KAN HET NOG KRANKZINNIGER? HAAGSE RECHTERS KREGEN SPECIALE ‘TRAINING’ OM WILDERS TE ‘BERECHTEN’

NEDERLANDSE RECHTSTAAT WORDT VAN CORRUPTE PEDO-BENDE TOT EEN KOMISCHE FARCE * HAAGSE RECHTERS VAN HOGERHAND GEDWONGEN WILDERS TE BERECHTEN EN EEN SPECIALE ‘WILDERS-TRAINING’ TE VOLGEN * DIT IS EVIDENT ONRECHTMATIG EN ONWETTIG MAAR WHO CARES IN HET LAND VAN DEMMINK EN RUTTE? * WILDERS-PROCES WORDT GEHOUDEN IN MAFIA-COMPLEX OP SCHIPHOL ‘OM VEILIGHEIDSREDENEN’

[wp_ad_camp_1]

De drie rechters die de zaak gaan voeren hebben een aparte mediatraining gehad. Daarin is ze aangeleerd hoe ze zo natuurlijk mogelijk over kunnen komen op televisie en hoe ze in begrijpelijke taal kunnen spreken over de beschuldigingen tegen Wilders. De PVV’er staat terecht voor belediging en aanzetten tot discriminatie en haat.
Dat meldt DenHaagFM.Nl. Tevens lezen we daar dat ‘geen enkele rechter Wilders wilde vervolgen’. De rechters zijn dus ‘van hogerhand’ aangewezen en gedwongen tot het volgen van de speciale Wilders-training. Het gaat alle begrip te boven dat rechters voor een individuele zaak een speciale ’training’ krijgen. Dat is in strijd met werkelijk alle fundamentele uitgangspunten van onze rechtstaat waarin iedereen nog steeds gelijk behandeld -en berecht- zou moeten worden, precies de reden waarom Vrouwe Justitia een blinddoek om heeft. De vraag is nu of de Micha-rechters ook een speciale ‘Micha-training’ krijgen. En de Baybasin-rechters een op maat gesneden ‘Baybasin-training’ waarin ze leren in ‘begrijpelijke taal’ uit te leggen dat de telefoontaps helemaal niet zijn vervalst. Nederland is een gekkenhuis geworden. Nee, erger nog. Een huis vol met krankzinnige pedofielen.

5 Replies to “KAN HET NOG KRANKZINNIGER? HAAGSE RECHTERS KREGEN SPECIALE ‘TRAINING’ OM WILDERS TE ‘BERECHTEN’”

 1. “”dat ‘geen enkele rechter Wilders wilde vervolgen’””” lijkt me niet zo gek heer Kat aangezien heer Wilders een aantal fans heeft die zich misschien hun toorn bij ongeriefen van een aantal uitspraken van rechters aangaande Wilders zich niet kunnen beheersen en dus vervolgens de rechters allerlei teksten/mails en anders over zich heen krijgen waar je als rechter vervolgens niet vrolijk van word. En dus erg logisch is dat ze niet in de rij staan om dit klusje te klaren.

  Elke jan doedel snapt dat ….maar heer Kat niet, die draait het verhaal naar zijn eigen straatje.

  Tevens geldt dit voor de media training, aangezien de taal die de rechters gebruiken bij hun besslissingen niet altijd begrijpbaar zijn voor een bepaald slag volk, en dus extra duiding nodig heeft …….

  Micha training ………… ach die zet zichzelf wel aan de kant, het heeft alleen zijn tijd nodig. Overigens zijn PVV ers wel de typische doelgroep waar jij het meeste kan bereiken qua donaties.
  Behalve op een vlak is het wat lasting, met je anti houding naar homo s die je regelmatig in het geheel in het pedo hoekje trapt.

 2. Voor psychopaten is de ’trias politica’ sowieso een lachertje voor de bühne.

  ‘Dead inside’ wil absolute (!) macht en controle over leven en dood.

  Daartoe communiceren ze op ONDERLINGE frequentie, als het ware met een voor het normale menselijk gehoor onhoorbaar hondenfluitje.

  Een “democratische psychopaat” is het non plus ultra van een contradictio in terminis.

  Democratie is voor slimme psychopaten een prima glibbergladde dekmantel, kwaadwillend inspelend op de massa met een IQ van 95 gemiddeld en dito matige emotionele intelligentie.

 3. Nederland is een gekkenhuis geworden. Nee, erger nog. Een huis vol met krankzinnige pedofielen.
  =================

  Gelukkig camoufleren ze zichzelf met diverse dekmantels ‘of sorts’ zodat niemand met een normale ‘mindset’ maar een begin van een clou heeft.
  Als je niet oppast wordt deze “optelsom van ware krankzinnigheid” door de goegemeente aanbeden als het Gouden Kalf.
  Totdat ze bijv. een waterstofbom op hun kop krijgen.

Geef een reactie