KAN ER NOG EEN REFERENDUMPJE WORDEN UITGEPERST OVER DE OORLOG IN SYRIE? NIET? OOK GEEN PEILING VAN MAURICE?

DE VRAAG DIE GEEN ENKEL MSM-MEDIUM (OOK GEENSTIJL NIET) DURFT TE STELLEN: HOE ZIT HET MET DE STEUN VAN HET NEDERLANDSE VOLK AAN DEELNAME AAN EEN NIEUWE ‘COALITION OF THE WILLING’ OM ONDER ‘LEIDING’ VAN DE CORRUPTE EN CRIMINELE PEDOFIELEN VAN HET ONDERSTE STEEN-KABINET RUTTE III OPNIEUW EEN LAND IN HET MIDDEN-OOSTEN NAAR DE STEENTIJD TE BOMBARDEREN? * IETS VOOR NOG EEN REFERENDUM OP DE VALREEP? * OF ALS DAT NIET KAN, DAN PLEASE EEN PEILINKJE VAN DE ‘GEHEEL ONAFHANKELIJKE’ DOOR ISRAEL AANGE MAURICE DE HOND?

Eén reactie op “KAN ER NOG EEN REFERENDUMPJE WORDEN UITGEPERST OVER DE OORLOG IN SYRIE? NIET? OOK GEEN PEILING VAN MAURICE?”

  1. Als psychopaten niet gestopt worden gaan ze gewoon op dezelfde ‘pure evil’ weg door.

    Daarom kende Nederland het vuurpeloton nog voor dit type fundamentele hoogverraders.

    Maar als ja dan niet consequent bent en toch achter een kwaadaardig en proactief liegende, manipulerende en de boel naar zijn hand zettende psychopaat gaat aanhuppelen die zich van (VERZWEGEN) SS/SA/Abwehr Mann etc. etc. (typisch) flabbergasting ineens “heeft bekeerd” tot Führer van het illegale (!) Nederlandse verzet te Londen….alsof het niets is……ja dan vraag je er eigenlijk om dat het van kwaad tot erger wordt!!!

    Je enige excuus is eigenlijk, dat je de verraderlijk gemaskeerde ‘alien mindset’ van psychopaten nooit hebt begrepen…..

Geef een reactie