddragers vast te leggen. Patricia weet nu als geen ander hoe het is als zulke beelden buiten haar keelgat om zomaar naar elders toe overstromen. Echter de zoektocht naar de dader die haar video’s verkocht heeft tot nu toe maar weinig houvast opgeleverd. Misschien omdat ze zelf degene was die het verspreidde? Dat beweert althans een ingewijde van een geheime seks genootschap waartussen Patricia geadviseerd door HEM binnen zou zijn geïntroduceerd…” BRON

 4. Berkenbosch van het copy/paste blogje Boublog heeft nog nooit een letter gewijd aan die flauwekul van Riouwstraat (zoek maar) en als ze er al een mening over heeft is het niet meer dan een mening, en nog eentje van vorig jaar ook. Dus ‘steunt’ moet verleden tijd zijn. Hofstede heeft gelijk: slecht journalistiek broddelwerk. En laat ‘werk’ ook maar weg.

Geef een reactie