KAMIKAZE-ACTIE HORROR-VIROLOOG OSTERHAUS

BREAKING! LAATSTE NIEUWS VAN HET VACCINATIE-FRONT: DE ‘VACCINATE ALL CHILDREN-ACT 2015′ IN DE VS * DEZE GAME WORDT BIKKELHARD GESPEELD * NEDERLANDERS KOM IN VERZET TEGEN DE OSTERHAUS-MAFIA, HET KAN NU NOG!

BREAKING: DE VACCINATIE-MAFIA KIEST NU VOOR DE VLUCHT NAAR VOREN MAAR WORDT COMPLEET AFGEMAAKT, ZELFS IN DE TELEGRAAF * NU IS HET HELEMAAL DUIDELIJK: VACCINATIE IS KEY BINNEN DE NWO EN MOET WORDEN DOORGEDRUKT TEGEN ELKE PRIJS * COMING UP: DE OVERHEID STOPT DE VACCINS STIEKEM IN ONS WATER EN ONS VOEDSEL

AB OSTERHAUS ZAL BINNENKORT NET ALS NAZI-ARTS MENGELE MOETEN VLUCHTEN NAAR MAXIMA’S ARGENTINIE

Het aantal in your face-jes is niet meer bij te houdel lately. Time is running out voor de NWO en de Bilderbergers, lijkt het wel. Horror-viroloog en mega-massamoordenaar Ab Osterhaus [files KLOL] kiest nu (moet nu kiezen) voor de vlucht naar voren en roept op tot het vaccineren van de hele Nederlandse jeugd. Opmerkelijk is dat de naam Osterhaus inmiddels zo besmet is geraakt, dat hij de oproep tot massamoord niet meer zelf kan ondertekenen omdat dan het hele Nederlandse volk direct in opstand komt. Thans wordt ene prof. dr. Chris Meijer van het VU medisch centrum naar voren geschoven. Maar hier blijkt dat het wel degelijk ome Ab is die aan de holocaust-knoppen zit.

Geef een reactie