‘JUSTITIE TREEDT KEIHARD OP TEGEN JOURNALISTEN DIE MISSTANDEN NAAR BUITEN BRENGEN’

BREAKING: HERMAN BOLHAAR IS NOG STEEDS ZIEK THUIS, ZO WORDT JUIST BEVESTIGD DOOR HET PARKET-GENERAAL IN DEN HAAG * LEES OP HHC ‘DOMINOMUS‘ OVER DE IMPLOSIE VAN DE ZWARTE MAFIA

[wp_ad_camp_1]

De kop van dit artikel is een vrije interpretatie van de meest explosieve zin uit de ‘klokkenluidersbrief‘ vanuit het OM die voor Anouchka van M. reden was snel de biezen te pakken. Deze zin luidt: Binnen Justitie (OM en ZM, mk) wordt keihard opgetreden tegen mensen die, buiten de leiding om, mensen in de politiek op de hoogte brengen van misstanden. In ligt geheel in lijn met deze constatering dat Justitie ook ‘keihard optreedt’ tegen de journalisten die deze misstanden naar buiten brengen zoals Micha. Dat ‘keiharde optreden’ is uiteraard tevens ‘onrechtmatig optreden’ zoals in de zaken tegen Micha ad nauseam is gebleken. Justitie houdt thans de hoger beroepen tegen waarin Micha zijn veroordelingen van tafel kan spelen e/o zet dermate krankzinnig partijdige rechters in (zoals ouderling Abbink) dat reeds alleen hiermee de onschuld van Micha wordt aangetoond. Tevens staat nu vast dat de vervolgingen van Micha afkomstig zijn en worden geleid door een organistatie -het OM- dat tot in de kern crimineel is. Hiermee verliest het OM automatisch de ontvankelijkheid in alle zaken tegen Micha -zaken die niet zijn begonnen omdat Micha de ‘crimineel’ zou zijn, maar precies omgekeerd: omdat het OM zelf crimineel is.

3 Replies to “‘JUSTITIE TREEDT KEIHARD OP TEGEN JOURNALISTEN DIE MISSTANDEN NAAR BUITEN BRENGEN’”

  1. Binnen Justitie (OM en ZM, mk) wordt keihard opgetreden tegen mensen die, buiten de leiding om, mensen in de politiek op de hoogte brengen van misstanden.
    ===============

    Kun je nagaan als je als ambtenaar onder V (& W) teg. I & M proces-verbaal moet opmaken van zoiets als “Dresden” en dan prins Bernhard en z’n nieuw verworven Amerikaanse en Britse “vrinden” in de armen loopt, die nu juist -getuigend van een héél democratische inslag- met oorlogsMISDRIJVEN van de “overwinnaar” willen wegkomen…….

    Daar is dit nog maar klein grut bij!

  2. “die, buiten de leiding om, mensen in de politiek op de hoogte brengen van misstanden. ”

    Ook Twitter Accounts van Burgers worden dan binnen het uur door ministerie van justitie geblokt

Geef een reactie