KERSTBOODSCHAP KING WILLEM: ‘TERWIJL DE ELITE JULLIE VERKRACHT, LEEGPLUNDERT EN REDUCEERT TOT SLAVEN -BLIJF RUSTIG, GEDWEE EN DANKBAAR VOOR WAT WE JULLIE TOEWERPEN’

KERSTTOESPRAAK QUEEN ELIZABETH: ‘2019 WAS EEN BUMBPY JAAR‘ * KERSTTOESPRAAK KING WILLEM: ‘WE MOETEN ONZE SAAMHORIGHEID BENADRUKKEN EN ONZE VERSCHILLEN BESTRIJDEN. VERDER BEKKEN DICHT EN GEEN VERZET!’

MICHA EN HET TEAM VAN ROL WENST ALLE DUIZENDEN LEZERS EN BEZOEKERS (AFGELOPEN WEEK GEMIDDELD RUIM 8000 PER DAG) EEN OPSTANDIG 2020 TOE WAARIN DE PEDO DEEP-STATE EN DE PLUNDERENDE SWAMPISTEN VERDREVEN MOGEN WORDEN EN EEN BEGIN KAN WORDEN GEMAAKT MET HET HERSTELLEN VAN ONZE RECHTSTAAT EN VEILIGE LEEFOMGEVING VOOR ONZE KINDEREN ZONDER PEDOFIELEN EN SADO-MOORDENAARS * STEUN MICHA IN DEZE STRIJD EN MAAK EEN BEDRAG OVER OP DE REKENING VAN ONZE STICHTING, OP TE VRAGEN VIA drsmkat@yahoo.com

3 Replies to “KERSTBOODSCHAP KING WILLEM: ‘TERWIJL DE ELITE JULLIE VERKRACHT, LEEGPLUNDERT EN REDUCEERT TOT SLAVEN -BLIJF RUSTIG, GEDWEE EN DANKBAAR VOOR WAT WE JULLIE TOEWERPEN’”

 1. “in your dreams” heb je duizenden bezoekers.
  Op Twitter bijna 0 volgers en alleen “trollen” die nog reageren.
  Je deed er al heel lang niet meer toe en hebt nu het stadium bereikt dat echt werkelijk niemand meer in je geïnteresseerd is.
  Je hebt overal een ban om video’s te plaatsen.
  Er gaat echt niemand meer doneren voor jouw flagrante onzin en je bent te stom om een nieuw verdienmodel te ontwikkelen.
  En na de Brexit word je er gewoon uitgegooid en aan Nederland uitgeleverd. DE GEVANGENIS WACHT!

 2. Micha, zou het niet eens beleefd zijn om je ’team’ aan al je ‘duizenden bezoekers’ voor te stellen? Op dit moment trek jij altijd alle eer van deze geweldige site naar jezelf toe. Dat is niet zo netjes ten opzichte van je trouwe medewerkers, is het wel?

 3. De ijskoude massamoordenaars en uitzuigers van Nassau voelen grote saamhorigheid met hun geliefde onderdanen.
  Ze zijn de kracht die alle zondaars (liefst in zo donker mogelijke duisternis) bindt.
  Deze grandioze talenten en kwaliteiten mogen de belastingbetaler best wat kosten. 240 miljoen per jaar is niet teveel, zeker als je bedenkt wat daarvoor allemaal aan elkaar gelogen is…. zonder verhoging van de polsslag.
  Zoiets zeker…..

Geef een reactie