5 Replies to “KAN HET NOG KRANZINNIGER MET DE NEDERLANDSE MSM?”

 1. Hier nog wat belangeloze informatie van Soros ….pardon de Oekraïnse gemeenschap in Nederland (uw buurvrouw Boobikova enzo) aangaande het komende referendum op 6 april.
  Het is belangrijk dat u ja zegt tegen het associatieverdrag, maar in de praktijk maakt het uiteindelijk niets uit.

  Het project wordt (onstuitbaar energetisch) doorgedrukt.

  Nee, het is al doorgedrukt.

  Mvg,

  Soros, Verslinder van de laatste neushoorn op aarde.

  http://www.oekraine-referendum.nl/

  1. LS.DSR,

   Voor zover ik daar verstand van denk te hebben zag die Soros er nou niet echt gezond uit. Gaat zoiets ook door in de hersenen of zat het er al?

   Zijn het de laatste stuiptrekkingen van de Oekraïne soap?
   Daar waar linke Lowietje “Verhofstadt” en zijn knechtje Hansje de Sancho Panza “v. Baalen” nog zo hun best hebben gedaan op het Maidanplein.

   Sancho stak zelfs nog even zijn hand op, doch er is niet uitgekomen wat hun broodheer die dit in de herfst van zijn leven nog graag gezien had.

   MH17 is al zoveel over geschreven dat ik het daar niet echt over wil hebben maar alleen nog dit: Vroeger, is ook gisteren, als je in militaire dienst naar de schietbaan ging om schietoefeningen te doen dan werd al dagen voor de tijd de omgeving afgezet zodat zich niemand in de baan van de schoten kon bevinden of daar in geraken.

   Dat gebeurd bij ons zelfs bij de jagers als die een drijfjacht organiseren of als die jongens en meisjes willen schieten op kleiduiven, kortom alle voorzichtigheid op plaats een.
   Dat gold schijnbaar niet voor de Oekraïne, wie kan mij dat uitleggen?

   Nu komt Soros weer met een fooi -ja als het waar is dan is dat een fooi, maar het kan best het tien of honderdvoudige zijn maar dat mag niet openbaar want dat zou een te grote bemoeienis / inmenging zijn in een ander land.

   Wie mogen de hand ophouden, ik heb wel een idee wie maar vraag het aan u.

Geef een reactie