KARDINAAL BURKE EXPOSET DE ‘GODLESS AND MURDEROUS AGENDA’ VAN HET CDA

DE TOESPAAK VAN KARDINAAL BURKE IS NOG EENS WAT ANDERS DAN DE HOLOCAUST-KERSTTOESPRAAK VAN ONZE KONING * NL-KATHOLIEKEN VOLLEDIG CORRUPT EN IN COLLABORATIE MET DE PEDO DEEP-STATE

Eén reactie op “KARDINAAL BURKE EXPOSET DE ‘GODLESS AND MURDEROUS AGENDA’ VAN HET CDA”

  1. Wel noemt gij Mij Here Here, maar doet niet wat ik zeg.

    Dat geldt voor vele “katholieken” en afgesplinterde groepen “christenen” van diverse pluimage, die gewoon, tevreden met zichzelf (‘no need to change’), op de brede weg naar de hel zitten.

    Overigens merkte Lobaczewski (en zijn team) al lang geleden op, dat psychopaten o.a. ook (met onvermoeibaar, haast wat mechanisch aandoende energie en onstuitbaarheid….vaak ten onrechte als positieve *menselijke* eigenschap gezien…) kerkgemeenschappen zullen infiltreren en daar (sleutel)posities zullen usurperen, evenals bij de overheid.
    Psychopaten (die uiterlijk meestal niet en zeker niet meteen als *onveranderlijk volstrekt onacceptabel* uit de toon vallen en die zich ook bewust camoufleren om op te gaan in de massa: ’they blend in’….) kunnen vrijwel ongestoord hun destructieve gang gaan (hoe invloedrijker hun maatschappelijke positie des te destructiever, denk Churchill in oorlogstijd of Jimmy Savile bij de BBC en McCarrick als Kardinaal….), omdat de goegemeente zich van een dergelijke duivelse psychologische afwijking (‘pure evil alien mindset’) niet (werkelijk) bewust is.
    Arie Slob (laat staan “Prins” Bernhard) als “christen” en (dus) volger van de Rechtvaardige Verlosser, is ook wel een aardig voorbeeld. Wie het gelooft is een eitje. Maar dat zegt natuurlijk verder niets over de echte volgers en ware christenen.

Geef een reactie