KAN HET NOG KRANKZINNIGER? NA DE ‘VEEBOER’ (JASPER S.) EN DE ‘PSYCHOPAAT’ (BART VAN U.) KOMT HET OM NU MET ‘DE TENNISCOACH’; WHAT’S NEXT? DE ‘JOURNALIST’?

ALLE SIGNALEN STAAN WEER OP VUURROOD: DE MEDIA MOGEN OPNIEUW GEEN ENKEL ZELFSTANDIG ONDERZOEK DOEN * WAAROM KREEG BADR HARI EEN ‘TOPADVOCAAT’ DIE ELKE AVOND BIJ PAUW & WITTEMAN ZAT EN MARK DE J. EEN OBSCURE EN INCOMPETENTE KRABBELAAR? * WAAROM ZIT MEGA-CRIMINEEL BADR HARI NET ALS DEMMINK NIET ACHTER DE TRALIES? * KLASSIEKE SPIN VAN DE TELEGRAAF: DE AFLEIDINGS-MANOEVRE NAAR ‘HET DOCHTERJE’ VAN EVERINK * DE ‘TENNISCOACH’ WORDT GEPSYCHIATRISEERD ALS ‘VERWARD PERSOON’ NET ALS BART VAN U. * HET HELE VERHAAL ROND MARK DE J. IS EEN GROTE LEUGEN NET ALS DAT VAN JASPER S. EN BART VAN U. * WIE STOPT DE SATANISCHE WAANZIN VAN DIT HORROR-OM? * GEEN ENKELE TWIJFEL: ALS HET OM MICHA’S DNA HEEFT IS ‘DE JOURNALIST’ DE VOLGENDE IN DE RIJ

7 Replies to “KAN HET NOG KRANKZINNIGER? NA DE ‘VEEBOER’ (JASPER S.) EN DE ‘PSYCHOPAAT’ (BART VAN U.) KOMT HET OM NU MET ‘DE TENNISCOACH’; WHAT’S NEXT? DE ‘JOURNALIST’?”

  1. Of na de schizofreen Bart van U. de ‘eenzame gek’ uiteraard. Zoals het altijd gaat in een satanische dictatuur, psychiatriseren van critici.

  2. Ficq zei direct na moord op Everink dat Hari onschuldig was terwijl ze zei hem niet gesproken te hebben. Dus ze is helderziend of pleit hem bij voorbaat van alles vrij.

  3. Msm is volwaardig lid bankenmafia gevuld met adel geheime diensten aivd cia bankiersfamilieleden en pedo mafia ..the upperclass …út neusje van de zalm

    De inhouden van hun pamfletjes niets meer dan dagelijks leugen bedrog angst zaaierij haat zaaierij oorloghitsen laster en smaad en plunder en misdaad verbergen en ziekten aan praten

  4. Laten we eerst maar eens wat meer onderzoek doen voordat we het een complot noemen. Kom maar eens met een tijdlijn bijv. en bewijs dat het een complot is. Dat justitie rot is bewijst niet dat alles een complot is. Je brengt echte complotten Schade toe door dit zo maar te roepen. Even iemand de jounalistieke bijl in zijn kop zetten. Roepen hij zit in het complot en dan vrolijk lekker doorlopen zonder verder goed onderbouwde uitleg te geven. Je bent nu ook verplicht om dit duidelijken volledig toe te lichten met echte bewijzen zoals echte a charge jounalisten dit behoren te doen.

Geef een reactie