KAN HET NOG ERGER? CRIMINELE PEDO-ORGANISATIE KPMG GEINFILTREERD IN ZWARTE MAFIA

NU BLIJKT -HET WAS NATUURLIJK TE VERWACHTEN- DAT KPMG [FILES KLOL] WAARVAN PARTNER LEO VAN GASSELT DE BOOT ‘LEVERDE’ WAAROP MANUEL SCHADWALD WERD VERMOORD DIEP IS GEINFILTREERD IN DE RECHTERLIJKE MACHT * KPMG-MOL BINNEN HAAGSE GERECHTSHOF WAAR NOG STEEDS DE ‘GRAFFITI-ZAAK’ VAN MICHA LOOPT

[wp_ad_camp_1]

Kan het nog smeriger? Eerst ‘pest’ KPMG uit puur racisme een Marokkaanse ficalist de tent uit en dan, als deze fiscalist zijn recht probeert te halen, wordt dat belet door een KPMG-mol binnen de rechterlijke macht! Hiermee gaat de zwarte mafia opnieuw keihard op de plaat. Pure smerige verraders en criminelen, die rechters! O nee: Ybo ‘Baybasin’ Buruma heeft recent nog gezegd dat er geen corrupte rechters bestaan! Mensen, mensen, het is onderhand niet meer te bevatten wat ’s lands rechters ons voorschotelen aan corruptie! Steve Brown laat zijn licht er ook over schijnen. En kondigt tevens een mega-scoop aan over Camiel Eurlings: Binnenkort schokkende video beelden waarom de persoonlijke huisvriend Eurlings van King Willem met grof geweld een oorlel aftrok van zijn voormalige callgirl. En een Moordaanslag op drs. Micka Kat die niet onderzocht wordt door Justitie en doodgezwegen door de Staats-NOS van Marcel Gelauff aka “Adolf Eichmann van de Pers”, één van de aartvijanden van Kat.

3 Replies to “KAN HET NOG ERGER? CRIMINELE PEDO-ORGANISATIE KPMG GEINFILTREERD IN ZWARTE MAFIA”

 1. Een ieder zal het wel gehoord hebben, maar toch interessant om er eens iets verder in te duiken. Volker Beck lid van de Duitse Grünen, heeft voorlopig alle Ämbter neergelegd.

  Het meest actuele en vrij recent zijn drugs en is de aanleiding van zijn terug treden, maar iets verder terug, -u kunt het overal vinden- is die zelfde politicus al in opspraak geraakt ivm pedofilie.

 2. JA: Het kan dus nog smeriger!

  ‘Psychopaths suddenly turn tables around (absolutely flabbergasting unashamed) and make YOU the culprit’

 3. Ondertussen “Dr. Strangelove” (Love the bomb) van de NAVO (bekend van ijskoude medeplichtigen aan de walgelijke, gigantische gruwelmoord op Dresden en de dito ijskoude karaktermoord op mr. Willem Aantjes om raketten met atoomkoppen bij de vazallen in Europa geplaatst te krijgen: de psychopaten Allen Dulles en diens fundamenteel liegende opvolgers en de alle gekte overschrijdende Bernhard zur Lippe Biesterfeld), door de bocht:

  ==============
  NOS
  De Russische president Poetin creëert
  met opzet een vluchtelingencrisis om
  Europa in moeilijkheden te brengen.Dat
  heeft NAVO-opperbevelhebber generaal
  Breedlove gezegd.

  De Amerikaanse generaal zegt dat Poetin
  en het regime van Assad de Syrische
  vluchtelingen inzetten als wapen tegen
  Europa.Ze bombarderen burgerdoelen in
  Syrië om paniek te veroorzaken zodat de
  mensen vluchten,zei Breedlove.

  Verder zei de generaal dat IS zich “als
  een kanker verspreidt” onder migranten
  die Europa binnenkomen.Breedlove zei
  ook dat Rusland nog volop bezig is met
  het destabiliseren van Oekraïne.
  =====================

Geef een reactie